REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dan Leu, viitorul ARHITECT șef al Primăriei Municipiului Constanța

Dan Leu, viitorul ARHITECT șef al Primăriei Municipiului Constanța

Replica API 25 noiembrie 2020 | 19:48 14142

Așa cum Replica a anunțat în ediția de 24 noiembrie, Vergil Chițac și echipa sa caută soluții pentru a debloca Direcția de Urbanism, încurcată de Radu Vânturache, după ce acesta din urmă și-a dat demisia. Niciun funcționar din cadrul primăriei nu este pregătit să-i preia atribuțiile, așa că administrația locală și-a îndreptat atenția în ograda vecinilor pentru a găsit arhitectul municipiului Constanței. Iată că l-a găsit… nu foarte departe, ci la Eforie. Așa se face că Dan Petre Leu a fost pregătit să ocupe această funcție.În urmă cu câteva zile, a fost declarat admis la examenul de atestare a persoanelor care intenționează să ocupe temporar funcția de arhitect șef.

Leu a formulat pe 11 noiembrie, la Registrul Urbaniștilor din România (RUR) cerere în vederea participării la examenul de atestare pentru ocuparea funcției de arhitect șef al județului și municipiului reședință de județ. În baza prevederilor procedurii de atestare a persoanelor care ocupă sau intenționeză să ocupe funcția publică de arhitect șef, președintele RUR a decis admiterea cererii de participare la examenul de atestare formulată de Leu în vederea ocupării funcției publice de arhitect șef.

Astfel că, în urma aprobării deciziei de către RUR, Leu a participat la examenul de atestare în vederea ocuparii funcției de arhitect șef al Primăriei Municipiului Constanța.

Dan Leu a fost declarat admis la examen pe 19 noiembrie

Pe 19 noiembrie, a fost declarat admis la examenul de atestare a persoanelor care intenționează să ocupe temporar funcția de arhitect șef.

Declarația de avere

Viitorul arhitect șef al municipiului Constanța, potrivit declarației de avere, deține un teren în municipiul Constanța, un apartament, două motociclete, un autoturism și o ambarcațiune.

declarație de avere Dan Leu 1

declarație de avere Dan Leu 2

Dan Leu a studiat la Universitatea de Arhitectura și Urbanism "Ion Mincu" din București.

