REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dacă tot a pierdut majoritatea în consiliu, primarul Mangaliei a împărţit sarmale pentru pensionari

Dacă tot a pierdut majoritatea în consiliu, primarul Mangaliei a împărţit sarmale pentru pensionari

Replica API 13 octombrie 2014 | 01:33 293

Petrecere la Ziua Recoltei

Petrecere la Ziua Recoltei

Pentru o zi, cei mai vârstnici dintre mangalioţi au lăsat acasă durerile de spate, reumatismul sau nemulţumirile legate de pensiile prea mici, au îmbrăcat hainele de sărbătoare şi au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Ziua Recoltei, acolo unde autorităţile locale le-au pregătit o petrecere pe cinste. Aproape 1.000 de persoane din Mangalia s-au reunit la Clubul Pensionarilor din Portul Turistic pentru a sărbători Ziua Recoltei. Evenimentul s-a bucurat de succes printre pensionarii prezenţi, cu acest prilej aceştia celebrând şi Ziua Persoanelor Vârstnice.

În cadrul evenimentului, Primăria Mangalia a oferit peste 3.600 sărmăluţe cu mămăliguţă, primarul municipiului, Cristian Radu, fiind şi anul acesta alături de vârstnicii oraşului. El i-a felicitat personal pe cei prezenţi la manifestarea care a deschis sărbătorile recoltei. „Sunteţi ca şi părinţii mei, şi sunt bucuros că vă pot fi alături în această zi. Aveţi tot respectul şi recunoştinţa noastră şi vă asigur că veţi beneficia de tot sprijinul de care aveţi nevoie, în continuare, din partea municipalităţii”, a declarat edilul. Prezenţa lui Cristian Radu a fost primită cu veselie de vârstnici, şi asta pentru că au avut ocazia să îi spună păsurile. Pe lângă masa cu tradiţionalele sărmăluţe şi discuţiile cu primarul, sărbătoriţii zilei s-au bucurat de un spectacol folcloric oferit de Ansamblul Plai de Dor din Albeşti, Grupul Vocal al Pensionarilor din Mangalia, Ansamblul Litoral Mangalia, Ionela Moruţan şi mulţi alţii. Pe lângă manifestările artistice din Portul Turistic, cetăţenii oraşului Mangalia au fost invitaţi să profite de aceste zile frumoase de toamnă, şi să viziteze standurile cu bunătăţi, oferite de cei peste 50 de producători veniţi din toată ţara. Sărbătoarea s-a întins pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă şi duminică, cu spectacole oferite de formaţia Talisman, Ravi, Emanuel, ansamblul Regal de Folclor şi Ansamblul de Dans Popular din Shabla, Bulgaria.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367