REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dan Barna își caută ieșirea din corzi: provocare pentru Dăncilă și Iohannis

Dan Barna își caută ieșirea din corzi: provocare pentru Dăncilă și Iohannis

Replica API 22 octombrie 2019 | 00:00 266

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, Dan Barna a declarat luni, la Ploiești că îi invită pe președintele Iohannis și pe Viorica Dăncilă la o dezbatere despre viitorul României. Barna este în corzile ringului politic după dezvăluirile Rise Project și ultimele sondaje apărute în spațiul public arată că acesta a ajuns pe locul trei, scrie stiripesurse.ro

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale și-a exprimat convingerea că președintele Iohannis și Viorica Dăncilă au propriile viziuni despre cum ar trebui să arate România și i-a invitat la o dezbatere despre viitorul țării.

„Invit în mod public și oficial și pe președintele Iohannis candidatul PNL și pe doamna Dăncilă, candidatul PSD la o dezbatere despre ce fel de Românie vrem să vedem mai departe, o Românie în care ridicăm din umeri dacă ne dispar pădurile și o Românie în care lucrurile trebuie păstrate în această logică, de pe azi pe mâine, sau o Românie modernă și o Românie performantă? Eu am niște puncte de vedere, sunt convins că și domniile lor au diverse viziuni despre cum ar trebui să arate România. Îi invit la o dezbatere deschisă, transparentă în fața cetățenilor despre cum trebuie să arate viitorul acestei țări”, a declarat Barna.

El a spus că se așteaptă ca această dezbatere să aibă loc înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale.

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, și-a prezentat luni programul de Președinte la Ploiești, în județul Prahova.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TU ESTI UNUL DINTRE MARI HOTI AI ROMANIEI BARNA ! ASCUNDE-TE PANA NU VIN DUPA TINE !
0
0
In cacat cacat veorica
1
0
Daca Barna e in corzi , Viorica e in cacat pana in gat
1
1
Noul Guvern sa ii dea muie lui Giosu si familiei lui de handicapati iar Barna sa isi rezolve dosarele cu sloganul "penali in functii publice"
1
1
De la Barna asteptam sa faca ce zice partidul lui ca trebuie sa se faca cand este prins cate un pesedist si i se face dosar. Niste pasi in spate. Pana se dovedeste nevinovatia. Dupa care totul va fi Ok.
5
1
Se impune organizarea unei dezbateri pentru a vedea adevarul din intentiile candidatilor! Cineva a pierdut la mustata presedintia pentru ca in direct nu a stiut sa raspunda .Mihaela , dragostea mea ,are sigur urmasi ..
3
1
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614