REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

"Dacă comand pizza, iar peste ăla dă unul cu maşina, sunt eu de vină?" - ascultă aici declaraţiile!

"Dacă comand pizza, iar peste ăla dă unul cu maşina, sunt eu de vină?" - ascultă aici declaraţiile!

Replica API 20 iulie 2011 | 00:00 494

Cum vede Beny Ţânţaş accidentul în care un poliţist şi-a făcut praf coloana:

Cum vede Beny Ţânţaş accidentul în care un poliţist şi-a făcut praf coloana:

Şoferul urmărit în trafic de poliţistul Cristian Georgian Dobrilă, înainte de a cădea victimă a accidentului grav care l-a trimis direct pe masa de operaţie, nu se consideră vinovat câtuşi de puţin de această tragedie. Mai mult, contactat de "Replica", pentru a-şi spune punctul de vedere, Beniamin Ţânţaş, alias "Beny", după cum îl alintă prietenii, susţine că nu ştie nimic despre accident, dar a aflat totul din mass-media.

"Pe mine nu mă urmărea nimeni... Eu mergeam spre Bucureşti de la Mamaia. Nu mă urmărea absolut nimeni. Am văzut un poliţist care mergea cu motorul în partea opusă, deci mergea înspre Constanţa, într-o comună, eram în coloană, după care am văzut alţi doi poliţişti, la vreo 20 de kilometri, în intersecţie, iar la Cernavodă m-a oprit Poliţia, care m-a tras pe dreapta. Le-am prezentat actele, iar la urma urmei, cică domnule, ai omorât un poliţist. I-am spus: Măi nene, cred că e o confuzie. Ce poliţist? Unde? Cum? Când?. Nu ştiam de nici un accident, nu ştiam absolut nimic. Am fost să dau o declaraţie la secţie, au fotografiat maşina, au verificat, au văzut că maşina nu are nici o avarie, mi-au înapoiat actele şi am plecat spre Bucureşti. După care, am văzut la tv că cică mai mulţi martori spun că poliţistul a urmărit un BMW, alţii spun că un Audi, iar unul dintre ei spune că urmărea o maşină de Satu Mare. Eu eram cu un Mercedes CL 550. Deci eu nu ştiu absolut nimic, pe mine nu m-a urmărit nimeni. Nici nu puteam să alerg cu maşina pe traficul ăla infernal. Nu m-a alergat nimeni, nu am văzut în spatele meu nici poliţie, nici maşină de poliţie, nici motocicletă, nimic nimic nimic... Nu ştiu nimic de nici o depăşire sau altceva de genul acesta. Se mergea în coloană. Nu ştiu ce vor să facă, să-mi iau eu fapta asupra mea? Dacă poliţistul a căzut jos, iar eu eram la 50 de kilometri, să îmi iau fapta asupra mea? Ca şi cum am comandat pizza, ăla nu mai ajuns cu pizza fiindcă a dat unul peste el. Sunt eu de vină că am comandat pizza? Cam aşa stau lucrurile", a spus Ţânţaş.

"Să mă pună la detectorul de minciuni şi să mă întrebe dacă ştiam că sunt urmărit sau dacă am văzut vreun poliţist în spatele meu"

"Nu mă consider vinovat pentru nimic, fiindcă nu ştiu că am fost urmărit. La urma urmei, să mă pună la detectorul de minciuni şi să mă întrebe dacă ştiam că sunt urmărit sau dacă am văzut vreun poliţist în spatele meu cu motocicleta. Unii spun că a urmărit un Mercedes, alţii spun că un Audi, dar pe mine nu m-a urmărit nimeni. Nu aveam pe nimeni în spate, cât să-l văd în oglinzi. Nu am ce să declar altceva. Ce să mai zic, e posibil aşa ceva? S-a făcut un tam tam pentru o faptă pe care nu am săvârşit-o", a mai spus Beny Ţânţaş. Cu alte cuvinte, traficul era infernal, se circula greu, în coloană, dar şoferul nu vedea şi nu avea pe nimeni în spatele lui. Mai mult, până acum nu a ştiut nimic şi a aflat totul din presă.

Daniel ALBU

Precizare: La secţiunea Video, ascultă declaraţiile făcute de Beniamin Ţânţaş pentru Replica de Constanţa!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218