REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dacă duminică ar fi alegeri, cu cine aţi vota?

Dacă duminică ar fi alegeri, cu cine aţi vota?

Replica API 29 august 2019 | 12:26 564

Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă
Dan Barna
Mircea Diaconu
Teodor Paleologu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Catre Taranii de mai jos care Injura ca Taranii prosti de la Vaci zic :stati cuminte in banca voastra ca dau de pamant cu voi cu injuraturi urate Clar la restul Candidatiilor sa de la Multa Muie si Nu-i sustin singurul canditat care o sustin este Doamna Viorica Dancila din Partea Psd-ului iar astia care Injura ca Taranii prosti de la Vaci sa stea cuminte in banca lor daca nu dau de pamant cu ei!
1
0
Paleologlu un papagal sinistru,ca si mircea diaconu,un actor ratat grabit.Amindoi buni sa rupa bilet la intrare teatru.muje dobje!
2
0
Cu C.V.T. !!!
23
0
Cumpanasu prima varianta , Diaconu a doua!
0
7
Ma intreb ce esti? Pensionar lovit de senilitate, idiot lovit de dementa sau doar un amarat postac pe care pesedeii te-au cumparat pe tine, viitorul copiilor si nepotilor tai, cu 2 mici si-o bere? Din pacate, cat timp mai sunt nostalgici ca tine carora bolsevicii iar apoi pesedeii le-au facut drept in creier injectia cu prostie, Romania are putine sanse sa ajunga un stat civilizat, democratic. Blestemat sa fii tu si stapanii tai, sclavule!
19
2
Presedinte poate sa fie si dracul,mai putin Hans.Importante sunt alegerile parlamentare care dau guvernele.Sper sa castige P.S.D-ul deoarece este singurul partid care a facut bine multor caregorii sociale.
5
18
Ce partid de tineri bai Retardatule...USR-ul? Sa mori tu, sa devenim cu toti gay si lesbiene ca doar asta promoveaza USR-ul si kkt aia de nevastasa a lui Ciolos tehnici de mindfulnesss.Asta este educatie sa dam copiilor? Pe cine a ruinat ma PSD-ul , va crescut salariile, va dat VOUCHERE de vacanta va dat abonamamente MOCA pe TREN , va marit alocatiile, pensiile ...Iohannis ba boule a vandut PADURILE. Si Ciolos ce a facut cat a fost prim ministru : NIMIC, ZERO investitii, ZERO atragere de fd Europene, asa ca ai SICTIR
6
10
Multa pula proasta a fost la curu multor romani . Citesc si ma minunez cat de proasta este natia asta . Adica de ce mai votati bai vitelor PSD , daca acest partid a ruinat Romania . Votati ca sa plecati slugi unde vedeti cu ochii . Votati PSD , partid care a ruinat tot ce a fost de ruinat . Agricultura , industrie , invatamant , sanatate , infrastructura rutiera si feroviara . Au vandut pe nimic resursele naturale . Ar fii o multime de spus dar nu este suficient spatiu incat sa le enumer pe toate . Daca a aparut un paritd cu oameni tineri care vor sa faca ceva , nu este este bine .
9
6
Cu PRM si CVT
24
9
votez cu cristosul mortilor mamii voastre de hoti nemernici fara nici un scrupul,calcatori de cadavre,curve prostituate si limbisti in gaoaze. Asta sunteti cu toti parlamentarii oamenii politici.niste ciume ordinare care va doare-n pizde de oameni!Slugi bolnave psihic asta sunteti!Bolnavi nedepistati si netratati!Bolnavi psihic, nu aveti ce cauta printre oamenii de rand animalelor la costum.Moarte voua si sclavilor care va pupa picioarele si gaozele. Muriti ca ati ingropat tara in cacat pana la gat.Javre ipocrite!Astept sa va intoarca dracu cu furca-n smoala futu-va-n inima cu un piron ruginit
7
4
Votati PNL si USR , sa taie tot:salarii, pensii .Prostii sunt psd-sti ca au dat Vouchere de vacanta pt a merge tot saracu la mare,munte.Sa vina USR-ul sa vina madam Ciolos sa ne invere tehnici de mindfulness sau sa trebuie sa devin toti gay si lesbienece....suntem o natie de tampiti..Asta av trebuie daca ati votat USR-ul si PNL
9
17
Ii multumim doamnei directoare de la APC ca a inchis pista de biciclete pe digul de nord al Portului Constanta.Ziaristi ocupativa de acest caz! Doamna nu stricati un lucru bun, protejatil !
6
4
Diaconu vs Plesoianu. Romani care inca mai au suflet de roman.
5
11
Care freaca pula de 5 ani de zile. EIUM Klaus invers de citit
8
15
Ce treaba are birna la Constanta? Votati regateni.
