REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dacia schimbă înfăţişarea Loganului MCV şi revigorează SUV-ul Duster

Dacia schimbă înfăţişarea Loganului MCV şi revigorează SUV-ul Duster

Replica API 1 martie 2013 | 00:00 172

Ca de fiecare dată înaintea unei expoziţii auto importante, zvonurile privind noutăţile prezentate de marca românească Dacia circulă mai ceva ca metroul bucureştean la ore de vârf. De această dată, cu doar câteva zile înainte de debutul salonului auto de la Geneva, câteva fraze "scăpate" de reprezentanţii Renault din Germania, direcţionează atenţia către premiera mondială a unui nou Logan MCV şi prezentarea unui Duster mai atractiv.

În prima zi dedicată presei prezente la Geneva Motor Show, 5 martie, Dacia va prezenta - conform zvonurilor menţionate, apărute în presa germană şi franceză - o nouă interpretare a break-ului său care a făcut furori în special în vestul continentului. Conform bursei zvonurilor, noul Logan MCV va primi o parte frontală asemănătoare cu cea a recent lansatelor modele Logan şi Sandero, iar zona in spate va fi uşor redesenată. Spaţiul din habitaclu se pare că a fost şi el optimizat astfel încât există ceva mai mult loc atât pentru pasageri cât şi pentru bagaje. i asta fără să se renunţe la posibilitatea de a transporta şapte persoane.

Ideea de a lansa un nou MCV este, pentru mulţi, destul de ciudată, dacă avem în vedere că de doar câteva luni pe piaţa europeană există atât modelul Lodgy, mult mai mare şi mai spaţios decât Logan MCV, cât şi gemenii Dokker. Va fi extrem de interesant de observat cum vor reuşi oficialii Dacia să încadreze pe piaţă aceste trei modele, toate destinate în special familiilor, astfel încât să nu se bată pe acelaşi grup-ţintă de clienţi. Este de aşteptat ca noul Logan MCV să aibă caracteristici similare berlinei şi hatchback-ului, adică aceeaşi gamă de motoare, ABS şi AFU (Asistenţă la Frânarea de Urgenţă), limitator de viteză, airbaguri frontale şi laterale pentru locurile din faţă, precum şi mult-lăudatul sistem Media-Nav care include radio, USB, priză jack, Bluetooth şi sistem de navigaţie integrat cu touch-screen de 7 inci. De pe pagina de meniu pot fi accesate cu uşurinţă cele şase funcţii esenţiale: radio, multimedia, telefon, hartă, sistem de navigaţie, reglaje.

Despre modelul Duster care va fi prezent la standul Dacia se ştiu mult mai puţine. Deşi zvonurile evidenţiază un posibil face-lift, este la fel de plauzibil ca vehiculul să fie doar o versiune "cosmetizată" a actualului Duster.

sursa: capital.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218