REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dan Barna, după nominalizarea lui Cîțu: „USR nu oferă un cec în alb PNL sau premierului desemnat. Nominalizarea lasă deschisă și perspectiva anticipatelor“

Dan Barna, după nominalizarea lui Cîțu: „USR nu oferă un cec în alb PNL sau premierului desemnat. Nominalizarea lasă deschisă și perspectiva anticipatelor“

Replica API 26 februarie 2020 | 00:00 190

Dan Barna

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat, miercuri seara, pe Florin Cîțu premier. Decizia a fost luată în urma consultărilor pe care șeful statului le-a avut cu liderii partidelor parlamentare.

Dan Barna, liderul USR, a anunțat că nu va decide dacă acordă votul de învestitură noului guvern decât după ce va negocia cu premierul desemnat. Totodată, Barna a ”descifrat” nominalizarea lui Cîțu ca fiind una făcută pentru a fi respinsă de Parlament, cu scopul de a se ajunge la alegeri anticipate, scrie stiripesurse.ro.

”E o nominalizare previzibilă, vom vedea care va fi poziția premierului desemnat și ne așteptăm să fim invitați la consultări și la constituirea unei majorități parlamentare și vom lua decizia. Vom decide dacă vom vota la învestitură după discuții. Președintele nu ne-a spus pe cine va pune premier. La audieri vom face ce am făcut și la celelalte audieri. Cei care nu vor convinge nu vor primi votul nostru. USR nu oferă un cec în alb PNL sau premierului desemnat, ne așezăm la masă pentru a ieși din criză.

Nominalizarea aceasta lasă deschisă și perspectiva anticipatelor, dar șansele reale ca acestea să se întâmple sunt destul de reduse. Vrem ca primul lucru să fie OUG pentru primari în două tururi.”, a declarat Dan Barna, la Digi 24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Protejeaza ti familia de coronavirus. Inchide televizorul ala!
1
0
Cui ii pasa ce spune Uniunea Scufundati Romania si unu care s-a imbogatit din contracte cu statul
3
0
handicapatule
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218