REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dacă duminică ar fi alegeri, cu ce partid aţi vota?

Dacă duminică ar fi alegeri, cu ce partid aţi vota?

Replica API 21 decembrie 2018 | 23:40 225

PSD
PNL
ALDE
Pro România
PMP
USR
Partidul lui Dacian Cioloş
UDMR

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
For ever !!!
1
1
129 de prosti!
0
1
Eu i-as vota pe toti in gura, pardon!
2
1
MOTTO : MUIE CU SPUMA VESNICA JAVRELOR PNL-EPRE. CONSILIUL NATIONAL AL ROMANILOR PATRIOTI IMPOTRIVA JAVRELOR TRADATOARE HASTAG-PNL-EPRE DECRETEAZA " ERADICAREA "LEGALA" TOTALA... FARA MILA....A TUTUROR "JAVRELOR HASTAG-SOROS - PNL-EPRE" PS : JAVRELE PNL-EPRE suferind de prostie patologica au inceput si sa plagieze....HA...HA...HA...
4
14
Am ajuns din cauza partidelor sa ne uram intre noi, sa capatam aceasta ura viscerala fata de aproapele nostru. De aceea ar trebui toate partidele desfiintate. Independenti, asta este singurul viitor. Sa ne ajutam intre noi in locul urii acesteia. Sa revenim la un popor normal, destept si iubitor.
13
5
muie tariceanu muie stroe si aliantei psd-alde-udmr
20
4
Va injurati intre voi ca prostii. De ce nu injurati strainii si multinationalele?
6
14
Multa MUIE PSDistilor!
23
6
Alde sa se duca pe apa zilei de azi!N are cum sa isi mai spele imaginea nici tov Iliescu in LeFigaro daca o facea mai bine cu perie de sarma ghimpata si tot nu reusea!Fosila MANECHIN AGENT MAGHIAR TREBUIE SA DISPARA dar FOARTE REPEDE cum vor ei in lacrimi ca Draga Stolo sau tacut ca Antonescu Crin otravitor!Lua ti va mentorii de manute si dispareti si voi si PSD si ce mai e USR sau alt WC.LUSTRATIE in tot ce inseamna sistem ca DDR in 90!Altfel niste mizerii toate cine vine cu Lustratia si verificarea averii in Campania hotiei pe Ciolanu'Romaniei!Care se baga ?sa va vad?nu ridica nimeni mana?
17
6
MUIE CU SPUMA VESNICA JAVRELOR PSD-ALDE , A TRADATORULUI INFRACTOR DRAGNEA , MUIE MAXIMA IN TOATE GAURILE DEZAXATULUI MINTAL DE LA 8:42 !
22
8
ALDE este singurul partid compus din liberali. Restul de asa zisi ,,de dreapta'' sunt gunoaie. Votez cu ALDE,ca sa fie un partid cu adevarat opozant de calitate pe viitor, pentru PSD. Nu pot vota cu vagabonzii si interlopii de la PNL,USR,si lindicele alea de partidulete ale unor mucosi cu tupeu.
8
16
MOTTO : MUIE CU SPUMA VESNICA JAVRELOR PNL-EPRE. CONSILIUL NATIONAL AL ROMANILOR PATRIOTI IMPOTRIVA JAVRELOR TRADATOARE HASTAG-PNL-EPRE DECRETEAZA " ERADICAREA "LEGALA" TOTALA... FARA MILA....A TUTUROR "JAVRELOR HASTAG-SOROS - PNL-EPRE".
13
18
eu sunt un analfabet si votez cu psd,,,voi intilictuali sa va dam la moooe,,,ati inteles.
13
19
Tot ne fut la pielea goala bozgori . Macar sa ne futa de tot ca tot le place politicienilor nostri pula ungureasca . Vad cum le canta bozgorilor in struna doar doar nu vor intra in puscarie . Ba pe deasupra vad ca cei condamnati si incarcerati au inceput sa iasa afara . Foarte bine PSD-istilor , ati reusit sa futeti Romania cu pula indoita . MULTUMITILOR PUTORILOR CARE NU IES LA VOT SI INTRETINUTILOR SOCIAL . ROMANIA ESTE A PUTORILOR SI A HOTILOR . CENTENAR 100 DE MUII ROMANILOR .
5
12
Doar nu o sa voteze majoritatea cu derbedeii sprijiniti de batausii si drogatii de la hastag ! Iohannis pica ca o fleasca,impreuna cu peneleul ala schizoid,care se duce la fund ca fostul PNTCD. Partideloe care sprijina abuzurile or sa dispara si probabil va fi loc pentru aparitia unor partide compuse din oameni sanatosi si patrioti,adevarata opozitie la PSD,nu mizeriile de acum.
11
26
NU MERITA NIMENI GATA!S A TERMINAT SI NU VA FACETI SPERANTE NICI VOI NOII GUSA CIOLOS SI ALTII!
5
6
ciuma rosie si usereu lepra albastra sunt acelasi tip de partid, in care ies la suprafata hotii si oportunitii, in care se duc lupte pt functii si in care ipocrizia e la rang de arta. unica sansa Ciolos. Vrem o tara fara comunisti si securisti.
13
11
CIUMA ROSIE CU TOTI VOTANTII LOR ANALFABETI SI PENALI SA ISI FACA TARA LOR , ROMANIA NU ESTE A PSD-ULUI. MULTA WUIE!
26
11
...mare dobitoc esti mai 7:47....
25
11
MOTTO : MUIE CU SPUMA VESNICA JAVRELOR PNL-EPRE. ERADICAREA "LEGALA" TOTALA... FARA MILA....A TUTUROR "JAVRELOR HASTAG-SOROS - PNL-EPRE".
19
28

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614