REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dan Barna, după ce a pierdut alegerile: Am crezut că suntem mai sus decât ne-a dovedit electoratul

Dan Barna, după ce a pierdut alegerile: Am crezut că suntem mai sus decât ne-a dovedit electoratul

Replica API 12 noiembrie 2019 | 03:37 419

Dan Barna, candidatul USR care s-a clasat pe locul 3 la alegerile prezidențiale, a făcut declarații de presă. Astfel, Barna și-a asumat înfrângerea, urmând ca, în turul 2, alianța USR-PLUS să-l susțină pe Iohannis.

”Electoratul a decis ca turul II să meargă Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Respectăm această decizie, e o parte din vină și mi-o asum că nu am reușit să duc mesajul mai multor cetățeni. E un proces din care învățăm, vom face o analiză în interiorul partidului. A fost cea mai grea campanie electorală pentru noi. Din păcate, bucata acesta de Românie pe care m-am axat și am crezut este mai mică de cât am anticipat. Am crezut că suntem mai sus decât ne-a dovedit electoratul. Sunt optimist în continuare”, a spus Brana.

La rândul său, Dacian Cioloș, șeful PLUS, a precizat că, în turul doi, alianța USR-PLUS îl va susține pe Klaus Iohannis. ”Trebuie să învățăm să acceptăm realitate. În turul 2, susținerea noastră va merge către Klaus Iohannis. Vom avea o discuție pentru a ne asigura că proiectul politic susținut de domnul Iohannis și de noi va merge în continuare. Iohannis este cel mai apropiat de obiectivele pe care noi le susținem”, a spus Cioloș. ”Voi recomanda susținătorilor mei să-l susțină pe Iohannis. Îi îndemn pe susținătorii mei să-l voteze pe Iohannis”,a completat Barna.

De precizat faptul că înfrângerea la alegerile prezidențiale este cu atât mai crudă cuy cât alianța se aștepta la un scor mult mai mare, având în vedere că rzultatul la alegerile europarlamentare a adus alianeți un procentaj de 22,4%.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine ca te uiti tu numai in fbk si te crezi destept! va kkti in fundul curtii, dati like la toate manipularile de pe fbk si va credeti atat de destepti incat nu dati seama cat de prosti sunteti!! URS-istii astia daca aveau ceva creier nu-l acceptau pe orban prim ministru si pe turcana vice!!!
0
1
intai de toate treci pe la mine sa-ti umplu guritza de pesedist cu mult cacat !!! Pe urma poti sa-i lingi pe fratii tai pesedei in cur !!!
2
0
ma pis pe tine , te innec ca la rovine ! mai batrane cacacios , tu iei muie pentru-n os ?
0
2
Ce-mi pare mie rau este ca PNL-ul, si mai ales Rares Bogdan, plecat in diaspora cu Oana si Oreste au manipulat la greu numai ca Bana sa nu fie ales! Si sincer imi pare rau ca diaspora s-a lasat asa de usor pacalita! Dan Barna si oamenii astia tineri chiar meritau acum toata aprecierea!
2
2
Vand bilete attlasib
2
0
Ma pis pe coruptii de la usr. Muie coruptia USR
6
1
Sa ma pis pe toti bosorogii senili care votati psd si va beliti ochii la antena 1. Daca pana la varsta aia nu te ai prins ca la tv auzi doar ce vor ei,clar esti cretin. Stati in pla mea acasa ca nu e viitorul vostru. Ati distrus tara asta cu orezu vostru futu va n gura de fosile imbecile. Mars la biserica
5
7
pt usr-isti, mai vreti ma anticipate acum? gugustiucilor! v-ati facut propaganda prin radio in tara si in diaspora ca sunteti altceva dar ati dovedit contrariul!
5
1
Mai jos decat va puteti imagina, jegurilor! Voi credeti ca daca manipullati o sa castigati ceva, vreodata? Voi nu sunteti un partid, voi sunteti un proiect la care s au alipit numai oameni meschini, incompetenti si aroganti!
8
2
Cel mai mare castig al acestor alegeri este flitul pe care l a primit Uniunea Scufundati Romania. Daca reusim sa scapam si de handicapati de genul astuia de la 12:27, atunci tara are o sansa
11
6
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
8
4
Usr muie usr si muie tuturor votantilor isr si pnl. Pentru ca le si place sa o suga.
10
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614