REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dan Alexa explică de ce l-a bătut Anamaria Prodan: Sunt un bărbat divorţat, adică liber. Îmi permit să ies cu diverse domnişoare pentru o zi, două sau o noapte

Dan Alexa explică de ce l-a bătut Anamaria Prodan: Sunt un bărbat divorţat, adică liber. Îmi permit să ies cu diverse domnişoare pentru o zi, două sau o noapte

Replica API 21 iulie 2019 | 01:43 402

Dan Alexa (39 de ani) a oferit prima declarație după pumnul primit în figură de la Anamaria Prodan, la finalul meciului dintre Astra și FC Botoșani, scor 2-2. El a explicat, pentru Prosport, de ce l-a lovit impresara și ce s-a întâmplat după aceea.

”Aş vrea să vă rog să opriţi toate aceste mizerii care apar despre mine omul şi antrenorul Dan Alexa. Vreau să precizez următoarele aspecte. Sunt un bărbat divorţat, adică liber. Ca orice bărbat liber îmi permit să ies cu diverse domnişoare pentru o zi, două sau pentru o noapte. Sunt un bărbat asumat de fel.

Nu dau declaraţii şi nu dau checkin pe Instagram sau Facebook din locurile unde apar doar ca să ies in evidentă. Slavă domnului, am muncit o viaţă ca să nu am nevoie de asemena publicitate pe seama femeilor. Am două fetiţe minunate care sunt universul meu şi nu aş vrea să le dezamăgesc vreodată în viaţa mea. Pentru ele trăiesc. Pentru ele şi pentru fotbal. Educaţia pe care am primit-o eu de la mama şi familia mea spune aşa - “un bărbat adevărat ocroteşte şi apăra o femeie. Are grija de ea. Nu ridica mâna la o femeie nici dacă moare. Femeia este făcută sa fie respectata şi iubită".

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu de mansarda plina au nevoie pocnitorile pt.orgasme in valuri si cascada.....
0
0
Asta e un papagal cu mansarda goala !
4
0
Dar nu ai raspuns la intrebare ---de ce ai incasat-o ?---In rest lasa vrajeala !
8
0
La muia care i ai dat o parasutei Prodan se merita o laba peste ochi
4
0
Violenta nu este scuzabila. Daca o folosesti, ai pierdut argumentul. Victimele sa nu le gaseasca scuze unor astfel de specimene. Direct trimitere in judecata pentru vatamare corporala. Restul sunt inflorituri si nori pe cer.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614