REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dacă duminică ar fi alegeri locale, cu cine aţi vota pentru Primăria Mangalia?

Dacă duminică ar fi alegeri locale, cu cine aţi vota pentru Primăria Mangalia?

Replica API 23 martie 2019 | 07:42 460

Cristian Radu
Menabit Ozghiun
Nicolae Moroianu
Dan Moldovan
Mihai Sorin
Altcineva

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce ziar de doi bani... ati sters comentariile contra lui Radu si le-ati lasat doar pe ale lingaului Colgiu. Sa va fie rusine Replica !
2
0
Ar mai fi trebuit o rubrica in plus in care sa apara si Mugur Mitrana,sa vedem atunci cum aratau defapt procentele
2
0
Si casa de avocatura Grimberg cu cine voteaza?
3
1
Eu unu sustin tot Radu Cristian. Fura si el , ca toti fura stati linistiti dar parca el are ceva mai mult bun simt. Este un proiect cu care nu am fost de acord . Parcul Evengreen. Cu 7 milioane de euro se putea face altceva. Eu cu banii astia , in acelasi loc as fi facut un complex sportiv cu un stadion de fotbal . Oricum nu credca altcineva e capabil de mai mult decat a facut el. Si treaba cu garajele. Un proiect incredibil. Numai ca nu poate sa le darame pe toate. Toate garajele ar trebui sa dispara. Nu exista primar integru.
3
4
Eu am doar 44 de dosare penale si ma doare in carici.Iar voi prostii mei dragi romanasi ptr 1 dosar penal raspundeti cu inchisoarea.Sa ma cac c7 bolta pe voi sunt smecher si ma doare in curulet.
2
5
Va multumesc pentru acest 20 la suta si va promit ca ma voi implica serios Asteptam doar acest sondaj. Mai rezistati 13 luni.
4
0
N-ai somn Colgiule ? Comentezi la 3 dimineata. Te apasa grijile? Miliardele pe care le-ai furat de la buget si trebuie sa le dai inapoi? Dosarele penale? Ce ma mai distrez
6
1
Va rog frumos sa nu va mai dati filme si hai sa fim linistiti si responsabili...Tot Radu Cristian va iesi primar!
6
8
Aha deci sondajul era comandat de asta Moroianu ca sa se afirme si el. Eu credeam ca este betivul din consiliu dar iata ca a prins curaj si vrea sa candideze.
5
6
Facatura de sondaj. nu o sa aiba Moroianu 100 de voturi de toate, daca vine cu tot neamul la vot.
4
7
Pai radu cristian a indatorat orasul cu 4 milioane de euro ca sa faca borduri, a indatorat orasul pentru ca cei de la Uniunea Europeana l-au pus sa plateasca proiectele asa zis europene din banii orasului, si-a pus amanta din secretara director de spital municipal, o alta secretara amestecatoate de cafea e mare director de turism si statiunile sunt ca dupa razboi! Radu a dat milioane de euro unui avocat, de unde cu siguranta si-a luat partea, iar acum avocatul executa silit firmele din oras, ca primaria nu mai are bani in conturi! Mai mare mincinos si hot ca radu cristian nu exista!
11
3
Pitic imputit. Cine dracu te mai voteaza
10
5
Care dracu sunt aia 3 care au votat pe profesorul jegos? Unu el si unul Prita. Da cine este al 3lea? Ca nevasta-sa nu este sigur.
13
0
FASCISTIILOR DE CE PULA MEA NU LASATI SA SE FACA COMENTARII LA ARTICOLUL CU ACCIDENTUL DINTRE O JUDECATOARE SI UN POLITIST DIN DATA DE 23 MARTIE 2019 ??? SUGETI PULA MANCATORI DE CACAT SI SECURISTI DE LA REPLICA
3
3
mai are cineva dubii , ca mangalia e locuita de idioti ?? Care vor vota rc. succesuri..
14
3
De 7 ani iarna am caldura in casa fara intrerupere. Aleea Teilor super ok. Parcul de langa Anl super ok. A asfaltat Albatrosul, Sirenei si Farului care nu au mai vazut asfalt din 90. Sensul giratoriu arata foarte bine. Deci clar Radu Cristian. Lucruri trainice nu de mantuiala cum a facut Nasu si Finu, adica Iorgus si Tusac.
11
18
Eu votez Andu.
5
0
Ma scuzati ca va spun dar sunteti orbi oameni buni? Cum sa mai votati ma pe Radu Cristian dupa atatia ani in care ne-a luat tot ce a fost mai frumos, si nu a facut nimic. Cand au fost votarile a dpus ca va face din Mangalia nu stiu ce oras european Paris ce dracu il vedea el, si noi suntem un satuc.
16
5
Corect! Radu e omul PSD la Mangalia nu OZZy
15
3
PSD-istii jefuitori ai Mangaliei l-au pus pe Radu Cristian primar, sluga lui Mazare si a lui Constantinescu si baiatul de casa al lui Strutinski. Radu cotizeaza la PSD de 10 ori cat cotizeaza la PNL.
20
4
Menabit sau Moroianu. Moroianu pare mai serios si mai calculat dar si Menabit se bate cu ei si informeaza cetatenii. Oricine numai Radu nu.
26
3
A facut orasul praf in 7 ani. Cel mai prost primar ever.
26
5
Radu cristian si gasca lui de hoti. Credeti voi ca daca va votati pe replica lumea e proasta. sa va vad la puscarie unde meritati
28
5
Cine nu a facut nimic pentru Mangalia a gasit fel si fel de scuze ,cine a dorit sa faca ceva pentru comunitate a gasit solutii de realizare si acesta e primarul actual Radu Cristian ,votez Radu Cristian
12
24
Cand puneti un sondaj in care sa intrebati daca vrem ca Replica sa dispara?
17
3
Este de departe cel mai bun primar din judet!!!
13
26
Sustin Radu Cristian... Un lucru foarte bun in legatura cu garajele. Mangalia e mult mai aerisita... Succes cu noile proiecte.
12
26
Fara rusine sustineti ca Mangalia arata mai bine in ultimii6 ani,pentru nu stiu ce firimituri aruncate de gasca constanteana sau sinteti chiar voi,nu va faceti iluzii sunt putini care scriu pe blogul acesta sau altele,masa alegatorilor va v-a spulbera.
26
8
In Mangalia lucrurile se schimba in bine. Doar cine nu vrea nu recunoaste. Dar poate unora le place sa fie furati si voteaza psd
17
23
Cristian ! Orasul arata cum nu a aratat niciodata trebuie sa recunoastem iar proiectele in curs vor arata spectaculos ! In sondaj psd isti sau fosti jefuitori ai mangaliei si toata lumea ii cunoaste...
16
26

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218