REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dan Barna, în vizită la Constanţa: ‘Spiritul lui Dragnea e pe buletinul de vot şi se numeşte Dăncilă’

Dan Barna, în vizită la Constanţa: ‘Spiritul lui Dragnea e pe buletinul de vot şi se numeşte Dăncilă’

Replica API 6 noiembrie 2019 | 16:08 540

Întâlnire cu oamenii pe stradă şi autografe

Întâlnire cu oamenii pe stradă şi autografe

Dan Barna, candidatul USR la funcţia de preşedinte al României, a ajuns marți, 5 noiembrie a.c., și la Constanța. El a făcut o plimbare prin zona centrală a urbei, unde a stat de vorbă cu cetăţenii.

Dan Barma s-a întâlnit pe strada Ștefan cel Mare, în zona Tomis Mall, cu simpatizanții USR. Alături de acesta a fost și candidatul USR la Primăria Constanței, parlamentarul Stelian Ion. Oamenii au fost foarte încântați de venirea acestuia, ei exprimându-și admirația, iar în acelaşi timp i-au oferit sfaturi: să nu uite de Constanţa! Dan Barna a fost abordat şi de mai mulţi vârstnici, care i-au spus să nu îi uite şi să nu le taie pensile! „Noi vă votăm că ne place de dumneavoastră, dar să nu cumva să ne tăiați pensiile, vă rugăm din suflet, că altfel nu mai avem din ce trăi”, a spus o bătrânică. Candidatul a fost înconjurat de simpatizanți cărora le-a oferit autografe, a făcut fotografii și le-a ascultat supărările. El a transmis oamenilor, printre altele, că: „Spiritul lui Dragnea e pe buletinul de vot şi se numeşte Dăncilă”, îndemnându-i să nu trimită în turul doi candidatul PSD.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Adina Valean a facut-o mare doamna Dinu Patriciu! Somnorosul Crin a rontait si el de la Patriciu, a ocupat intr-o organigrama functie mare de director la o entitate din Rompetrol, dar nici drakul nu l-a stiut si nu l-a vazut vreodata! Doua ventuze care-au supt pana n-au mai putut! Credeam ca Rares si noul PNL o sa ne scape de asemenea naparci dar, vorba romanului: ,,afara-i vopsit gardul si-nautru-i leopardul!" Ne-a facut PNL-ul din vorbe si a resuscitat USL-ul!! Pu-lea-l mai voteaza poimaine si la alegerile viitoare! Votez USR si daca nu intra in turul doi nu mai merg la vot!
3
1
Fura astia la dublu ca psd ul , barna pentru noi este dragnea 2
3
1
Ai deturnat banii persoanelor cu dizabilitati si vrei prezident? Da banii-napoi cu dobanda aferenta hotule!
4
1
cum ai vazut ca si USR ul fura la greu,gata te lipesti de ei acum !
4
5
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
7
4
Usr- Pa. Sa elimine penalii ca Barna dupa aceea sa aiba pretentii la vot.
8
7
draga domnule ai dreptate daaa mare dreptate.ALUPIGUS tu tu si mamata
5
7
Eu o sa votez USR la urmatoarele alegeri parlamentare anticipate sau la termen. Vechile partide, toate, isi freaca mainile de bucurie daca picam in capcana de a ne supara pe USR. Trebuie sa fim uniti, sa ii sustinem si sa le dam o sansa la alegerile viitoare. Apoi avem tot dreptul sa fim dezamagiti de ei daca nu performeaza. Pana atunci insa e mult prea devreme. Le-am dat celorlalti 30 ani, cred ca putem sa avem rabdare si cu USR ..Plus. Macar in urmatorii cinci ani.
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218