REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dacian Cioloș, lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European

Dacian Cioloș, lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European

Replica API 20 iunie 2019 | 00:36 396

Dacian Cioloș a fost ales șef de grup în Parlamentul European cu 64 de voturi, informează Antena3. Dacian Cioloş, fost prim-ministru al României şi fost comisar european pentru agricultură, şi-a depus candidatura pentru conducerea Renew Europe (RE), noul grup politic din Parlamentul European care reuneşte forţe de centru, liberale şi progresiste, și a fost ales cu 64 de voturi.

Din Renew Europe fac parte membrii ALDE, La Republique En Marche (partidul preşedintelui francez Emmanuel Macron) precum şi alţii.

Gruparea are în total de 110 locuri în noul parlament, cu 41 mai multe decât vechiul grup ALDE, în mare parte datorită partidului lui Macron precum şi Liberal Democraţilor din Marea Britanie. Delegaţia franceză este cea mai numeroasă din noul grup.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu asta a supt sangele poporului ci politicieni si oameni de afaceri care au furat de miloane de euro si nu au dat nimic inapoi sau prea putin cu toate ca au fost obligati de justitie astora li se adauga si hoti fara condamnare si toti milionari bugetari adica aia care toata viata au asteptat ziua de salariu fara sa aiba alt venit legal.
0
0
s-a scos dobitocul ca si Ghinea...frantuzoaica a stat numai la Neptun cat a supt asta sangele poporului ca prim ministru...
1
2
Bravo! Felicitari d-le Ciolosi ! Sa reprezentati cu cinste si onoare! Da, este o ONOARE pentru Romania!
3
1
Tipul a facut scoala in Frantya,are nevasta de acolo,are sentimental de obligativitate fata de Franta si interesele frenceze in Romania,asa ca Macron are interes fa fi facut lobby pentru un sclavete roman. Ciolos nu este cineva,nu este o capacitate culturala,un om cu structura inalt pozitiva,ci un surub cu piulita montat unde e nevoie in system. Ciolos nu e al nostru,e al lui insusi si folosit de altii pentru ei.Decat sa votez cu el, mai bine ma cac in fata primariei si iau amenda.
1
3
Ce de kka a ajuns replica asta psd-ista! Ieri la artcolul cu nicolae moga si-a luat asta numai placute suedeze in bot! Astazi replica, sanitarul psd a sters tot si nu mai da voie la comentarii! Mu1e moga, mu1e tit brailoiu, mu1e felix stroe! Multa, multa...MU1E!
4
1
tigan unguresc imputit ce esti!!!
2
4
Vai.. si ne pusesem nadejdea in tine, sa ne fii presedinte, sa ne arunci in bratele lui soros! Iete ca esti ma util in alta parte!
5
7
la cat mai multa MU13 P5D si sustinatorilor lor!
10
8
Traiasca S.U.A.si Uniunea Europeana cei mai valorosi aliati pentru statul si poporul Roman.Felicitari Dacian Ciolos.
9
6
Acum se vede clar cine este stapanul sclavului asta! Serviciile franceze
8
12
Felicitari.. Mor PiSeD-isti...
15
8
Ciolos un pruncut cacacios ,,ciangau inputit.
8
17

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102