REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Dan Barna, la Constanța: Spiritul lui Dragnea este pe buletinul de vot și se numește Viorica Dăncilă

Dan Barna, la Constanța: Spiritul lui Dragnea este pe buletinul de vot și se numește Viorica Dăncilă

Replica API 7 noiembrie 2019 | 02:05 411

Dan Barna, candidatul USR la prezidențiale, s-a aflat marți, 5 noiembrie, la Constanța.

Cu această ocazie, și-a prezentat proiectul de președinte în Constanța unde, în timpul unor declarații de presă, a îndemnat cetățenii să iasă la vot pentru ca România să aibă un tur 2 fără PSD. “Am scăpat de PSD de la guvernarea țării, următorul pas este un tur 2 fără PSD. Pentru că spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot și se numește Viorica Dăncilă. Mesajul meu este foarte clar, ieșiți la vot, luați-vă prietenii și vecinii și mergeți la vot. Cu o prezență mare putem scăpa de PSD și Viorica Dăncilă. Este un partid care timp de 30 de ani a alungat 5 milioane de români din țară. Schimbarea României înseamnă Alianța USR PLUS.”, a declarat Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale. Dan Barna a reiterat invitația la dezbatere pentru contracandidații săi, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale. De asemenea, Dan Barna a declarat că vineri va organiza o dezbatere cu cetățenii. “Profit de această declarație pentru a-i chema la dezbateri și pe Președintele Klaus Iohannis și pe premierul demis Viorica Dăncilă la dezbateri. Am spus, și o repet, voi participa la orice dezbatere, indiferent de format, indiferent de câți candidați vor fi, dacă unul dintre cei doi menționați, cu șanse reale la Președinția României vor participa. Eu cred că aceste dezbateri trebuie să fie despre viitorul României și nu doar exerciții de retorică. Dacă nu vor exista dezbateri, vineri voi face o dezbatere de două ore și jumătate cu cetățenii României. Va fi o dezbatere online, pe Facebook, la care oricine este binevenit să pună întrebări și să discutăm”, a conchis Dan Barna.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la munca campului toti pesedeii in frunte cu proasta din videle
9
3
MUIEUSR MUIEUSR MUIEUSR forever
3
10
Giosule hahahaha
12
0
Este momentul tau sa sugi pula Giosule si sa ii dam muie lu mata aia traseista
4
10
Giosule da nu mai bine o postim noi pe ma-ta sa moara si ea satisfacuta de orgasme cu ranjetul tamp pe buze?
4
11
Pe Adina Valean a facut-o mare doamna Dinu Patriciu! Somnorosul Crin a rontait si el de la Patriciu, a ocupat intr-o organigrama functie mare de director la o entitate din Rompetrol, dar nici drakul nu l-a stiut si nu l-a vazut vreodata! Doua ventuze care-au supt pana n-au mai putut! Credeam ca Rares si noul PNL o sa ne scape de asemenea naparci dar, vorba romanului: ,,afara-i vopsit gardul si-nautru-i leopardul!" Ne-a facut PNL-ul din vorbe si a resuscitat USL-ul!! Pu-lea-l mai voteaza poimaine si la alegerile viitoare! Votez acum USR si daca Barna nu intra in turul doi, nu mai merg la vot!
4
4
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
11
6
Cata nesimtire! Mars in p---a mat-ti, hot ordinar!
9
11
Ba ce tupeu pe asta, el fura de la handicapati si zice fara penali. Ce prostesti ma asa oamenii, nu iti este rusine. Esti chiar cu tupeu
14
15
Ba jegule hot ce este. Ai ciordit ca Dragnea si de dai virgina. Sa te fut in gura de jigodia penala
13
16
Ajunge in pielea mea. Te-am votat. Ciuma rosie, Dragnea, Dancila gata, disparuti. Acuma mai zi si altceva. Ce o sa faci, etc, la concret. Gata cu vaicareala altfel iei bot
12
11
Sugi pula lui Dragnea ,,,tu jigodie ai furat mai mult de cat Dragnea.
19
16
Sugei_o lui Dragnea!
17
15

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218