REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dacian Cioloş: "Nu mă consider tras pe sfoară sau instrumentul nimănui"

Dacian Cioloş: "Nu mă consider tras pe sfoară sau instrumentul nimănui"

Replica API 14 octombrie 2021 | 23:20 830

Dacian Cioloş a precizat că nominalizarea sa ca şi candidat pentru funcţia de premier ar putea fi un mesaj pentru PNL. „Nu mă consider tras pe sfoară, nu mă consider instrumentul nimănui. Obiectivul nostru este să propunem o guvernare, indiferent ce calcule îşi fac unii sau alţii", spune liderul USR.

Dacian Cioloş, preşedintele USR, a precizat că în momentul în care şi-a asumat desemnarea ca premier a făcut-o deplin conștient, iar obiectivul formațiunii sale este să propună o formulă de guvernare, scrie antena3.ro

„Nu mă consider tras pe sfoară, nu mă consider instrumentul nimănui, pentru că am făcut-o asumat, cu o decizie în partid şi în felul acesta mergem înainte, pentru că obiectivul nostru este să propunem o guvernare, indiferent ce calcule îşi fac unii sau alţii. (...)

Aici nu vorbim de negocieri, deci când vorbeşti de calcule cinice - hai să-l punem pe ăsta în faţă ca să pice ca să pot eu venii pe urmă cu a doua propunere şi să interpretez Constituţia într-un fel sau altul - asta nu e negociere.(...)

Noi am spus că vrem să facem un alt fel de politică şi acest alt fel de politică înseamnă să vorbeşti cu oamenii şi să spui direct ceea ce vrei. (...) Eu îmi asum lucrul acesta, ne asumăm, noi ne adresăm şi celor carene-au ales (...) şi care ne-au spus: aşteptăm dacă mergeţi acolo să vă asumaţi decizii, să faceţi reforme", a declarat Dacian Cioloş, marţi seară, la B1 Tv.

„Desemnarea mea este, probabil, un mesaj şi pentru PNL"

„Am primit şi un mandat din partea preşedintelui, preşedintele știm că este un apropiat al PNL-ului, asumat, din mai multe puncte de vedere. Deci eu presupun că dacă preşedintele a făcut această propunere, în calitatea constituțională pe care o are, e probabil un mesaj şi pentru PNL. Acuma vom vedea în ce măsură acest mesaj e primit şi asumat de PNL", a mai spus Dacian Cioloş.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciolos isi face incalzirea pentru prezidentiale.
2
0
Ciolos este bass...Iar citu a lins clanta lui klaus cat rahat a avut pe ea
3
0
au mai fost prim ministri marionete, unul pentru iohanis si altul pentru base... nu se uita!
3
0
ciolos si boc dupa parerea mea au fost singurii din politica care au facut si v-or face ceva pentru tara asta.
1
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614