REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dacian Cioloș și Dan Barna vin la Constanța!

Dacian Cioloș și Dan Barna vin la Constanța!

Replica API 15 martie 2019 | 02:24 522

Alianța 2020 USR PLUS anunță ca a pornit în turneu, care va cuprinde șapte evenimente în șase mari orașe, printer care și Constanța. ”E frumos să ne votezi “pe încredere”, dar noi credem că e și mai frumos să ne cunoaștem”, transmit reprezentanții partidului pe pagina de facebook ”Drumul spre victorie trece prin Constanța”. Astfel, membrii alianței vor ajunge la Iași, Brașov, Timișoara, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca. Duminică, 17 martie, Constanța va fi gazda președinților celor doouă partied, Dacian Cioloș și Dan Barna, dar și a candidaților de pe lista comună la europarlamentare. Toți vor lua cuvântul și vor prezenta strategiile care, speră ei, îi vor conduce spre victorie. Evenimentul va avea loc la Hotel Ibis, sala Prestige, de la ora 15.30.

Candidații de pe lista comună sunt: Dragos Pîslaru, Ramona Strugariu, Vlad Gheorghe, Alin Mituța, Naomi Reniuț, Liviu Iolu, Radu Mihaiu, Anca Majaru, Camelia Crișan, Daniela Serban, Silviu Gurlui, Cătălina Șofron, Teodora Stoian, Gabriela Mirescu, Bogdan Deleanu, Ștefan Pălărie. Programul evenimentelor de la Constanța va cuprinde și strângere de semnături pe traseul Lupoaica, piața Ovidiu, Port Tomis, Cazino între orele 12:00 - 13:30.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata media si presa aservita lu DRACnea si psd-ului, aici intra si Replica de fata care cu sarg observam cum se zbate sa sustina coalita psd-Alde, fac pe draku-n in patru sa-l faulteze pe Ciolos care tot creste in sondaje. Vedem si la latrinele lui voiculescu, lu ghita cum toti formatorii de opinie dau in Ciolos poate, poate sa-l scada in sondaje si in increderea cetatenilor. Reactia va fi una pe dos, normala: Dacian Ciolos are din ce in ce mai multi oameni care i se alatura si creste in sondaje! Ceea ce nu putem spune de coalitia HOTILOR PENALI PSD-ALDE care a ruinat tara asta!.
4
0
Dupa 19 ani de administratie PSD, orasul Constanta se scufunda intr-o regretabila obscuritate. Tinerii nu au locuri de munca, turismul e la pamant, portul Constanta este undeva la 30% functional, infrastructura 0, taxe si impozite foarte mari.
4
0
Pregatiti-va tucalele cu cacat! Sa fie pline si sa fiti cu ele unde incep sa manince.
1
4
Eu te votez Daciene nu pentru cine esti tu ci puntru cine sunt ceilalti.Oameni tai sunt ca si necunoscuti,Stefanescu Nicolicea Iordache Dancila Dragnea Tari Olguta Radulescu si celelalte vedete de la PSD au tocmai dezavantajul asta ca sunt cunoscuti.
6
2
haideti sa formam secte de patru , vine madam usr sa ne binecuvanteze ! Asa l-ati votat si pe marele spion , refuzatul femeilor , turcescu . Ati primit ajutor de la turcescu , puteti macar sa-l intrebati daca amanta dvs ....mai are si altul ....turcescu va poate edifica in acest domeniu , el stie tot , e acoperit-descoperit .
3
7
Locul cinci pe lista, eligibil, Naomi Reniut. Votati usere, partid gay. Pe cine reprezinta astia? Pesedeii sunt ticalosi, dar usereii sunt next generation. Ticalosi high tech.
4
8
Sa-i aplaude si sa-i voteze clanurile de interlopi,care au cam aceasi construcite mentala ca astia din partuletele de partied. Nu e nimic,sa vina sa se plimbe,sa faca consumatie bogata la crasme si sa se care.
5
6
Jderul de Turcescu spionul constipat si auto deconspirat nu stie altceva decat sa cante prin emisiuni ieftine ca el e din Horia Closca si Crisan...Un labagiu notoriu ca nevasta sa Oana Liceeana
4
7
Voi vota USR pentru ca doar datorita lor am vazut si auzit ce reforma penala a initiat PSD! Ei au fost cei mai vizibili in lupta cu ciuma rosie si au muncit extraordinar de eficient. Mai ales pe online. Nu stiu pe nimeni dintre ei sa fi furat sa fie condamnat ca cei din coalitia PSD - ALDE unde gasim numai hoti si condamnati penali care fac zid in fata hotilor. Acum au distrus si Justitia, dau drumul criminalilor, violatorilor din puscarii... CLAR votam USR.
8
7
Alte nulitati din Buc care cer voturi din Cta __Turcescu deputat de Cta ce-a facut ptr orasul asta decit bla-bla ?
8
8
De curs intreaba-l pe isarescu, cand s-au luat de aia de la bnr nu tot voi hastagii ati sarit de cur in sus? nici nu stiti ce vreti da vorbiti aiurea!
6
7
cea care a propus sex in grupuri de 4 , nationalizare si cap-izare vine ?
8
7
Campania electorala se face cu 30 de zile inainte de alegeri, dar cine sa respecte legea?
12
6
Aici lasati comentariile deschise sa manance cacat toti votantii de hoti. Daca era la Stroe...mucles. Ati vazut cat este euro astazi? As vrea sa va vad morti de foame si cersetori pe toti astia care ati votat cu hotii!! Ati nenorocit viitorul copiilor nostri, nenorocitilor!!
13
11
vine un infractor ...arunca un ciolan pentru catzei ...cum vezi doamne ca astia sant securisti...statul paralel..sau mai stiu eu si fraierii pun botul si isi mai dau ei si cu parerea cum ca stiu ei...NU SMECHERUL ESTE SMECHER ci PROSTUL PREA PROST ...dupa cum vad printre analfabossii de pe aici si din tara defat!
10
8
huoaaaa yoghini draku,,pruncut cacacios ,.
12
7
Cine dracu sunt astia si ce vor ? Cine sunt cei care il vor intampina pe Ciolos ? Toti niste lingai care fac foamea si se bat ptr. ciolan. Aveti alta explicatie ?
17
9
Uniunea Scufundati Romania si Yoghinii vin la Cta sa cerseasca voturi de la hastagisti
16
8
Intreb pt un prieten Yoghin,nu stie daca se face vreo integrare in Absolut sau in Belvedere?Ca de Grey Goose ne am saturat!Aveti si vindecatori holistici in staff-ul de campanie sau numai fosti agenti 2 si 15?Cine e Ciolos?Cine e Dragnea?cine sunt bulangii astia?Nu va recunosc nici de paznici defapt paznici sunteti undeva toti dar pacat ca ceea ce paziti e doar o iluzie
13
6
Vine Secu la Cta. cea mai mare greseala sa fuzioneze partidele astea. Userosecuristoizii nu au ce cauta pe scena politica.certareti, atotstiutori si ipocriti!
14
9
Nu stiu cine sunt toti aricii astia de pe lista dar sigur ii voi vota. Cu dedicatie pentru Decebal Fagadau si aparatul lui.
8
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218