REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Dan Petrescu, înaintea meciului cu Şahtior Soligorsk: Inspiraţia şi norocul vor decide calificarea

Dan Petrescu, înaintea meciului cu Şahtior Soligorsk: Inspiraţia şi norocul vor decide calificarea

Replica API 11 august 2022 | 00:00 824

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că inspiraţia şi norocul vor decide calificarea în partida cu Şahtior Soligorsk din manşa secundă a turului 3 preliminar al Conference League.

"Ce întrebare e asta dacă e favorită CFR? Sunt şanse 50-50%, nu s-a văzut la meciul tur? Nu sunt diferenţe între noi şi ei, nici de lot, nici de bani, de nimic. Se poate întâmpla orice. Micile detalii vor face diferenţa mâine. Inspiraţia şi norocul vor decide calificarea. Pot fi şi prelungiri, şi lovituri de departajare. Eu la lovituri de departajare n-am câştigat în cariera mea niciun meci, poate mâine va fi primul, cine ştie? Important e să ne calificăm. Suntem conştienţi toţi de importanţa partidei. Dacă pierdem am ieşi din Europa şi nu ar fi bine pentru club, pentru noi, pentru nimeni. Chiar dacă CFR are cele mai multe meciuri jucate în acest sezon, nu din România, din orice campionat. Dacă o altă echipă are 10 meciuri oficiale jucate într-o lună eu plec de aici, mă duc. Dar vă spun că nu e niciuna. Şi din punctul ăsta de vedere noi şi în anii următori vrem să avem cât mai multe meciuri. Ştim că e greu, dar mai bine să jucăm decât să stăm acasă să ne uităm la alţii", a afirmat el.

"Va fi un meci foarte echilibrat, împotriva unei echipe la fel de bune ca şi noi. Şahtior Soligorsk cu Maribor în deplasare a fost mult mai ofensivă, mai agresivă, a avut mai multe ocazii. Aşa că şi noi trebuie să ne aşteptăm la acest lucru. Sper să ne ajute şi publicul, pentru că vor fi şi momente grele. Cel mai important mâine e să ştim să suferim. Pentru că adversarii sunt buni şi vor fi momente când vor domina. Dacă nu vom şti să suferim, va fi greu", a adăugat tehnicianul.

Referitor la implementarea arbitrajului video în Superligă, Dan Petrescu a afirmat că sistemul VAR a fost împotriva lui şi a echipei sale până acum, conform Agerpres.

"CFR nu are 12 puncte din ce cauză? Pentru că arbitrul la meciul cu FC U Craiova a făcut două greşeli mari împotriva echipei CFR Cluj. Nu a acordat un cartonaş roşu pentru un cot şi nici un penalty mai clar ca oricare alt penalty din lume. Dar acel arbitru de centru şi cel de la VAR au arbitrat în continuare. În Italia, arbitrii care greşesc sunt suspendaţi... Eu am vrut VAR, dar, din păcate, VAR-ul e împotriva mea până acum. VAR e împotriva mea şi a echipei CFR până acum. Asta e realitatea, pentru că noi trebuia să avem azi 12 puncte. Dar noi suntem totuşi în clasament acolo unde ne e locul, chiar şi cu mari greşeli împotriva noastră. În opinia mea poţi să pui la VAR pe oricine, nu trebuie să fii arbitru. Oricine vede că ăsta nu e roşu, ăsta nu e galben, ăsta nu e penalty. Dar ei tot ce fac parcă fac invers. Eu nu înţeleg cum iau ei deciziile. La decizii majore n-ai cum să greşeşti când ai VAR. Dar dacă ai greşit, atunci trebuie să fii suspendat şi să plăteşti ca şi antrenorii", a precizat Petrescu.

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte formaţia belarusă Şahtior Soligorsk, joi, de la ora 20:00, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj, într-o partidă contând pentru manşa secundă a turului 3 preliminar al Europa Conference League.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Indiferent ce declara Dan Petrescu el stie ca anul trecut pentru ca C.F.R.eul nu a ajuns in grupele interttoto sau conferece cum ii spune acum a fost dat afara cu toate ca in campionat CFR avea 7 victorii din 7 meciuri.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920