REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dacian Cioloș a RĂBUFNIT la acuzațiile privind întâlnirea cu Florian Coldea de la Viena: M-am obișnuit cu aberațiile spuse despre mine

Dacian Cioloș a RĂBUFNIT la acuzațiile privind întâlnirea cu Florian Coldea de la Viena: M-am obișnuit cu aberațiile spuse despre mine

Replica API 7 ianuarie 2019 | 16:38 80

Dacian Cioloș a negat, luni pe Facebook, faptul că s-ar fi întâlnit la Viena cu fostul director adjunct al SRI Florian Coldea, după ce în presa locală au apărut informații în acest sens. Fostul premier critică jurnaliștii care publică informații neverificate, conform stiripesurse.ro.

„Riscăm să devenim spectatori captivi ai unei lumi urâte, „împodobită“ cu minciunile din ce în ce mai disperate ale celor care ne guvernează. O lume în care scandalul, obscenitatea și nesimțirea încearcă să acopere corupția, nepotismul și inaptitudinea guvernanților. M-am obișnuit cu aberațiile spuse despre mine și despre activitatea mea.

Am aflat că Soros ar fi tatăl meu, că sunt un ultranaționalist feroce, membru al unui partid în care nu am fost înscris niciodată și că puterile oculte de la Bruxelles îmi spun ce trebuie să fac. Mai nou, am fost preafericit de presa pro-PSD și cu darul ubicuității. Am întâlniri oculte cu Florian Coldea la Viena.

Viena, în decembrie, e un loc plăcut, numai bun de vizitat, doar că nu am mai ajuns acolo de vreo patru ani. Pe domnul Coldea nu l-am mai văzut de prin 2016, când ne-am întâlnit, în cadru oficial, la un eveniment cât se poate de public”, a scris Dacian Cioloș, luni pe Facebook.

Fostul premier a acuzat că unii jurnaliști publică informații fără a le verifica în prealabil.

„Dar ce contează adevărul sau bunul-simț? Scrie o publicație cvasianonimă că mă întâlnesc cu Coldea - așa trebuie să fie. Trec două zile în care minciuna este plimbată de „analiști“ aserviți pe la diverse emisiuni TV.

Aceeași știre este publicată, pe urmă, în presa centrală, care „uită“ să verifice dacă informația nu este cumva o dezinformare, o minciună lansată de cei care se plâng că sunt asupriți de Statul Paralel. Abia apoi mi se oferă „dreptul“ de a comenta afirmații care nu au fost verificate cu mine înainte de a fi publicate”, a completat Cioloș.

El consideră episodul ca fiind un plan al PSD de a manipula și dezinforma opinia publică.

„Ei bine, aceasta este o cale sigură de a otrăvi iremediabil societatea. De a ne transforma într-un popor speriat, neîncrezător și ușor manipulabil, în poporul perfect pentru a fi condus de Dragnea și de Vâlcov.

România are nevoie de oameni ca voi, oameni onești, harnici și cu bun-simț, care să se implice în politică, hotărâți să schimbe democratic o clasă politică catastrofală pentru noi toți. Pe mine nu mă vor opri să fac tot ceea ce pot pentru a aduce această schimbare în bine”, a conchis fostul premier tehnocrat.

Într-un ziar din Cluj-Napoca a fost publicată informația că Dacian Cioloș, Mihai Răzvan Ungureanu și Florian Coldea au avut o întâlnire într-un local din Viena.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367