REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dan Pândichi

Dan Pândichi

Replica API 15 februarie 2019 | 00:00 935

Dan Pândichi, până acum câțiva ani viceprimar al orașului Ovidiu, este în prezent debusolat: la următoarele alegeri, ce va face el?! Adică, nu e neapărat în grațiile PNL, nici PSD nu l-ar vrea... Unica șansă e să caute partid sau... să îi caute scamele imaginarea actualului primar, să fie bine, să nu fie rău - vorba unui clasic în viață!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astazi 18.02.2019 figurantul zilei de mai sus a venit si a semnat condica de prezenta, mai vine pe 29, leafa merge, asta inseamna sa fii machidon!
2
3
Fratele, sau sora mea, daca erai si tu in locul lui faceai la fel, mai ales ca nasul lor era Bocai ca le-a dat birouri alaturate. Plictisindu-se de nemunca era si normal sa-si omoare timpul cu altceva, acum oare ce-o face ca nu se misca din casadeloc,e platit de Pinokio cu un salariu echivalent cu al lui Cumpanasu...SIDTIR!
1
43
Daca l-ai cunoscut personal spune-ne si noua trei calitati de bun gospodar in calitatea de vice pe care a avut-o in afara de aceea de a le "parli" pe Nanian si Laura. E un puturos notoriu care ia banii neemunciti din buzunarele contribuabililor. Pinokio stie de ce.
4
56
Dintre toti astia care au fost si sunt primari Dan Pandichi ar fi fost singurul primar bun apropiat de cetateni. Cu el poti vorbi clar fara sa te minta. Scupra si Bocai niste increzuti pe banii cumnatilor si ai altora care mai au putin si urmatoarea statuie o fac cu ei! Sunt si cei ca voi mai de jos care nu il cunoasteti personal si comentati pt ca nu ati realizat nimic in viata asta! Fruntea sus Dane, cine te cunoaste cu adevarat te apreciaza.
60
3
Pentru ofticatii care comenteaza ca Mercedes-ul nu-i masina ci Bulgareasca lor e. Ha ha ha. Bai tampitilor cine n-ar vrea sa fie ca el inalt, frumos, destept? Si voi vreti dar nu recunoasteti. Succes Dan!
65
8
Un personaj infect
8
67
Printre foarte putinii machedoni inteligenti pe care ii cunosc.
57
6
baiatul asta e cam puturos, sta la mana primarului de unde ia un salariu de consilier personal ca ii este lene sa munceasca . un oportunist !
10
64
Pentru cunoscatori, este un om deosebit! Asa este, te ajuta daca ai probleme. Multa bafta, domnul Dan!
61
6
Branza am in porbagaj. La partid sa fac viraj. Cascaval nu prea mai am. Mor de foame-n saivan.
6
64
Dan Pandichi pentru este un baiat extraordinar. Nu sunt un fan al machidonilor dar va pot spune ca atat timp cat a fost viceprima,r atat pe mandatul lui Bocai sau Scupra era singurul om cu care aveai ce vorbi si te saftuia in problemele pe care le aveai si a fost singurul care m-a ajutat, fata de vicele actual care nu stie nimic. Omul e serios si isi vede de treaba lui. Cine nu il cunoaste vorbeste ca sa nu taca.
69
12
Nu te vaita Dane, primarul te iubeste, te-a tinut langa el sa-l dai pe goarna pe Bocai si pe ai lui, te plateste bine angajat in aparatul primariei si te tine si consilier, cat curaj aveti sa incalcati legea, si tu si Pinokio. Asta inseamna sa fii machidon...sa luati salarii fara sa munciti ca de, aveti de unde!
10
59
Un profitor notoriu
15
68

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102