REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dacian Cioloş, consultări cu partidele pe tema alegerii primarilor: "Premierul nu va intra într-o dispută politică”

Dacian Cioloş, consultări cu partidele pe tema alegerii primarilor: "Premierul nu va intra într-o dispută politică”

Replica API 28 ianuarie 2016 | 00:18 451

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunţat, miercuri, că premierul Dacian Cioloş va avea zilele următoare discuţii cu partidele politice pe tema alegerii primarilor în două tururi de scrutin.

"Probabil în zilele următoare, premierul va avea o discuţie cu membrii partidelor, aşa cum a anunţat de altfel zilele trecute", a declarat Dan Suciu.

Potrivit lui Suciu, Cioloş a avut o întrevedere, în cursul zilei de marţi, cu şefa AEP, însă discuţiile nu au vizat organizarea alegerilor în două tururi: "A fost o discutie despre aspectele tehnice ale alegerilor. Nu au luat în calcul alegeri care să se desfășoare în două tururi sau într-un tur, ci a fost pur și simplu o discuție legată de necesitățile tehnice ale Autorității Electorale Permanente și de elemente tehnice care vizează organizarea alegerilor. (...) La nivelul Guvernului nu a ajuns o discuție legată de turul doi", a precizat Dan Suciu.

Suciu a mai precizat că, "la nivelul Guvernului, nu a ajuns o discutie legata de turul doi": "Personal, premierul Cioloş vede potrivită o organizare a alegerilor locale în două tururi, dar nu intră într-o dispută politică".

Surse oficiale susțin că premierul Dacia Cioloș a discutat deja cu președinții PSD și PNL, iar întâlniri cu aceștia ar urma să aibă loc la începutul săptămânii viitoare, luni sau marți, notează rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218