REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dacă GÂJU ar ține la STRĂZI ca la COAFURĂ, puteam CIRCULA și noi DECENT

Dacă GÂJU ar ține la STRĂZI ca la COAFURĂ, puteam CIRCULA și noi DECENT

Replica API 4 decembrie 2020 | 00:00 4662

Comuna Cumpăna este condusă de 20 de ani, cu ”mână de fier”, de primarul Mariana Gâju. Sub conducerea acesteia comuna a progresat în unele domenii, însă a rămas repetentă la altele. Și când ne referim la altele, este vorba de străzile din comună, unele fiind de-a dreptul impracticabile. Dacă ar fi ținut la ele ca la coafură, altfel ar fi fost situația.

Dacă până acum câțiva ani principala problemă în Cumpăna era rețeaua de canalizare care era ca și inexistentă, iată că acum locuitorii se plâng de starea străzilor care după prima ninsoare arată ca niște proaspete tranșee.

”Am rămas pur și simplu înnămolită pe strada Zorelelor. Noroc cu un domn binevoitor care m-a ajutat să scot mașina de acolo, altfel nu știu ce aș fi făcut. Nu se poate să avem asemenea străzi în secolul 21.” a spus o șoferiță pentru Replica de Constanța. Potrivit locuitorilor comunei, străzile Ghiocel și Zorelelor sunt cele mai afectate de lipsa asfaltului.

Mariana Gâju: Sunt 13 străzi care vor fi pietruite

”Sunt 13 străzi care sunt în această situație. Zilele acestea se va achiziționa piatră și o să punem pe toate străzile, dar nu pot să dau un termen exact. Chiar dacă o să pietruim, din cauza pământului care e cum e, acesta se lasă așa că situația este una temporară. ” a declarat primarul Mariana Gâju, pentru Replica de Constanța.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt primul comentac cacanar....Stiai ca taxele la Cumpana sunt mai mari decat la Constanta? Te-ai bagat ca musca -n lapte sau ai vorbit si tu cand trebuia sa taci!
3
1
Adevarul e, cand te uiti la ea zici ca are un cuib de barza in cap...
3
1
Replica....aici lasati comentarii...rusine
4
2
Daca ai incerca sa intelegi a cui este responsabilitatea ar fi un lucru mare. Cand iti cumperi o casa, apartament, aplecatoare sau cum vrei tu sa ii zici, cred ca esti destul de destept sa iti cumperi unde este strada asfaltata. Daca esti bolovan stai in noroi o viata. Multa sanatate
6
2
ba lasati vrajala Cumpana este oras pe langa majoritatea satelor si comunelor din judet. E loc de mai bine fireste dar acum ca este noroi pe ultima strada din sat ...ia vedeti cum este cu noroiul pe multe ulite din Constanta
12
7
Nu ati aleso voi de 20 de ani,ca are calitati bune.Pastratio acuma inca 4 ani e a voastra.
14
2
o stim de mult,abia trecea clasa ,de mica s a facut pioner, in cap nu are nimic..doar latra
16
3
Cand achizitionati terenuri nu analizati infrastructura?Voi astia veniti cu traista'n bat, sa va duceti de unde veniti daca sunteti nemultumiti!
12
8
De acord ca nu a putut sa faca mai mult,insa macar altii cu gura mare ar fi facut si atata? Ia sa plece Gaju si sa vina astia de o critica,pe bune. Chiar ar fi cazul sa mai plece si femeia asta la pensie,sa treaca altii la treaba mai stii,poate chiar oamenii vor fi multumiti.
7
9
la ceatarna lui nicusor, mareana a trecut la cea a lui stroe.
13
1
Daca CT este un oras , care arata ca un oras din URSS , cu mentalitate tipic Imperiu Otoman...atunci Cumpana , cum sa arate , ca un mic sat din Transilvania ?? Cumpana este langa Constanta , nu langa Oradea sau Sibiu .
20
1
O psdista imputita.
16
10
O compatimesc, bine ca-si va recapata demnitatea la pensionare, cu o pensie speciala. Asta care a comentat sub mine, ai sters-o la coor pe madam! Limbincuristule, limba dulce-n cur viclean, caracter de moldovean!
17
9
Sunt mutat de multi ani in Cumpana si daca nu era doamna primar asta era doar un catun capat de drum. Respect pt d-na Primar.O femeie care se implica, care o vezi la om pe strada cand are o belea cat casa, care punea mana pe telefon si suna firmele sau autoritatile pana se rezolva problema.Ai dracului de panarame,tzaranoii nascuti in Cp,ei nu au votat-o,vrand doar o schimbare.sanchi.pai bai panaramelor sa mergeti in Eforie, CET, Medeea sau INEL 2 sa vedeti cum e la tara in mijlocul orasului.v-a scos femeia asta din noroaiele de altadata. Iar articolul asta e doar campanie electorala pt USR
16
32
Ce-a facut femeia, asta, in 20 de ani, altii pot doar sa darame in 30. Bai, fratilor, sunteti chiori!? Cate sa faca sau pe care sa le faca mai intai!? In cartierul unde stau eu, strazile s-au facut dupa 5 ani, dar s-au facut. V-a facut scoli, gradinite, sali de sport, blocuri ANL, ce mai vreti!? Aveti rabdare..
18
22
Tu voteaza nonstop cu pisdistii, sa vezi ce bine va fi.
22
6
si daca venea pensatul ala de la USR, chipurile navigator, facea mai multe? ca acum toti care se duc la receptie, chelnerie, bucatarie pe nave, toti se dau navigatori acasa.
17
18
O "comuna europeana" unde nesimtirea este la standarde inalte. Petreceri cu live-uri pana dimineata, vecini galagiosi care sar la bataie daca le atragi atentia cu ceva. Evitati Cunpana daca vreti sa va mutati la curte.
35
7
in Cumpana? ai dreaq de saracii...vreti sa va luati case cu 2 lei si sa aveti conditii de oras..saraciooo..Cumpana e comuna..nu stiai cand ti-ai luat casa ? ce i-as arde la taxe pe cacanarii astia..vor sa dea 2 lei dar la pretentii sunt primii...lasa ca pentru ce buget are Cumpana inca s-au facut prea multe pe acolo
45
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218