REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

D-ale Medgidiei. I-a luat maşina de serviciu, dar îi dă coleg: viceprimarul Vlădescu, în acelaşi birou cu Melu

D-ale Medgidiei. I-a luat maşina de serviciu, dar îi dă coleg: viceprimarul Vlădescu, în acelaşi birou cu Melu

Replica API 28 noiembrie 2017 | 00:05 584

Situaţie tot mai amuzantă la Primăria Medgidia! După ce a lăsat-o pe Luminiţa Vlădescu fără maşină de serviciu, acum primarul Valentin Vrabie i-a găsit acesteia coleg de birou! Astfel, viceprimăriţa va împărţi biroul cu reprezentantul minorităţii rome în primărie, Melu Irimia. Problema e că cei doi nu au mobilier corespunzător în birou, aşa că... Vlădescu va lucra la o măsuţă mică, dar nu e nici o problemă, viceprimăriţa tratând situaţia cu optimism, după cum se vede din postarea acesteia pe Facebook!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Barbie ce fel primar esti !?Nimic n ai facut in Medgidia te certi toata ziua cu Luminita de la capatul tunelului .Fa ceva pentru oras sa se vada.Ai vazut zona siloz ce strazi infecte.dute in spate la zona Nord ,grdini sa vezi c traiesc unii pe acolo ..baraci..etc
1
0
Doamne cat de dobitoc este acest primar !!!!Asa facea si la Pestera ?
5
1
Ba Vrabie, esti jegos! Te credeam destept, dar esti doar un cioflingar reshapat. Mai ramane sa-i pui pioneze pe scaun si duceata in pantofi ca sa o faci pe femeie sa plece... Hai, ia o gura de aer si revino-ti, ca daca mai atragi mult atentia incep sa te caute unii pe la dosare si licitatii... iti pun bratari de argint... si o faci fara sa vrei pe Luminita Primar...
7
2
Ba ce fetze au astia sa-mi bag pwla
2
4
Dupa cum puteti observa in foto,duoamna vice isi trage un selfie in gura ca sa il faca de rusinica pe melutza ca el n-are toti dintii insirati in gingie.Doar ca si duoamna,ce aratare,are o mandrete de proteza cu gingie cauciucata in culoarea specifica etniei cu coviltir.Don melu,la doi pasi tine aproape marcajul la duduitza si la prima pozitie favorabila marcajului fa-i o finalizare.Se vede in foto ca fatuca actioneaza la intaratarea adversarului pe la spate.
6
2
Te-ai scos mielule.arde-o in basica
6
2
poate asa mai iesiti prin oras sa vorbiti cu cetatenii sa le spuneti de ce nu se repara nici o strada, de ce avem caini vagabonzi adusi din alte orase, de platim o graoza la apa si canalizare desi nu s-a facut nici o investitie in orasul nostru in acest domeniu, de ce avem strazi neluminate, etc, veniti si acum nu numai in campania electorala!!!
6
1
pai ea nu este tot tiganca... de aia se bucura...
5
2
Doamna vicele in post, carne de om nu se maninca! Prin clevetire si vorbire de rau musti cu gura,osandesti cu vorba si ucizi cu gandul. Pacatuiesti
8
2
Casa de piatra
10
2
Zi Micidia si trage apa,apa de la Raja,aia pe care muschiulosul Vrabie o scotea in afara orasului in campani.Si stiti cine este vinovat?Voi dragi medgidioti,voi ochisori in beculete si gratare,vou tiganime asigurata social si voi pensionari iresponsabili.Sa nu credeti ca -l invoc acum pe Iordache ciuma usl-ista sau pe altcineva.
12
1
Chiar daca Melu are dinte- pauza-pauza-pauza-dinte, poseda un voinic mare, tare si negru. De aceea Luminita rade si se bucura!
13
3
Melu si cu Luminita vor aprinde gradinita.
7
3
Ce avortati in pula mea!Asta e spaga,face legea!Avortonii supravietuitori va fut orasu,bine ca nu sunt de acolo,din vagauna judetului.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218