REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dacian Cioloș, profeție SUMBRĂ: sistemul de sănătate va colapsa

Dacian Cioloș, profeție SUMBRĂ: sistemul de sănătate va colapsa

Replica API 30 octombrie 2020 | 00:00 1176

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, susține că în ritmul actual sistemul de sănătate din România va intra în colaps, iar bâlbele Guvernului generează un val de neîncredere în stat din partea cetățenilor.

”Noi cam asta spunem de la începutul pandemiei: sistemul de sănătate va colapsa, încrederea cetățenilor în stat va scădea de la un caz public mai vizibil la altul. Dincolo de problemele pe care le au aproape toate staele din UE, noi venim și cu niște probleme sistemice din spate, cu problemele sistemului de sănătate, cu modul în care funcționează statul și toate lucrurile astea sunt scoase la lumină și acutizate acum. Toată lumea are presiune pe sistemul medical, toată lumea trebuie să impună restricții, dar noi vedem o presiune imensă pe sistemul de sănătate pentru că tot personalul medical din România nu cred că a cunoscut o perioadă mai neagră, cred că de la Al Doilea Război Mondial, nu știu să fi fost o perioadă mai neagră și asta este pentru că ani se zile banii pompați în sistemul de sănătate s-au dus în alte buzunare, am văzut găurile negre din CNAS, am văzut cum au fugit medicii din România și au plecat de nevoie.”, a spus Dacian Cioloș, la TVR, în cadrul emisiunii ”România9”, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa presupun ca te-ai testat acum.. Apoi te poti infecta exact cum ai iesit pe usa spitalului.. Testarile in masa bani aruncati.. Respecta tu masurile de igiena de bun simt si regulile impuse de autoritati si atunci virusul va fi sub control...
2
0
Spune si asta ce stie toata lumea de multa vreme. Fara testarile gratuite in masa,guvernul reuseste sa puna jos medicii si asistentele,spre deliciul celor care si asa dadeau cu noroi in personalul medical,nu in felul in care niste loaze organizeaza lucrurile acolo. E bine asa,macar fara medici si asistente in stare buna de munca,vor muri mai multi si se va mai subtia populatia oricum dispretuita de sistemul aflat la putere. Hastagistii,iohannistii si altii de teapa lor vor fi in sfarsit multumiti ca fac tara praf de tot. Si asa populatia este ca meduza esuata la mal,inerta.
1
0
Trist dar cam are dreptate.....
2
2
iar apare mumia asta cu declaratii obosite
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102