REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dacian Cioloș, prezent la Constanța pentru a-l susține pe Stelian Ion VIDEO

Dacian Cioloș, prezent la Constanța pentru a-l susține pe Stelian Ion VIDEO

Replica API 22 septembrie 2020 | 13:58 2475

Alianța USR-Plus a susținut marți, 22 septembrie o conferință de presă pentru prezentarea candidaților și a proiectelor pe care aceștia le au pentru administrația locală.

Prezenți la eveniment sunt: Dacian Cioloș, copreședinte USR-PLUS, Stelian Ion, candidat pentru Primăria Constanța și Remus Negoi, candidat la președinția Consiliului Județean Constanța.

"Îi rog pe cei de la Partidul Național Liberal să nu mai vorbească și să nu mai trimită în derizoriu Alianța USR Plus pentru că vom vedea pe data de 27 septembrie cum vor sta lucrurile" a declarat Dacian Cioloș.

"Putem fi cel mai frumos oraș din România, bine, al doilea după București, dar economic poate fi primul. Ne mână în luptă dorința de a da speranță tinerei generații. Să aibe un loc de muncă, să aibă o casă, să nu mai plece din Constanța" a declarat Stelian Ion. "Primarul actual s-a înconjurat de incompetență, de oameni care îl perie dar eu nu vreau asa ceva! Vreau lângă mine oameni care să mă critice, oameni care să îmi fie alături pentru a revoluționa Constanța", a mai adăugat Stelian Ion.

VIDEO

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricare ar fi el dupa alegeri sa faca bine sa comande un audit extern al tuturor angajatilor din primarie, cu precadere al sefilor. Cine nu e competent si nu-si poate justifica job-ul sa plece.
0
0
Niste hoti manglitori usr ul. Cu caragheorghe samsarul de masini, cu stelian ion avocatul lui mazare, cu Timofte florin care si a aranjat examenul de dorecyor la institutul antipa cu spagarul de la Nicolaev.
2
3
cata disperare frate!!! afise, pancarte pe marginea drumului, telefoane sa ne intrebati cu cine votam si dacasustinem alianta, publicitate in ziar etc trebuie sa fii tare disperat Stelica facturica! iti vad moaca zilnic de la facebook la panouri de imi vine sa nu mai merg la vot! im ie scarba de tine fara sa te cunosc, fara sa te fii vazut vreodata! sau asta e scopul?nu?
4
4
va iesi pe locul 3, cum il sustii? Adica sa il sustineti pe Fagadau?
1
2
nu e vorba de interese, asta au platit si anularea comentariilor probabil este o optiune a contractului, pai mufele lor credeti ca apar gratis? si apropo, au platit din bani de primiti de la buget ca deaia se vaita catu ca nu are bani de pensii si sa nu uitam si banii directi dati de guvern pentru publicitate, vreo 40milioane, pai de unde bani de pensii nu-i asa?
2
1
Daca am fi destepti nu am mai scrue niciun cimentariu la nuciun articol de la Replica. Nu vedeti ca unde au interese anuleaza rubrica?
5
4
De ce nu lasati lumea sa comenteze si la articolul lui Chitac! In poza sta de parca are hemoroizii imflamati la maxim. Sa vedeti ce isi umplea frigiderul inainte de alegeri si totodata, observati si cum statea, pe bune, in sondaj! Hahahahahahaha
8
1
Pochimenul asta alogen a adus codex alimentarus in Romania in 2009. Adica cancer
5
2
hahahahahaha
4
1
Ciolos un cretin ordinar un securist notoriu
10
5
Imi e scarba de voi , TOTI politicienii. In campanie toti promiteti marea cu sarea, proiecte extraterestre, apoi dati din colt in colt si cautati scuze , TOTI aruncati pisica pe celelalte partide ptr lacomia voastra. Meritati altceva, gen Somalia, norocul vostru ca e democratie.
5
2
ptr galka: derbedeule cu fata de betiv, bai saracule si frustratule, sa o sugi lui ION
4
4
jigodii si panarame.cheltuiti banii si asa putini.sa va aleaga dracii.
5
3
pe cine a dat ordinul sa fie doar politica peste tot pe site si stiri nema!
5
2
Sa vezi ca tot ION castiga
5
5
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SUSTINATORILOR SAI
10
9
Ba dracu stiri multiple, nu politica o data la 10h, pomanagiilor!
2
2
Un inutil dovedit ii face reclama unui inutil potential...
13
7
la ce a zis gika. Frustratii abonati la merdenelele pesediste o sa planga in pumni. Sper sa plecati naibii inapoi in papusoi de unde ati venit. Milogii putzii.
15
7
pentru pesedistii de mai jos. Un lucru e sigur, o sa o luati la muie fie de la ion fie de la Chitac...asa ca sictir...
15
11
Face cardasie cu machidonul de Fagadau ca sa fie reales. Minciuni pe fata
10
10
dle Ciolos, imi pare rau dar trebuie sa va reimprospatez memoria- de ce, in mandatul dvs de premier, ati acceptat votul intr-un singur tur?- pentru ce- sa inteleg ca ati acceptat dorintele PSD-ului, dar cu ce v-au avut la mana?- In continuare gresiti- faptul ca nu ati acceptat PMP la discutii- veti piede la vot, normal firesc, cum firesc este ca firea cu sarma in cur sa conduca bucurestiul inca 4 ani- veti fi blestemati, vreti sa va
13
5
Daca a venit Ciolos, USR mai pierde 5 procente.
19
9
cum adica pare un apropriat? In afara ca a fost avocatul lui Mazare , stelica a fost abonat multi ani la institutiile conduse de PSD traind confortabil din bani publici si mai mult a luat si ANL. Mazare a lasat o serie intraga de candidati fagadau, ion stelian, dobre, horia constantinescu, martin, stroie felix. Nu conteaza care din ei va fi votat.
13
8
Stelica fara frica e handicapat de doua mari probleme : 1. a fost avocatul lui mazare si lumea il percepe ca un apropiat de psd indiferent ca e adevarat sau nu 2. este asociat cu usr partid perceput ca un fel de secta a curlangiilor adica exact ce detesta romanul pentru ca romanul e dur si fute pizda nu cur! Plus bobor nu diferentiaza intre Bucale si CT si zice pai ba daca la Bu CUR esti merg sholdar bai sholdar de ce mortii ma-sii la CT merg said bai said? clar stelica faraq frica e omul lu' mazare si da cu mangla in votu' lu' chitac! deci e iepure pt faga ca pesedeu a jucat mru la 2 capete
10
11
am vazut am vazut. ion ii executa o felatie lui dacian in parc la tabacarie intr un boschet stufos. nu am inteles ce vb ca ion avea gura plina iar dacian capu pe spate
15
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614