REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Dan Bittman a făcut noapte albă în cluburile din Vama Veche

Dan Bittman a făcut noapte albă în cluburile din Vama Veche

Replica API 7 august 2019 | 00:00 353

Dan Bittman

Solistul trupei Holograf a rămas acelaşi petrecăreţ seducător de cursă lungă şi la 57 de ani, iar femeile roiesc în jurul lui. Fotoreporterii l-au surprins pe Dan Bittman pe plaja de la Vama Veche, unde vineri seară a luat cluburile la rând până la răsărit, însoţit de un prieten şi de o blondă sexy.

În sezonul estival, Dan Bittman îmbină utilul cu plăcutul de ani buni. Între concerte, solistul Holograf nu pune geană peste geană în camera de hotel, ci preferă să colinde toate terasele şi cluburile alături de prieteni. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Bittman la Vama Veche, unde viaţa de noapte este la fel de tumultuoasă ca în faimoasa Ibiza. Renumit „Don Juan”, el s-a delectat cu câteva pahare de vin şi a dansat, rotindu-şi privirea spre domnişoarele cu forme apetisante care dansau provocator.

Îmbrăcat lejer în blugi, tricou şi pantofi sport, artistul s-a distrat alături de un prieten şi de o blondă

După două ore, Bittman, care se simte perfect în pielea de burlac, a fost la fel de dornic de distracţie. Aşa că s-a mutat în alt club, tot pe plajă, alături de un prieten. Şi în următoarea locaţie, artistul s-a simţit la fel de bine până spre zorii zilei. La răsărit, după ce petrecăreţii de pe plajă s-au rărit, solistul şi însoţitorul lui s-au urcat în maşină şi au plecat spre Constanţa.

În ciuda aparenţelor de bărbat libertin, Dan Bittman are o familie frumoasă la care ţine ca la ochii din cap. De 27 de ani, are o relaţie modernă cu textiera şi compozitoarea Liliana Ştefan (49 de ani). Împreună au trei fii, Alex (20 de ani), Patrick (15 ani) şi Mark (12 ani), pe care îi cresc în armonie. Ca urmare, Bittman reuşeşte să fie şi iubit, şi tată, dar şi petrecăreţ la Vama Veche.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369