REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Dan Petrescu (CFR Cluj): ”E foarte bine că am semnat prelungirea contractului, îmi dă linişte”

Dan Petrescu (CFR Cluj): ”E foarte bine că am semnat prelungirea contractului, îmi dă linişte”

Replica API 10 ianuarie 2020 | 00:00 352

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, la reunirea echipei, că din punctul său de vedere este foarte bine că şi-a prelungit contractul cu gruparea clujeană, acest lucru oferindu-i linişte.

"Jucătorii sunt importanţi, nu antrenorii. Ei câştigă meciuri, ei sunt importanţi. Pentru mine e foarte bine că am semnat prelungirea, ca să am linişte. Sper să reuşesc să duc la capăt acest contract pentru că e bine să ai continuitate la echipele la care te simţi bine. Şi eu tot timpul m-am simţit bine la Cluj", a declarat Dan Petrescu.

Tehnicianul şi-a prelungit contractul cu gruparea CFR Cluj până în vara anului 2022.

Referitor la cantonamentul pe care echipa sa îl va efectua în Spania, Dan Petrescu a spus că şi-ar fi dorit să aibă mai mult timp la dispoziţie pentru pregătire: "În Spania nu va fi uşor, pentru că vor fi două antrenamente pe zi, meciuri. Din păcate pentru noi e puţin timp. Cei care mă cunosc ştiu că o pregătire de o lună sau o lună şi jumătate se cunoaşte. Din păcate această amprentă nu ştiu dacă pot să o pun acum pentru că e foarte scurtă pregătirea şi nu putem să ne pregătim aşa cum mi-aş fi dorit eu".

În ceea ce priveşte lupta pentru câştigarea campionatului, Petrescu a afirmat că toate cele 5 echipe care sunt în fruntea clasamentului Ligii I au puterea de a lupta până la capăt, indiferent cine sunt antrenorii acestora.

"Eu am spus-o şi o repet, primele cinci echipe din play-off, dacă nu şi a şasea, se vor bate la titlu, atât timp cât matematic e posibil. Primele cinci echipe care sunt acum în campionat au puterea să se bată la campionat indiferent cine e antrenor şi ce transferuri se vor face. Antrenorii nu contează. Dacă vine Contra la Craiova, el e un antrenor care ştie fotbalul românesc, ştie jucătorii foarte bine. E clar că dacă va veni, va şti ce să facă să câştige", a mai spus Petrescu.

Campioana en titre a României, CFR Cluj, va efectua un stagiu de pregătire în perioada 11-25 ianuarie, în Spania, la Oliva Nova, în regiunea Valencia, unde va susţine cinci partide amicale.

Liderul Ligii I va juca în prima etapă din 2020 (a 23-a a sezonului regulat) cu FCSB, acasă, în data de 2 februarie.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218