REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CUTREMUR PE SCENA POLITICĂ! DEZASTRU PENTRU PARTIDELE AFLATE LA GUVERNARE

CUTREMUR PE SCENA POLITICĂ! DEZASTRU PENTRU PARTIDELE AFLATE LA GUVERNARE

Replica API 27 mai 2019 | 04:44 502

Cutremur pe scena politică din România! "Sunteți fantastici, vă felicit, dragi români", a afirmat, la ora 21.00, președintele României, Klaus Iohannis, într-o declarație la Palatul Cotroceni. "Referendumul a trecut cu brio", a mai spus şeful statului.

Însă, dincolo de declarațiile președintelui, care salută prezența mare și validarea lui, surpriza de proporții o reprezintă rezultele, care trebuie să dea de gândit politicienilor! Conform exit-poll-ului Avangarde-CURS, PNL s-ar afla la egalitate cu PSD, 25,8%! Este un scor foarte bun pentru PNL și o cădere imensă pentru PSD. USR+Plus, de asemenea, au un scor extrem de bun: 23,9%, un adevărat șoc pentru PSD-iști, dar nu numai!

Pro România ar urma să obțină 5,9%,UDMR - 5,4%, ALDE - 4,9%, Altul - 3%.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taratoarele lui DRACnea, codrin stefanescu, radulescu mitraliera, ciordache, nicolicea, serban nicolae si corvetele lui DRCnea din Videle: carmen dan, olguta vasilescu si docile veorica, toate taraturile astea ale lui DRACnea, AFARA din PSD!!! Daca PSD mai vrea sa se salveze sa puna in fruntea lor oameni ca primarul Iasului, Chirica! Asa doar poate, poate se vor salva, altfel pan la alegerile urmartoare va fi un mare ZERO BARAT!
2
0
Ia sa vedem acum perversiuni pe justitie, legalizarea drogurilor, a ideologiei lgbt in scoli, si alte minuni usorosiste. Si multi imigranti de toate natiile.
2
0
Toate LEGIlLE lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
3
0
faceti foamea cativa ani , un butoi sa-l dati de-a dura si noua ne sugeti pula !
0
3
Nu ati ales nimic nou ati ales tot PNL care in Ct a fost mana in mana cu Mazare la toate hotiile lui . Toti consilierii Pnl au primit terenuri in Mamaia sau cartierul consilierilor din faleza nord de la Mazare . Asa ca nu ati votat nimic nou sau vreo schimbare ...
6
8
pleaca hoti psd vin alti hoti de la alte partide ..hai sa va chis in freza ca asta sa intamplat de la revolutie muie la toate partidele
7
8
Muie dulapului nemtesc si partidului sau de retardati.
10
11
LATRINA 3, nu va mai obositi. You're FUCKED UP. V-am urmarit ani de zile. NO MORE. LATRINA 3 FUCKED UP. NO MORE.
13
7
Retardatul ala de la aeroport umbla deja camuflat. Dupa bariera el si drogatul Cacatrinei o sa scuipe cu tot cu dinti. Muie PSD.
10
7
Sa nu uiti cat rau ai facut bai retardatule tu si psd. si Cacatrinei o sa fuga cat o sa il tina picioarele. Bataie cat puteti duce
4
6
MUIE , MUIE , PSD-ALDE hoti din Romania !!!!
14
7
Va arata limbajul, ce soi de oameni sunteti. Doar un idiot voteaza Ciolos si doar antipsd, ca usr nu are program, nici doctrina, e doar PSD radicalizat. Vai de noi cu lgbtq astia ...
10
13
CURS este de partea PZD-ului si a Latrinei 3. Sa vedeti cand vor veni rezultatele reale...ce muie PZD-ALDE , va fi !
16
8
Tragem la cioc la toti USRISTII ascunsi si acoperiti !! PSD sunt niste patrioti..
9
21
MUIE , MUIE , PSD !!!!
14
9
dracu sa i a pe toti la un loc.de 30 de ani au fost toti la putere pe rand . nimeni n a facut nimic ,daca vroiau sa faca ceva in 30 de ani faceau.nu ca acum ca nu stiu ce si tra la la! aceeasi oameni nume de partid diferit..mare cacat. bleahh mie scarba!
15
4
Pesedracnistilor v-ati kkt in scaldatoare! Priviti procentele! Romanii va taxeaza! Va implor, pastrati-l pe livache flausatu' pana dupa alegerile parlamentare, oferitii Romaniei sansa sa va trimita in haznaua istoriei, acolo unde va este locul!
12
5
asta a fost primul pas. mai avem pana zboara psd-ul.
14
6
Muie tradatorolor
4
4
deja se cere demisia guvernului ,foarte bine ,PSD ul si-a facut-o cu mana lui ! Opozitia sa multumeasca pucistilor Grindeanu ,Ponta,Tudose, Firea ,Tutuianu si altora Problema este ca ni s-a urat cu binele nu am votat cu mintea am votat cu dusmania indusa in noi ,impotriva unui om ,acum vom avea din nou justitia subjugata de SRI ,austeritatea mult dorita, inflatie galopanta ,euro la cer salarii diminuate ,tva marit de noua tabla politica!USR Macron Europa cu doua viteze ,mai multe Macoveici , Preda si altii replicati in parlamentul european !Votul trebuie respectat !
22
13
Bravo USR PNL
23
12
MUIE PSD MUIE ALDE
28
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218