REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dacă tot nu se plimbă nimeni, PISTA de BICICLETE a devenit PARCARE de OCAZIE

Dacă tot nu se plimbă nimeni, PISTA de BICICLETE a devenit PARCARE de OCAZIE

Replica API 17 octombrie 2020 | 00:00 2064

Se pare că atunci când esti șmecher şi mai ai şi un bolid de lux în dotare nu mai contează că încalci reguli de circulaţie ori reguli de bun simţ. Mai mult decât atât, ceilalţi colegi de trafic trebuie să respecte valoarea şi prestanţa pe care emblema scumpă a maşinii ţi le oferă. Cam acestea ar fi gândurile şoferilor din imagini care se cred stăpâni pe şosea şi parcheză unde vor muşchii lor.

Nici pista pentru bicilcete nu a scăpat de “jmecherii cu Merţan”

Bulevardul Tomis este singura arteră din Constanţa care are amenajate piste pentru biciclete şi cu toate acestea, unii dintre conducătorii auto ignoră cu brio acest fapt şi îşi , cu nonşalaţă, bolizii de lux în zonă. În urmă cu doar o zi, şoferul unui autoturism marca Mercedes a fost surprins parcându-şi maşina pe pista pentru biciclete, la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Cuza Vodă. A parcat şi a plecat în treaba lui, ce mai conta dacă pe acolo circulă vreun biciclist atâta timp cât el are un bolid atât de scump? Cine nu are loc, să-l ocolească.

Un bucureştean nu a găsit loc de parcare în capitală şi a venit la Constanţa

Mai nou şi bucureştenii vin la Constanţa pentru a parca pe pista pentru biciclete. La intersecţia bulevardului Tomis cu strada Călăraşi, proprietarul autoturismului din imagini, cu numere de Bucureşti, şi-a parcat SUV-ul şi pe pista pe care ar trebui să circule bicicliştii, dar şi pe trotuarele cu pavele proaspăt montate de către administraţia locală.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
scoateti ma pistele alea oricum ratatii merg pe sosea baga-mi-as pula-n ei de oligofreni merg pe prima banda de parca au g class , oricum stau pe banda 1 nu-si au rostul pistele
1
0
Popor de cretini
1
0
Fratilor,ce atata discutie?Dati-le amenzi la greu si ridicati masinile.
7
0
Suntem in ue vrem biciclisti si trotinisti pe strada , cand noi soferii n-avem destule benzi incredibil
6
6
pentru niste carnati de biciclisti de duminica, nu mai mult de 10, s-a facut o investitie pe care nu pedaleaza nimeni in cursul saptamanii.
10
19
costanta e acuma sat fara caini pana la urma cine e primar acuma cine trebuia sa ridice urgent toate masinile parcate aiurea
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367