REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dan Petrescu a semnat un contract valabil trei sezoane cu CFR Cluj

Dan Petrescu a semnat un contract valabil trei sezoane cu CFR Cluj

Replica API 23 martie 2019 | 00:00 429

Antrenorul de fotbal Dan Petrescu a semnat vineri un contract valabil trei sezoane cu gruparea CFR Cluj, iar secundul său va fi Alin Minteuan, a anunţat clubul ardelean prin intermediul site-ului oficial.

"Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Dan Petrescu, antrenorul care a cucerit ultimul titlu de campioană cu CFR Cluj, revine pe banca echipei noastre! Petrescu a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formaţia campioană. Noi, toţi cei din familia CFR-istă, îi urăm 'bun venit' şi multă baftă în Gruia! Organizare exemplară în joc, o defensivă de fier şi un atac extrem de eficient, acestea au fost calităţile pe care Dan Petrescu le-a imprimat echipei noastre în sezonul în care a cucerit cel mai important trofeu intern. Secundul lui Dan Petrescu va fi un mare CFR-ist, un om extraordinar care a fost lângă echipă la bine şi la greu, Alin Minteuan. Cei doi vor colabora pentru îndeplinirea obiectivelor noastre", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al echipei CFR Cluj.

"În sezonul 2017-2018, cu Dan Petrescu antrenor, echipa noastră a câştigat cel de-al 4-lea titlu de campioană din istorie şi a avut un sezon de excepţie, bifând 23 de victorii, 10 egaluri şi doar 3 înfrângeri. Sub comanda sa, CFR nu a suferit nicio înfrângere în play-off, performanţă reuşită în premieră în Liga 1 şi a bifat 22 de partide fără gol primit în întreg sezonul, o cifră fantastică pentru campionatul României. De asemenea, în sezonul 2017-2018, echipa noastră a terminat campionatul neînvinsă pe teren propriu, cu 13 victorii şi cinci remize. Bine ai revenit, Mister! Toată familia CFR va fi alături de tine şi te va susţine necondiţionat!", mai precizează sursa citată.

Managerul sportiv al echipei de fotbal CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că a ajuns la un acord verbal cu tehnicianul Dan Petrescu, care urmează să ocupe funcţia de antrenor principal al echipei şi va sta pe bancă de la următorul meci.

"Am ajuns la un acord cu Dan Petrescu, urmează să semneze un contract cu CFR Cluj, va fi noul nostru antrenor. Nu pot să vă dau detalii legate de durata contractului până nu semnează, vom anunţa printr-un comunicat de presă. Important este că va fi antrenorul nostru şi va sta pe bancă de la următorul meci", a declarat Mara.

Antrenorul Dan Petrescu, 51 de ani, revine astfel pe banca tehnică a echipei CFR Cluj, cu care a câştigat titlul de campioană sezonul trecut şi îl înlocuieşte pe Alin Minteuan, numit "principal", după demiterea portughezului Antonio Conceicao.

După plecarea de la CFR Cluj, Dan Petrescu a antrenat echipa Guizhou Zhicheng, care a retrogradat în a doua ligă chineză la finalul sezonului 2018.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614