M. P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma ajuta cineva cu e-mail-ul d-lui Arhitect Sef Leu Dan Petre , Direcția generala Urbanism Constanța?
0
0
analfabetilor
1
0
acest leu va deveni catelus de cata pola va suge de la makidonii borati care controleaza tot ce tine imobiliare in constata. Leutu-le tata, cumpara ti genunchere ,sanatatea e pe primul loc pareri de la makidonii borati?
3
3
ti-ai cam luat teapa cu arhitectul asta, d-le Amiral!
4
3
RUSINE! SA VA FIE RUSINE CELOR CE COMENTATI IN NECUNOSTINTA DE CAUZA. LASATI OMUL SA DEMONSTREZE CEEA CE POATE. COMENTARIILE RAUTACIOASE STIM BINE CINE LE FACE... "COLEGII" !!! NISTE FRUSTRATI ! D-LE LEU, FELICITARI!!!
7
4
RUSINE .......MANEA,....RUSINE NEGREA ,,,,RUSINE VOUA ....RUSINEEEEEE! FELICITARI LEULE ......FELICITARI LEULEEEE ..........SANATATE SI BAFTA !!!
9
4
Latraii din Eforie o sug la rece lu Leu
12
0
RUSINE ......UN ARHITECT nu e ales politic,nu a castigat alegeri,A INVATAT sa ajunga ce e. RESPECT DOMNULE ARHITECT !!! SANATATE si MULT SUCCES !!!
12
1
replica online sunteti niste nulitati in materie chiar si de Cancan. Ati postat acest articol foarte neprofesional cu o poza a d-lui Dan Leu din anii studentiei tocmai pentru a lasa loc de comentarii rusinoase a unor cetateni necivilizati care inbuibati cu frustrari arunca cu venin intr-un prosesionist "nepatat". Sunteti niste JEGURI de care imi e scarba....
12
5
sa i se verifice declaratia de avere elementui acum si cand termina mandatul . sa nu zica a ca a supt ceva la oi si a facut bani
4
7
Ce sa va ceara voua lumea, o adunatura de oameni cu multa rautate si supunere. Se vede ca sunteti 2.3 care scrieti ca asa vi s.a spus. Mai bine decat sa mamanci cacat cititi legile. Slugilor. Stau si ma gandesc daca aparea stire despre Negrea, Manea..sa mai dau nume?
12
4
poi nu acolo sta chitac?..
5
6
Decat comentarii contra lui mai bine argumente cu fapte si acte ca n-ar fi potrivit. Prea v-ati pornit pe om.
5
4
conform tabelulu de mai sus, pe aceiasi functie inca 4 candidate. nu rezulta ca msr. leu a obtinut si diploma de licenta. pnl nu are cadre. daca pentru asa functie importanta numeste junior fara pic de experienta. ce faceti d-le primar cu orasul nostrum.
1
8
Sa inteleg ca Chitac a inceput cu stangul ?
4
6
De ce nu se tine concurs pentru ocuparea postului?Imi pare rau ca am votat.
9
8
O catastrofa....spagar...profesional 0...caracter josnic,,,cei care au avut contact cu el la Eforie stiu...vai de capul celor de la Constanta...mult succes.
12
6
stergeti-mi poza - e din 2008 - va somez
14
9
Sunteti o adunatura de labari care au puta mica. Bravo ca ai plecat din locul ala . Cacatii asta nici macar nu stiu cu cine au avut de-a face . Te terfelesc niste Javre in comentarii. Nu merita nici macar o flegma.
11
10
Atatea comentarii negative nu am mai citit de la articolele cu Babu... chiar a ales gresit Chitac? Posibil! Insa nu ne-ar strica sa fim mai rezervati in afirmatii... Toti ne dorim un oras ca afara insa pentru asta e nevoie ca Tomisul sa devina santier pentru inca 10-15 ani. Si tot ne vom gasi sa comentam negativ. Solutia? Educatia, tata!
13
3
de bautor de pisat are...!!!
8
8
Il tradeaza numele si fata. Este un cocalar de matase, betiv si afemeiat. Motociclistul pulii primaria Eforie a facut petrecere ca a scapat de el. Succesuri multe alaturi de amiral si muie pentru amandoi.
21
9
Vine vine vremea cand o sa l plangeti pe Mazare Acum oricum votam Noua Dreapta
8
9
Ce va mai place sa latrati...Nimeni nu se ridica la nivelul vostru....indiferent cine ar fi venit arhitect sef....aceleasi vesnice comentarii pe ura si denigrare le-ati fi postat. Lasati omul sa se instaleze si sa-si faca treaba. Toti neavizatii va dati cu parerea care mai de care... Cainii latra.....carana trece!! Dane, avem incredere in tine, arata ce poti! Succes!!!
12
16
Succes, Dan!
9
12
Niste oameni pusi pe pozitii cheie ca treaba sa nu mearga. Tipic securist. Constanta 2020 cu batrani si boschetari la conducere. Mi e rusine de noi. Mi e mila de mine. Copilului asta o sa i se arunce niste foi sa le semneze, dupa care o sa zboare de pe post. Auzi tu.. Arhitect sef al Constantei cu o poza de golan interesant... Maaaaaaa prea va bateti voi pwla de public maaa.... Derbedei fara o carte deschisa in viata asta, nu citita. Rusine porcilor
15
8
Gipsy King!
9
7
Cine zice ca nu il cunoastem? E un betiv! Bea la munca, se urca beat pe motor..Nu dau doi bani pe pregatirea lui..daca nu e in stare sa isi faca ordine in viata, cum o sa faca ordine in oras?
18
10
E un semianalfabet retardat catarat pe functii dand spagi in stanga si-n dreapta, santajabil pana peste cap. Nu era in stare nici sa scrie o cerere... Se va alege praful de Constanta ca si de Eforie. Sa-ti fie rusine Chitac cu asa oameni. Dar cine se aseamana se aduna... Securistii lui Comanescu stiu ei de ce promoveaza nulitatile astea. Si stiu si eu... pe post de unelte inerte... Cand se uzeaza prea mult intr-un loc sunt reciclate si refolosite in alt loc pana ce in cele din urma vor ajunge mancare la pesti, mai bine zis rechini...
19
9
