REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Dan Barna CONTRAZICE toată fosta opoziție: românii NU au plecat din țară din cauza salariilor mici

Dan Barna CONTRAZICE toată fosta opoziție: românii NU au plecat din țară din cauza salariilor mici

Replica API 21 octombrie 2019 | 02:23 376

Candidatul Alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, a declarat duminică, la Iaşi, că mulţi dintre cei care au părăsit ţara pentru a lucra în străinătate au luat această decizie din cauza corupţiei şi a lipsei de viziune şi coerenţă a decidenţilor politici şi nu a salariului, scrie stiripesurse.ro

În opinia sa, problema de fond în România, dincolo de corupţie, este necesitatea de a pune în spaţiul public şi în sectorul public oameni oneşti şi competenţi, conform Agerpres.

"Dacă o să avem tăria să facem lucrul acesta, o să fim exact partidul şi alianţa, iar eu preşedintele care au schimbat direcţia de dezvoltare a României, pentru că mulţi dintre cei care au plecat nu au plecat din pricina salariului minim. Mi-au spus-o explicit şi în SUA, şi în Munchen, şi în Madrid, şi la Londra, şi la Chişinău. Mi-au spus că au plecat pentru că România nu are nicio direcţie, pentru că, de fapt, România trăieşte astăzi cumva de azi pe mâine, fără o direcţie, fără o linie de dezvoltare, fără o viziune. Or, exact acesta este lucrul de care e nevoie", a spus Barna.

El a adăugat totodată că ştie ce de fel de preşedinte are nevoie România actuală.

"Ştiu exact ce fel de preşedinte vreau să fiu, care va da direcţie şi viziune pentru ţară. Acolo unde există direcţie de la nivelul central al statului capătă sânge în obraji fiecare om onest şi competent din instituţii publice, instituţii private şi îşi dă seama că poate să contribuie", a susţinut preşedintele USR.