3
10
BRAVO VEORICA,DESIGUR DE LIMBISTI CA TINE AM NEVOIE EU TURISTUL DE CACAT AL ROMANIEI EU VREAU SA MA SUGI LA PULA NON STOP PE MINE SI JAVRELE ORDINARE DIN PNL.ITI DORESC SUCCESURI NECONDITIONATE SA MA FRECI LA PULA NON STOP
4
15
PLESOIANU!!!
8
18
muie dan ipocrit barna si multa muie stelian ipocrit ion
5
13
Paleologu presedinte ...de bloc
13
2
Votati cu omul pnl-psd si aveti viata linistita de 5 ani incoace ---
2
7
VOTEZ VEORICA PENTRU CA PRIMESC AJUTOARE SI PENTRU CA AM TOATE BOALELE . DACA II DAU VOTUL LUI VEORICA , POT SA PRIMESC AJUTOR SOCIAL SI SA MA PLIMB PRIN EUROPA LA CIORDEALA . VEORICA ARE GRIJA DE NOI , DE PARAZITI . PARAZITI AU LIBER LA FURAT PENTRU CA STATU PARALELE NU ESTE INTERESAT SA NE DERANJEZE . VOTEZ VEORICA PENTRU CA POT SA FUR IN LINISTE . VOTEZ VEORICA PENTRU CA LENEA DIN MINE NU-MI DA VOIE SA VOTEZ ALTFEL . ASA CA VEORICA ESTE PRESEDINTELE CARE NE ASIGURA LINISTEA , LINISTEA PUTORILOR .
17
10
Vio forever....mai rar asa moiere ...fruncea tarii....daca o votati sunteti super-retardati...Dupa incendiul din clubul Colectiv ,l-ati dat jos pe Ponta...iar apoi ce sa vezi?V-ati bulucit si a-ti votat tot PSD-ul...pai nu este asa ca tot poporul asta este UN MARE MISTER?
19
6
pe analfabeta o votez ptr presedinte la puscarie
19
10
Cu o mica exceptie sunteti toti la fel!Votam pe cine vine cu "verificarea bunurilor dobandite" pana la rudele de gradul 4 ,ala castiga!Sa va vedem atunci cum mai stati?sau mai stati?
9
1
Pe fascistul sef neam cu cel de la aushwitz
11
21
Cu sageata lui Putin
2
13
Tot Liviu Plesoianu!
18
24
Votez cu Ion Iliescu, maica!
5
12
Cu mata.....
3
4
cu Ramona Bryunsils
1
24
Liviu Plesoianu!
20
25
Ma pis pe el Iohannis dar si pe restul tupeistilor promovati de diverse grupuri de interese, fara legatura cu interesele romanilor. Mereu si mereu avem de ales intre cei mai idioti,rai si cinici indivizi? Pai daca taraba e plina de cacat,sa vina mustele,nu chemati musterii. Gata,nu mai ies la vot sa aleg marfa din gunoi. Poate e mai bine sa vina naibii un alt dezastru,sa se destepte majoritatea si sa considere din nou scara de valori adevarata. Din balegar rasar trandafirii. Azi romanii se bat intre ei ca chiorii pentru binee unor nemernici. Nu mai ies loa vot,sa se nimiceasca intre ei toti .
12
22
La ce a fost buna razatoarea werner?
16
30
Aproape toti din astia s-au trezit din somn acum cind e vorba de ciolan !---eu voi vota in functie de interesul meu de pensionar si ptr o atmosfera buna intre oameni ----m-am saturat de certuri si ura intre oameni !
6
19
Mai bine ma duc la pescuit decat sa ii aleg pe astia...ales potential va fi Iohanis
16
19
Vreau sa ma pupati in cur mereu nu ma uitati sugeti mi pula en gros.succesuri fraeereii mei cacatii mei
12
30
Paleologu? Un mascarici, n-are fata de presedinte. Asta in ciuda calitatilor intelectuale pe care doar un nebun le poate contesta. Iar eu nu sunt nebun... Nici Diaconu n-are ca cauta in peisaj...
28
9
Rusia e autentica, America e jidaneasca
10
24
Mircea Diaconu? imi vine sa rad. Eu nu votez. Nu imi pierd timpul atat timp cat castigatorul vine in plic din sua
25
22
Da,Plesoianu ar fi o varianta buna ,Diaconu o alta. Mai asteptam. Oricum,votul este pentru un presedinte ce trebuie sa fie echidistant fata de partide,un mediator al partidelor si un bun patriot,deci zurbagii ca Iohannis,Barna,Dancila sunt exact ce e nevoie ca tara sa se duca dracului in urma conflictelor,nu a medierilor politice. Apropo,multi habar nu au decat ca Merkel e cancelar in Germania,nu stiu numele presedintelui Germaniei,tocmai pentru ca el,cel de acolo face treaba buna,asa cum e in democratia normal. Noi suntem parca lipiti de dorinta de ,,tatuc'', de un Stalin sau un Hitler .
21
40
Vot pentru Plesoianu
19
47
BAI CIUMAT SIFILITIC CATA SPAGA AI DAT LA GARDIAN SA AI TELEFON CU INTERNET LA PENITENCIAR..
