REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dacian Cioloș joacă tare în mercato-ul politic: încă un deputat pleacă de la USR la REPER

Dacian Cioloș joacă tare în mercato-ul politic: încă un deputat pleacă de la USR la REPER

Replica API 27 iunie 2022 | 00:00 1000

Dacian Cioloș joacă cel mai tare pe piața transferurilor politice și a adus, într-o singură zi, cinci deputați de la USR la REPER. Deputatul USR de disapora, Simina Tulbure, este ultima achiziție a lui Dacian Cioloș.

"Suntem diferiți, trăim în multe colțuri ale lumii, dar avem un REPER: un trai decent și respectarea drepturilor omului! De repere avem nevoie, zi de zi.

Mă alătur REPER pentru că astfel consider că pot contribui în mod real la o Românie unde cetățenii nu au doar voci, dar pot deveni o voce, în care femeile sunt aplaudate pentru că sunt apreciate, nu pentru a fi intimidate, iar tinerii sunt băgați în seamă pentru a face, împreună cu cei care au experiență, reforme pe bune. O Românie care nu își alungă cetățenii, ci îmbrățișează Diaspora!

Am ales REPER pentru că aici, prin organizația politică de tineret, va exista oportunitatea de a schimba radical modul în care politicul se raportează la tineri. Aceștia sunt un adevărat reper pentru mine ca deputată în pragul vârstei de 30 de ani. Tinerețea nu trebuie irosită, ci investită judicios, susținută și nu înfrânată.

E momentul să punem accentul pe oamenii și pe comunicarea cu ei, pe a rezolva și nu doar a blama. E momentul soluțiilor, a luării de atitudine chiar și dacă e incomod. E momentul implicării și pragmatismului. E nevoie de maturitate, responsabile și drag de oameni. Avem nevoie de repere după care să ne ghidăm și să ne înconjurăm de oameni cu care rezonăm. Tocmai de aceea, am ales REPER!". A relatat stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614