Candidatul Alianţei USR PLUS şi-a prezentat, duminică, proiectul pentru Preşedinţie, într-un eveniment organizat la Iaşi, la care au fost prezente câteva sute de persoane venite din judeţele Moldovei. La eveniment, a participat şi preşedintele PLUS, Dacian Cioloş.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uniunea Scufundati Romania s-a fasait repede. Milioane din afaceri cu statul, aia de la Bucuresti dovedita colaboratoare cu securitatea, alalalt reprezentantul lui Macron si al Frantei in Parlamentul European....arama pe fata repede si-au dat
0
0
Cum draku nicio televiziune, nimeni din media...nimic, nimic de casele lu Johaniis..afacerile si casele lu Viorica Dancila nimic.. dar absolut toata media, acum in plina campanie electorala au sarit pe Dan Barna carea a asigurat consultanta unor firme care nu si-au respectat programul. Atentie Barna si-a facut treaba ca si consultant numai ca niste firme nu au respecta programul de implementare! Dar pentru a-l discredita pe Barna este nevoie de astfel de mizerii aruncate pe televiziuni. Marketing pagubos! Romanii nu sunt prosti, inteleg si vor vota si mai mult acum Dan Barna.
1
1
Deci mi am facut bine treaba prostii au pus botu si la m facut praf pe Barna. Tot cu fostii vor vota prostanii. Presa afacere buna si cand imi zicea tata fost securist nu il credeam. Faci din 40% 15% imediat.
0
2
cu ceea ce spui tu acum mai vrei sa castigi prezidentiale ?, pai nici daca dadeai pesches gras la Inalta Poarta acum 400-500, ioc caftan prietene, poate vre-o teapa la dos. Cum poti mai loaza sa scoti pe gura asa ceva ?, cand in tara au ramas numai putorile, tiganii, pachetarii si leprele abonate la bataia de joc a psd. Lasa ramai tu aici si poate te alegi cu o bila de picior langa dragnea, mazare & co, ca din ce se aude i-ti cam place mierea si nici nu ai degetul ala care te opreste. Atentie Codruta vegheaza !!!!, vezi sa nu fii pe faras, nu la prezidentiale. Succese dese.
2
1
dle Barna fa-ti un bine si renunta la functie si accepta verificarea ta - daca esti cinstit si corect, eu ma indoiesc, nu iese fum fara foc- si nu face mai mult rau decat ai facut- de votat nu veti mai fi votati- se pare ca sunteti mai periculosi decat ciumatii
2
0
corect si-au prelungit concediul,departe de romanica,avem mai multi refugiati decat siria sau afganistan
1
0
idiotule, daca furau si ei din contracte cu statul ,nu mai pleca nimeni,securistule.
4
1
laba trista , niciodata nu vor fi taiate ! vrei si tu pensie speciala ? ia la muie poate primesti un comision special .
2
5
incearca dragule ceva ceva de lucru si in privat.lasa bugetul tari sa respire.nu nu te cred cind spui ca nu sti face nimic.esti asistat social si vrei leafa de nabab.nu nu ii ok credema
4
3
mia plecat nevasta pentru bani nu pentru munca, ne mai trimite si noua ceva maruntei acolo de mila!
2
0
Cine dracu' mai este si Barna?
4
4
sa se ia de mana cu specialistul guran care le face propaganda! mai erau unii prin anii 2000 cand puneau ca romanul e puturos si nu vrea sa munceasca dar s-a vazut ca daca e bine platit romanul statea afara cocosat 12 ore pe zi la cules da capsuni! hai sictir mai barna daca aberezi aici ce pretentii sa mai avem la tine in alte chestiuni mult mai putin clare!!!
8
4
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
7
1
Esti cel mai prost candidat la Presedentie, muult mai prost decat veorica sau diaconu !
8
4
Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor; 2. Plafonarea pensiilor speciale ale magistratilor si militarilor; 3. Interzicerea cumularii pensiilor din sistemul public cu salarii la stat.
5
1
Bai Barna tu esti prost?,ba exact pentru bani au plecat romani caci daca straini "cei rai" le dadeau oamenilor bani mai putini pt.aceias munca pe care o faceau si in Romania nu pleca nimeni,ca mai sunt si alte motive asta este o alta poveste.Dar pentru bani s-au dus ma pentru ca nu sunt toti politicieni care adata ajunsi la bugetul central sau local dupa promisini mincioase se pun pe furat pentru ca ei au fost mandatati de popor,parca asa spuneau P.S.Disti dupa alegerile parlamentare din 2016.
6
1
V-ati gonit copiii si nepoti si acum plangeti de singuratate . Asta din cauza ca votati de ani de zile PSD .Dobitocilor
5
8
Au plecat din cauza psd-ului .
5
9
Offff!! In ce lume traiesc astfel de specimene!? Au plecat din cauza saraciei crunte in care ne zbatem. Mi-am pierdut si familia din aceasta cauza. Meritati surghiuniti cu totii pentru copiii lasati fara parinti, pentru familiile destramate, pentru toate lacrimile varsate. Nici macar nu mai am taria sa va urasc.
16
3
jeg securist
13
4
mananci KAKAT
13
5
Doar nu au plecat de bine ! Aberezi d- le , cind ai burta plina nu poti intelege omul nevoias .
17
4
bine ca ai ramas tu hot inputit.
16
4
Au plecat din cauza unor Oameni ca tine . traseisti, mincinosi avari si koorve. Tu Pleaca in Israel. Fi miar scarba
18
6
Alupigus en gros
11
4
au plecat din cauza mincinosilor ca tine. Asa cum vor mai pleca o gramada de prosti fanatici, dezamagiti cand vor vedea ca si USRul vostru e doar o alta forma fara fond si e-n stare doar de o maaare neputinta. La fel ca CDR, Alianta DA si alte cacaturi de laborator seku. De-aia au plecat. Pacat de tara asta si de putinii oameni buni din ea.
25
3
Ba da, pentru bani.
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920