REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Daea, fidel 'jurământului politic' depus de Dragnea în campania electorală

Daea, fidel 'jurământului politic' depus de Dragnea în campania electorală

Replica API 15 ianuarie 2018 | 23:07 397

Degringoladă în partidul lui Liviu Dragnea! Social-democraţii s-au împărţit în tabere în disputa dintre premierul Mihai Tudose şi “protejata” lui Liviu Dragnea, Carmen Dan. Pentru a-şi arăta susţinerea pentru Tudose, respectiv Dragnea, social-democraţii au început să trimită communicate de presă ori să posteze mesaje pe Facebook. Dacă miniştrii constănţeni Felix Stroe şi Mircea Titus Dobre şi-au exprimat opinii pro-Tudose, ministrul Agriculturii, Petre Daea, celebru pentru dragostea faţă de oaie, a dat de înţeles că îl susţine pe Dragnea.

Iată mesajul postat de Daea pe Facebook: "Am crezut, cred şi voi continua să cred în forţa colectivă a partidului, în capacitatea de analiză, de pregătire şi de luare a deciziilor. Întotdeauna, coeziunea în partid a fost alimentată de calm, echilibru şi inteligenţă, izvorâte din dorinţa de a face bine pentru ţară. Programul de guvernare, prezentat în campania electorală de către preşedintele Liviu Dragnea, aprobat în Parlamentul României, a fost şi rămâne jurământul politic, pe care l-am depus în faţa electoratului şi pe care trebuie să îl ducem la îndeplinire. Acesta este scopul şi rolul nostru, al tuturor acelora care am fost învestiţi cu încredere din partea Partidului Social Democrat, cel care a câştigat alegerile şi a generat o majoritate stabilă în Parlament. Analizele periodice în partid devin obligatorii şi necesare, iar convocarea Comitetului Executiv Naţional pentru luni, 15 ianuarie, este o secvenţă a preocupării partidului privind buna desfăşurare a activităţii, în vederea ducerii la îndeplinire a programului de guvernare", a scris Petre Daea, sâmbătă, pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de mai jos: Daea este cel mai bun ministru al agriculturii pe care il poate avea Romania. E un om dedicat, care iubeste pamantul.
0
1
Turma, turma.... Spiritul de TURMA ! Turma hotilor, mincinosilor si penalilor!
5
1
Petre daea a fost si va ramane o oaie.Spiritul de turma este tipic psd.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367