REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Dan Barna o acuză pe Viorica Dăncilă pentru că DLAF îi anchetează contractele

Dan Barna o acuză pe Viorica Dăncilă pentru că DLAF îi anchetează contractele

Replica API 17 octombrie 2019 | 00:00 205

USR afirmă, referitor la verificarea contractelor pe care firma în care a fost partener preşedintele Dan Barna le-a derulat cu fonduri europene, că acestea au mai fost verificate de organismele intermediare şi de autorităţile de management, "care nu au găsit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare altă natură". "Orice verificare şi re-verificare a activităţii mele este binevenită. Am fost şi rămân deschis şi transparent, ca întotdeauna", spune Dan Barna.

USR arată, într-o postare pe Facebook, că a luat notă de "încă o verificare a contractelor pe care firma în care a fost partener preşedintele Dan Barna le-a derulat cu fonduri europene".

Conform sursei citate, acestea au mai fost verificate de organismele intermediare şi de autorităţile de management care nu au găsit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare altă natură. Contractele au fost în regulă, aşa cum a demonstrat rambursarea integrală a fondurilor, fără corecţii financiare.

"Orice verificare şi re-verificare a activităţii mele este binevenită. Am fost şi rămân deschis şi transparent, ca întotdeauna", a declarat Dan Barna, candidatul USR PLUS la preşedinţie.

Citește și: Rareș Bogdan se amuză pe seama Vioricăi Dăncilă: ‘Ce-i asta, Tom și Jerry?’

USR mai arată că "apreciază răspunsul rapid al DLAF - o instituţie din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, în coordonarea Primului-Ministru Viorica Dăncilă - în aceeaşi zi cu solicitarea de informaţii a Rise Project".

Departamentul de Luptă Antifraudă anunţă că face verificări în legătură cu trei proiecte pe fonduri europene în care este implicat Dan Barna, informaţia regăsindu-se într-un răspuns transmis jurnaliştilor de la Rise Project, care au făcut o investigaţie pe acest subiect.

Citește și: Justiție oarbă! Doi torționari au fost achitați de instanță

Departamentul de Luptă Antifraudă (DLAF) afirmă, într-un răspuns transmis Rise Project că ”desfăşoară o acţiune de control” vizând proiectul ”Punţi Comunitare”, al cărui beneficiar este Consiliul Judeţean Alba.

De asemenea, DLAF face verificări preliminare cu privire la proiectele “SES-am Deschide-te”, tot cu CJ Alba beneficiar şi “Biblioteca Bunelor Practici”, beneficiar Grupul de Consultanţă şi Dezvoltare – DCG, fondaată de Dan Barna.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta i culmea, nazistii astia usristi se supara cand ii ancheteaza statul si organele pe care chiar ei le proslavesc sau le asmutesc impotriva altora. Asta i tupeu tiganesc
6
1
Barna nu esti tu un pic cam prost. Ba esti mai prost ca dancila ca ai furat si ai lasat urme.
6
1
SI NOI VREM OM CINSTIT ,,,NU O JAVRA CA TINE,,,
3
1
Barna a vazut doar barna - ca sa fac un joc de cuvinte - din ochii altuia, recte Dragnea. Sa vedem acum pe unde va scoate camasa...
3
1
daca DNA-ul s-a facut ca nu-l vede pentru ca e de-al lor, normal ca trebuie sa-l ancheteze si pe el cineva mai ales cand e vorba de contracte cu statul!!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218