REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dan Negru a ținut-o în focuri pe Denise Rifai. Cum a răspuns la cele mai incomode întrebări

Dan Negru a ținut-o în focuri pe Denise Rifai. Cum a răspuns la cele mai incomode întrebări

Replica API 14 ianuarie 2021 | 00:00 1862

Dan Negru a fost invitatul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D. Îndrăgit prezentator TV, dar si scenarist și coautor al unor formate de televiziune, cu o carieră de peste 25 de ani în showbiz, Dan Negru a dat curs maratonului întrebărilor pe care celebra jurnalistă i le-a pregătit.

Dan Negru, Denise Rifai

Căsătorit cu soția lui, Codruța, din 2006, și având împreună doi copii, Bogdan și Dara, celebrul om de televiziune se consideră un norocos în această privință. “Habar nu am dacă sunt un tată rigid, trebuie să îi întrebați pe copiii mei (…)”, a fost o parte din răspunsul oferit de Dan Negru la una dintre întrebările adresate de către jurnalista Denise Rifai în cadrul ediției.șii>

“Vă țineți ascunsă soția de presă?”, “De ce îi interziceti fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune?”, “V-ați iubit cu Andreea Marin?”, “De ce ați prezentat emisiuni care nu v-au plăcut?”, “Vă colegii pentru a obține proiecte TV?”, “Cine v-a învățat să faceți afaceri?”, “Vă e teamă că vă uită lumea până la Revelion?”, “Ce nu vă place la dumneavoastră?”, acestea au fost câteva dintre cele 40 de întrebări la care a trebuit să răspundă Dan Negru.ăpați>

Dan Negru a răspuns la întrebări picante

Dan Negru a răspuns destul de vag la unele întrebări picante puse de Denise Rifai, ba chiar la unele a răspuns în mod ironic. Iată câteva dintre afirmațiile prezentatorului tv. Acesta a evitat întrebările complicate, preferând ironiile și glumele ca râspunsuri.

„Dacă l-aș avea, da”, a răspuns Dan Negru atunci când a fost întrebat dacă este dependent de succes.

„Da, în dulap. Mai iese din dulap să le dea copiilor de mâncare. Avem un dulap confortabil. Eu sunt un tip mizantrop, asociabil”, a răspuns el atunci când a fost întrebat dacă își ține soția departe de televiziune.

„Habar nu am. Nu-mi dau seama. Trebuie să-i întrebi pe copiii mei”, a răspuns prezentatorul la întrebarea „Sunteți un tată rigid?”

„Am lucrat cu Andreea mult timp. Și am iubit împreuna televiziunea. Ne-a plăcut jobul. Andreea are copii, eu am copii”, a răspuns Dan Negru, atunci când a fost întrebat daca s-a iubit cu Andreea Marin.

„Nu am o consecvență a deciziilor. Azi pot să zic ceva, iar mâine să nu mai fie cazul. Sunt ușor influențabil de oameni, de prieteni”, a răspuns Dan Negru atunci când a fost întrebat ce nu-i place la el.

Întrebat de Denise Rifai ce știre despre el ar șterge din presă, Dan Negru a spus că probabil cele care vor apărea după participarea lui la Kanal D și care ”vor fi trucate”. ”Înainte de orice, cred că aș șterge știrea care urmează despre noi: «Negru, la Kanal D! WOW». Să știi că eu asta cred că e o normalitate, cred că încet-încet televiziunea se îndreaptă spre normalitatea asta. În lume se întâmplă schimbul ăsta între televiziuni, în online se joacă de multă vreme așa...este deschis. Așa că eu aș șterge posibilele știri care ar putea să apară de genul ...Negru la Kanal D. Cred că ar trebui să ne ducem în zona asta de normalitate, pentru că ele (n.red. stirile)vor fi trucate, schimbate”, i-a spus Dan Negru lui Denise Rifai, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"casatorit cu sotia lui". Interesanta exprimare.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102