8
22
votati Miron Cozma,,Patriot.
3
28
L I V I U P L E S O I A N U P R E S E D I N T E !!! F I E S A F I M !!!
21
43
Votez Paleologu!
8
46
mars bai Fafuridi userist si mai ia o portie de cacat, ascetule!Sunt satul de lozinci ca ale tale bai tenie cu urechi .Sunteti rupti in cos de foame de cand tot dati ture pe langa buget Hai ia-o in gura, sa tii discursuri de astea spermatozoizilor tai sterili Bine ca nu poti sa faci copii!Natura ii mai pedepseste pe tampiti din cand in cand!Vezi sa nu-ti vina rau coprofagule, discipol al imbecilului de Caramitru junior!
23
15
Injurat sau nu,Mircea Diaconu este singurul patriot din lista asta si singurul care chiar nu a facut rau Romaniei. Restul sunt pleava. Lista mai poate fi completata si cu altii,insa sa alegi tot aceleasi moace deja dovedite ca personaje negative prin rezultatele activitatilor lor e o mare prostie. Romanii deja au axperienta realegerii lui Basau,cel mai mare antiroman de dupa evenimentele din 1989. Se poate ca romanii sa continue cu autoflagelarea,nu e exclus. Prevad tot un presedinte de cacat si un govern de tot cacatul,caci asa stim noi sa ne alegem drumul in viata,ca apoi sa scheunam .
8
42
Sa-mi sufli in pula pana are sa-ti plesneasca falcile de handicapat . Asta ca sa mi se mi se umfle burta . Burta pe care sigur o ai obezule . Va este mintea numai la mancare si la furat . Handicapatule , daca tu esti prost , alege sa le fie mai bine copiilor tai . Sper ca progeniturile tale daca ai asa ceva sa nu fie la fel de handiccpate ca tine .
6
25
Nu va agitati ca Pepsi, Iohannis are deja al doilea mandat, l-a primit de la Trump, semnat si parafat unde sunt cosemnatari Macron si Merkel. A primit al doilea mandat asa cum l-a primit si pe primul, ca doar nu va imaginati ca a castigat ceva, nu se mai castiga alegerile prezidentiale pe drept in Romania de la Iliescu incoace.
20
24
Cu nimeni ca sunt ori incompetenti sau limitati, ori tradatori, ori increzuti si egoisti sau chiar hotomani. Nu avem candidati normali. Nu imi manjesc mana si constiinta cu nimeni. Anulez buletinu ca sa nu fure veorica. Oricum "fratii" mondiali stiu ei ce le trebuie aici.
1
22
Bun baiat Dragnea a pus o pe Veorica candidat sa pot castiga eu din primul tur o sa ii dau drumu mai devreme mai ales ca tot PSD m a facut om cand m a luat de la Sibiu sa fiu prim ministru USR ... asta ... USL da ce mai conteaza
5
34
fir-ar mata de umflat, ai burta de te-a cocarjat si-mi tii mie lectii de rabdat Sa mori tu, bai laba trista cu lozincile tale de cacat ,mai vreau si eu sa traiesc un pic mai bine si sa nu ma freci la cap cu doua joburi ca nu tine mai capac de WC !
20
17
..de C.A.P. la Videle !!
39
9
Vreau sa ma votati muie in gura sa luati...EU DORM, DORM SI IARASI DORM SI VOI MAI DORMI INCA 5 ANI ADICA 10 ANI IN TOTAL.
16
36
Ii inteleg pe toti cei care ii vor vota pe Iohannis, pe Barna, pe Paleologu, chiar si pe cei care o vor vota pe veorica, daca atat ii duce capul. Dar sa-l votezi pe diaconu inseamna ca esti beat, idiot cronic congenital si sa ai inteligenta unui cuptor cu microunde defect si scos din priza!
35
11
Lista de mai sus nu este completa. Asa ca ce rahat vreti sa aleg, daca nu-i afisati pe toti posibilii candidati? Inclusiv optiunea altul.
11
12
Ca stie sa faca zacusca BIO!Se potriveste cu bucataria de la Cotroceni daca da jos bluza de la Chanel si pune si ea un Reobek de "TRE LING" cum era inainte,sa invete sa faca Gans mit klossen und rotkohl und wir wahlen fur Viorica... aber nur Montag und Samstag
15
11
Daca nici in ceasul al 13 nu se vor trezi romani , va fii vai si amar de tara asta . Chiar ca am ajuns pe mana celor mai prosti ajunsi la putere din toate timpurile . Mesaj catre natiune . Daca chiar va este pofta de mici si de bere , faceti un efort si cumparativa . Nu va mai vindeti pentru nimicurile astea . Si celor care obisnuiesc sa inginga grataru chiar in ziua alegerilor , mergeti la vot dupa care aveti timp si de gratar . Ganditiva mai inainte la copii vostri daca la voi nu va ganditi . LASATI BURTA CA POATE SA MAI RABDE .
31
18

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108