REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dacian Cioloș și Dan Barna au EXPLODAT de bucurie, după scorul ZDROBITOR al USR - PLUS: 'Cerem demisia Guvernului Dăncilă'

Dacian Cioloș și Dan Barna au EXPLODAT de bucurie, după scorul ZDROBITOR al USR - PLUS: 'Cerem demisia Guvernului Dăncilă'

Replica API 27 mai 2019 | 03:24 414

Bucurie enormă în tabăra USR - PLUS după scorul de peste 23% obținut la alegeri.

"Votul de astăzi arată că România renaște și că românii au redat sens democrației prin votul lor. România renaște prin exemplul ei și dă exemplu Europei despre ceea ce poate face o nație când se mobilizează privind ceea ce poate face țara. Vrem să mulțumim diasporei, românii au arătat că le pasă de ce se întâmplă în România", a spus Dacian Cioloș, conform stiripesurse.ro.

"Astăzi România a răspuns, referendumul acela de care ne era teamă tuturor a trecut cu peste 40%. USR – PLUS vă promite că fără penali va ajunge în Constituție. USR – PLUS este elementul pe care putem construi mai departe viitorul. Vedem un referendum care a trecut și care confirmă că justiția trebuie să rămână independentă. Asta arată că România are resurse să rămână o țară europeană", a declarat Dan Barna.

Dan Barna a cerut "Demisia Guvernului Dăncilă, pentru incompetență".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate LEGIlLE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
2
1
Mortii mamii voastre de securisti sorosti neomarxisti! Las ca vedeti voi la prezidentiale!
3
1
Imi place sa beau pisat si acum ma pis in gura voastra de prosti care m-ati votat. Semneaza bubosul Ciolos
6
1
Primul lucru: Taiati toate pensiile speciale si TOATE specialitatile facute cadou de DRACnea si psd la toti golanii de care s-a inconjurat!
3
2
Ganditi pentru bunastarea poporului! Daca nu, stiti ca aveti soarta PSD!
2
2
Securistii pl-ii vreti sa distrugeti tara!!
5
1
Abia acum a explodat si Fugadau de bucurie. Nu-l mai suna Dragnea sa il "felicite" pentru aia 15-16 la suta cat a facut, neputinciosul, pe CTA. Exact cum ti-am prezis, muie trist. Si zi-i si lu prostul ala de VANTURACHE sa mai enerveze in continuare lumea din proiectare si constructii, ca sa te duci in cap definitiv.
2
0
inainte de a face lucruri sub impulsul bucuriei, justificata pe undeva, indicat ar fi sa va reveniti din feerie si sa analizati cu multa prudenta in urma consultarii tuturor celor de dreapta, sa lasati orgoliile deoparte si drept tel sa fie bunastarea poporului si reprezentanta tarii inafara.
4
0
noi , 8 mil de romani am cerut demisia lui basescu ! tiranul si-a vazut de treaba , l-a durut in cur . Deci , la parlamentare luati 51% si atunci guvernati , dar comunicati cat taiati din salarii si pensii !
5
2
adica de ce sa-si dea guvernul demisia? pai daca tot a-ti castigat ceva procente, aratati-ne cat de tari sunteti si initiati motiune de cenzura...nu demisie, e simplu sa ceri demisia cuiva. Pai alegerile astea au fost despre Europa, nicidecum despre Parlamentul Romaniei. A, vreti sa ajungeti la guvernare, castigati alegerile pentru parlamentul roman, asigurati-va majoritatea, si apoi puteti guverna, Asta daca puteti, evident.
7
1
stai sai vezi si pe astia cand ajung acolo, o sa doarma ca ceilalti, uita de ce au ajuns acolo. Spuneau la radio ca un parlamentar european, in 5 ani, daca e putin chibzuit, cu tot cu diurne poate ajunge la 1 milon de euro. Pai de asta este bataie pe parlamentul european.....
8
2
Ai ales sa ramai in tara pentru ca esti o putoare ce legatura are vecinul care se duce afara la.munca cu tine? Esti invidios pe.masina lui pai.masina lui a fost cumparata din munca lui ! Ai o.mentalitate fix de pesedisto comunist mars la.munca nu la invidiat oameni onesti
4
4
Mai era unu de sarea in sus parca Geoana il chema ...
7
2
Batem toba cu diaspora. Va intrebati cati vor sa revina in tara Sunt mari patrioti dar nu vor sa auda de romania decat cand sunt in vacanta in tara. Si atunci ma intreb noi astia care am ramas in tara pe salarii mizere cu ce nea ajutat diaspora? Cu faptul ca au venit cu masini si figuri de Buftea si au ras de noi ca am ramas sa Invatam in tara pe cand ei produceau soldi
13
5
Diadpora trebuia sa fie patriota la ei in tara sa munceasca la ei in tara si sa sufere la greu la ei in tara. Muncesc pentru altii dar vor drepturi in tara lor.
9
8
Sa SUGETI PULA CU TOTII!!
2
5
Langa Macron politica USR va fi o Europa cu doua viteze ! Daca romanii si-au dorit asta, asta au primit S-ar putea sa trecem mai greu granita, ceva limitari la dreptul la munca prin Europa fonduri europene mai putine Bravo romane care ai votat cu usereul ai ce ti-ai dorit !Vedeti ce scopuri politice are noua formatiune infiintata de Macron in parlamentul european !
8
10
vai de poola noastra sa vezi scandaluri de acum...
12
4
Ura si dezbinare. Panarame securistoide
15
9
Cereti pe mortii vostrii!!!
13
13

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614