REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dan Barna, declarații despre susținerea lui Stelian Ion la Primăria Constanța. VIDEO

Dan Barna, declarații despre susținerea lui Stelian Ion la Primăria Constanța. VIDEO

Replica API 7 septembrie 2020 | 21:47 1988

Președintele USR, Dan Barna se află alături de echipa USR Constanța în parcul Tăbăcărie, după ce, în timpul zilei, a vizitat mai multe localități din județul Constanța.

„Am început ziua în județ, am fost în mai multe localități, în Medgidia, Ovidiu, Agigea, și această după-amiază am dedicat-o municipiului Constanța pentru că 27 septembrie, data alegerilor locale, este una cu adevărat importantă pentru România, și îndrăznesc să spun că este o dată istorică pentru că după 27 septembrie USR-Plus va aduce în majoritatea primăriilor din țară, din comune, din orașe și din municipii oameni cu acele 2 caracteristici de care avem atâta nevoie - onestitate - și nu întâmplător spun asta aici în Constanța, și competență. Și de asta mă aflu astăzi aici - să îi susțin pe cei doi candidați la Primărie - Stelian și Remus, la Consiliul Județean, pentru că acest oraș foarte important al României - Constanța - unul din orașele cu adevărat de top prin resursa extraordinară care este portul, prin toată această istorie și prin ponderea județului la nivel național merită mult mai multe decât a avut până acum. Constanța este portul României, Constanța este ceea ce este Rotterdam-ul pentru Olanda. Vi se pare că sunt comparabile cele două? În momentul de față Constanța este pur și simplu un oraș controlat de clanuri mafiote, un oraș controlat de interese care contribuie într-o mult prea mică măsură la ceea ce înseamnă șansa de dezvoltare a județului Constanța și a României. Și tocmai de aceea este nevoie de această schimbare, tocmai de aceea le spun constănțenilor și celor de aici, din oraș, și celor din tot județul ca pe 27 septembrie să voteze nu doar Stelian Ion președinte în Constanța, să voteze USR Plus și la Consiliul Județean și, de fapt, pe toate listele, în fiecare localitate a județului Constanța pentru că miza este una foarte simplă - e important să aducem oameni noi, să aducem oameni competenți în managementul județului Constanța, al fiecărei localități și în conducerea acestui municipiu. Cu Stelian Ion, primar, Constanța va avea șansa să pășească spre acea idee de port european, modern, de oraș modern și european, așa cum vă doriți cu toții și despre care doar se vorbește dar, din păcate, când ne uităm la realizările concrete, sunt prea puține lucruri de spus. Mult succes, Stelian!“, a declarat Dan Barna.

S.H.

CMF 21200251

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614