Filosofia romaneasca in spatiul public . Gura mare cu coaie anonimate bineinteles , mai ales in necunostinta de cauza ,invidiosii cetateni care vor o schimbare? ha. Tipic , tipic . Unu' zice ca mai e un chitac , e un chiriac de fapt,intoarce ochelarii . Plus ca nu cred ca e treaba nimanui viata personala a fiecaruia si mai ales , intima . Dar ..sa va fie rusine , clar. Muie si voua ma labarilor "bravo", "vanturache" v.a dezvirginat curiozitatea. Ai drecu' labagii . Cu asa halal oameni, ce sa fie bine frate ?
15
8
Scrieti comentarii la adresa unui om pe care nici macar nu il cunoasteti. Pacat ca Replica admite asa ceva. Vorbiti si mancati bors in continuare. P S sper sa nu ajungeti sa il cunoasteti. Jegosilor ca nu puteti sa i calcati pe urme.
10
16
Pai tu evaluezi dupa mecla ce e in capul unui om bai zevzecule? V-ati adunat ca prostalaii toti sa comentati, altu care vede Chitac in loc de Chiriac. Omul acesta este artist, are o pregatire buna in spate, o gandire tehnica. Iarna, da-ti doza de bere jos de pe burta si hai la munca
14
11
Vorbiti prostii despre viata si munca unui om despre care nu aveti nici macar cum sa va imaginati. Ceea ce spune multe si despre calitatea voastra.
12
11
Cand ai castigat trebuia sa ai oameni pregatiti pentru fiecare post. Macar atat asteptam de la un amiral. Nu crezi??
17
7
Uitati-va pe lista de admisi exista un alt Chitac...opa ,apar nepotismele dl Chitac?
8
15
Cea mai rapida cale este transferul in interesul serviciului. Asa se va debloca activitatea din primaria Constanta dar se va bloca cea din primaria Eforie. Ma intreb in interesul carui serviciu este acest transfer?
13
3
Ce mecla de dealer are, nu am incredere in muianu lui. ce inseamna arhitect diplomat? clar nu o maneca suflecata si una largita. Constanta ar trebui sa aiba grija pe cine pune in fata. in 2020 promovam boschetarii? Pare o gluma proasta acest articol, constanta WC.
20
15
cea mai mare mizerie a litoralului romanesc. Iarna, miroase a pustiu si vara a hamsie prajita in ulei ranced, bleahh. Il intreb pe castigator, cum de a dat unda verde constructiilor de pe malul lacului Belona si celor de pe plaja dintre Eforie Nord si Sud? Domnule Chitac, v-am votat cu speranta, asemenea specimene promovati?
32
10
Gigistii care sustin ca fcsb este Steaua , dupa ce justitia suprema a decis ca NU este Steaua,,sunt ca sektantii lui guru Bivolaru f mm!
3
11
Un escroc ,spagar..De vila care e la intrare in eforie sud pe dreapta?
23
7
Acum cateva zile spune ca nu avem arhitect ca na... nu sunt. Si azi auzim ca s-au dat si examene deja.Cand le-ati publicat locurile?Chitac a zis ca aduce arhitect bun din tara ca nu avem si pana la urma si-a adus vecinul din Eforie si l-a instalat peste noapte pe post de Arhitect sef.Speram ca se va schimba ceva odata cu venirea PNL. A adus un "spagar" "betivan" in Constanta Arhitect sef. Una spune si alta face primarul.Ce dracu facem cu un asemenea primar? Cum scapam de ei? Este inadmisibil sa toleram asa ceva in continuare.Ce realizari are acest arhitect? Chiar nu exista arhitecti buni ?
20
8
Dupa comentarii ...vin vremuri vesele. Noi tot votam pe aicea pe la constanta daaaa...sa vedem. Sa nu fie mai rau ca nainte.
14
5
Asta cerea cate 500 de euro pentru receptia locuintei. El si cu dan Ciucu, care culegea spagile
30
8
Schimbarea tuturor sefilor din primarie. Suntem curiosi sa vedem ce persoane ii vor inlocui. In rest, numai de bine.
25
1
boschetaru asta de face petreceri pe timp de pandemie pe la roma cafe in mamaia ,suge o
22
8
Cel mai mare spagar! Constanta o sa arate ca Eforie! Acum inteleg de ce locuieste Chitac in Eforie!
32
7
Bravo dane am scapat de tine la Eforie si de ideile idioate, mai fute si pe alti la cta , multa muie si Izabelei belita de militienii de la locala
38
9
felicitari dar pe Izabela cine o fute acum ?
28
8
bravo felicitari
6
19
ce sa aiba in cap, numa tarata.
22
7
ce mari realizari a avut, Eforie arata oribil! E o tiganie in centru ce nu vezi niciunde in tara.
36
8
Constanta va ajunge dupa chipul si asemanaea lui. Si dupa cum se imbraca
29
7
Bine macar ca are foooarte muuuulta experienta in domeniu.
9
10
dupa cum nse vede, in Constanta nu sunt decat de-ai lui Mazare.Orice nelegatura cu Mazare inseamna valoare.
10
15
sa aduci pe unu de la tara la oras... sa-mi bag pwla ce a ajuns tara asta de cacat. Daca Romania avea cap, aducea unul din strainatate. E un constantean care rupe topurile in Dubai cu arhitectura. Administratia e clar muci, viziunea ce sa mai zic - inexistenta. Spor la insiruit cosuri de gunoi importate din China si la pavele in Mamaia Nord. Imbecililor.
46
11
asa functionar cu asa poza are un chef de munca NU
34
10
Asta da surpriza!! un om inteligent si bine pus la punct.
13
20
E petrecere la Eforie in primarie!!! A scapat orasul de o putoare !!! Cel putin pana revine ! Acum stergeti comentariul!!!
42
8
Folositor de bun pentru partidul galben
19
7
ina, vezi prost acolo sunt enumerate posturile la care poate sa concureze,doar atat te duce capu
8
6
Se stia asta de multa vreme.
24
2
Un om integru si cu viziune. Pe departe cea mai buna alegere. Felicitari!
15
34
Pai vad ca e pt post la Bucuresti. Ce naiba aveti?
9
7
Bravo! In sfarsit un om serios, capabil si bine pregatit!
16
45

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218