REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dacă se hotărăşte să candideze la Constanţa, Chiru îl împinge de la spate pe Jifcu la Primăria Eforie

Dacă se hotărăşte să candideze la Constanţa, Chiru îl împinge de la spate pe Jifcu la Primăria Eforie

Replica API 11 martie 2012 | 00:00 165

Avătavului, lovit la ficaţi:

Avătavului, lovit la ficaţi:

Liderul PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, apare în sondajul efectuat în luna martie de partid pentru desemnarea candidatului cu cele mai bune şanse la Primăria Eforie. În acelaşi sondaj apare şi Marius Jifcu (naşul lui Gigi Chiru), fost şef la Urbanism în Primăria Eforie. Numele lui Jifcu apare şi într-un scandal legat de o retrocedare, lucru pe care intuim că un alt pretendent la Primăria Eforie din partea PDL, Constantin Avătavului, nu-l va lăsa "netaxat". Momentan, Avătavului nu face declaraţii, dar colegii lui de partid ne-au declarat că sâmbătă, la şedinţa de partid, acesta i-a reproşat lui Chiru sondajul amintit mai-sus. În sondaj, reamintim, Chiru se situează la egalitate cu actualul primar, pesedistul Ovidiu Brăiloiu, urmat de Marius Jifcu, iar pe la "coada" clasamentului - Constantin Avătavului.

Urmează însă să mai fie efectuat un sondaj, spun pedeliştii, de data aceasta fără să mai apară şi numele lui Chiru, însă unii deja comentează că Jifcu ar urma să fie "favoritul favorizat", în timp ce Avătavului ar urma să fie dat la o parte, deşi acesta este convins că are cele mai mari şanse la primărie. Pe ultima sută de metri, dacă Gigi Chiru va abandona ideea de a candida la Constanţa, el va avea posibilitatea să candideze la Eforie, unde nu va avea nici o problemă să îl convingă pe Jifcu să facă un pas înapoi.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367