REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dădeau ţepe în numele lui Tucan: cine sunt indivizii şi cum procedau

Dădeau ţepe în numele lui Tucan: cine sunt indivizii şi cum procedau

Replica API 1 mai 2014 | 00:00 465

Lăsaţi în libertate

Lăsaţi în libertate

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Robert Gabriel Gherasim, din municipiul Constanţa, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals şi faţă de inculpatul Ionuţ Bogdan Stroe, din Ion Corvin, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. Numai că, la data de 30 aprilie, magistraţii au hotărât ca indivizii să fie cercetaţi în stare de liberate, sub control judiciar.

În fapt, în sarcina primului individ s-a reţinut că în cursul lunii ianuarie 2014, i-a indus în eroare pe reprezentanţii unei societăţi comerciale, prin aceea că şi-a declinat calitatea nereală de reprezentant al SC JT Grup Oil SRL, calitate în care, folosind înscrisuri falsificate, a comandat anvelope de camion în valoare de 115.250 lei. În sarcina celui de-al doilea s-a reţinut că în aceeaşi perioadă şi-a declinat de asemenea calitatea nereală de reprezentant al aceleiaşi societăţi, calitate în care a solicitat societăţii Etsero Active SRL încărcarea şi transportarea anvelopelor comandate de primul inculpat de la sediul societăţii păgubite. Prejudiciul cauzat societăţii a fost de 30.041,23 lei, reprezentând contravaloarea a 12 anvelope de camion încărcate cu ocazia primului transport, activitatea infracţională a celor doi inculpaţi fiind întreruptă de organele de poliţie. Cei doi, cât timp se află sub control judiciar, nu au voie, printre altele, să se apropie unul de altul, de reprezentanţii şi angajaţii SC Euromaster Tyre Service România SA, SC Etsero Active SRL, SC JT Grup Oil SRL (societate controlată de soţia lui Jean Paul Tucan, fost candidat la Primăria Năvodari - n.r.), SC Vogue Trading Company SRL, de numitul Marian Alexandru Lupu, de membrii familiilor acestora, de alţi presupuşi participanţi la comiterea infracţiunilor, să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nici o cale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614