REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dan Chiparu

Dan Chiparu

Replica API 28 aprilie 2018 | 00:00 718

Jale mare în rândul unora de pe la Eforie! La alegerile din 2020, actualul viceprimar al oraşului, Dan Chiparu, va candida din nou pentru funcţia de primar. Păi, asta nu e taman bine, zic unii, că se strică anumite socoteli electroale – au mai zis respectivii, panicaţi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inainte chiar ne gandeam ca meriti votul. Dar dupa ce te-ai dat cu primarul serban, care amendeaza si face pe toti prin Eforie, si tu ai stat pasiv ca vice si nu ai aparat interesele cetatenilor care te-au votat, adio iti spunem si tie, Chiparu !
2
0
Mergeti si cotrolati,bucataria,preparatele stricate,pestele stricat si prajit,omoara oamenii cu mincarea stricata ,numai banul sa iasa,nu conteaza ,cum si in ce mod,rusine Mai Chipara,Mai lasa bautura,si prafurile...si ocupa-te de circiuma ,Anaful,CE faceti,?vedeti CA nu dau nici bonuri fiscale,la consumatia alterata,rusine
5
0
Si cum o sa fie, o sa avem primar care proceseaza carne la negru intr-o carmangerie insalubra? Se stie ca aduce carne fara documente pe care o transeaza in duba de marfa parcata in spate la autoservirea Litoral. Horia Constantinescu si DSV-ul nu ar vrea sa faca o verificare?
1
0
Asta este si baut,dar a tras si PE Nas ceva alb,se vede dupa ochi,ii are ff dilatati,UN boschete,care se pisa PE El,de la bautura ,cine dracu I'll alege?Mai bine I'll votez PE drogatul de Ciusca,dar la puscarie,pe viata,ASA scapa Eforia de UN puroi infect,UN parazit Al societatii,scapa si copiii de UN ,,tata,,drogat si puscarias,
6
0
Independent sau de la ce partid? Ar sta mai bine in banca lui fiindca viceprimar rezultat ptr cetateni zero barat. Poate se duce pe lista de consilier la PNL?????
1
0
Totul tine de votanti,ce dracu' ?! Vreti halomas,votati hahalere. Vreti ceva bun pentru voi,contestati indivizii bagati la votare,iesiti in strada ,ce pana mea ! Altfel,mai bine nu va obositi sa iesiti la vot.Mergeti cum se traseaza de uni,indiferent de ce vreti voi si gata,dar atunci mucles! Nu mai faceti zgomot,ca si asa nu meritati nimic bun,pentru ca nu ati luptat pentru asta!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367