REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
15.7° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Dacă Udrea ar fi câştigat alegerile, Gheorghe ar fi fost instalat preşedinte la Constanţa; Palaz ar fi venit şi el

Dacă Udrea ar fi câştigat alegerile, Gheorghe ar fi fost instalat preşedinte la Constanţa; Palaz ar fi venit şi el

Replica API 24 martie 2013 | 00:00 144

"Meci" strâns între Vasile Blaga şi Elena Udrea la convenţia PDL. Vasile Blaga a fost declarat câştigător, dar nu cu un scor zdrobitor în faţa Elenei Udrea. De altfel, Udrea contestă diferenţa dintre ea şi Blaga, spunând că ar fi vorba doar despre 40 de voturi şi că, având în vedere numeroasele nereguli semnalate la alegeri, ar trebui să existe un tur doi. La rândul său, Cristian Preda a afirmat, sâmbătă seara, că "partidul este divizat, e clar". "Dacă se face un tur doi, culmea e că votul reformiştilor, care n-a fost un vot foarte masiv, va înclina totuşi balanţa", a mai afirmat Preda.

Ce s-ar fi întâmplat însă dacă Elena Udrea ar fi fost declarată câştigătoarea alegerilor, prin urmare preşedinte al PDL?

Când încă nu se încheiase numărătoarea buletinelor de vot, pe holurile Romexpo, acolo unde a avut loc Convenţia PDL, pedeliştii constănţeni, susţinători ai moţiunii Elena Udrea, făceau planuri. Astfel, dacă Elena Udrea ar fi fost anunţată preşedinte, "Christian Gigi Chiru îşi poate face bagajele" - spuneau pedeliştii la acea oră -, iar în locul lui, la şefia PDL Constanţa ar fi urmat să fie "uns" deputatul Florin Gheorghe. Odată cu acest preşedinte, mai spuneau pedeliştii cu pricina, ar fi urmat o înnoire a conducerii organizaţiei, cu oameni noi, tineri - posibil şi Claudiu Palaz, fostul prefect! -, dar totodată păstraţi şi câţiva "mai vechi, bătrâni din partid, să nu se supere nimeni".

C.A., A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369