REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dan Voiculescu a fost eliberat

Dan Voiculescu a fost eliberat

Replica API 19 iulie 2017 | 00:48 483

Dan Voiculescu, sursa foto: antena 3.ro

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, poate fi eliberat condiţionat, au decis, marţi, magistraţii Tribunalului Bucureşti, potrivit news.ro. Decizia este definitivă.

Dan Voiculescu a făcut prima declarație după decizia definitivă a judecătorilor de a-l elibera. Dan Voiculescu a fost externat de la Spitalul Universitar, unde fusese internat în urmă cu câteva zile.

„Pentru că am avut o problemă medicală, cred că am datoria să vă spun adevărul despre problemă. Am avut un sindrom de ocluzie intestinală mecanică, provocată de o strangulare a intestinului subțire. Aceste episoade sunt foarte periculoase pentru că se sparge intestinul și totul intră în organism. Sigur voi fi operat. Ceea ce am eu este un fel de preinfarct pe intestin, trebuie operat pentru că o recidivă poate fi fatală”, a declarat Dan Voiculescu pentru Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
varanul precum tradatorii micula s-ar putea alege si cu oarece despagubiri,i-au fost furate trei ani de viata dat kkatul cu cat nea furat pe noi
1
2
zdreanta ai intrat, superzdreanta ai iesit
1
2
Ma bucur pt el, si l am sustinut tot timpul! acum sa vedem capete rupte , Codruta , Base , Udrea ! la parnaie!! Dane te sustinm!!
3
2
hai sa mori tu. pai daca ajungem sa contestam hotarari ale justitiei bune sau proaste daramam si putinul stat de drept pe care il mai avem. a tipat dracnea a tipat voiculescu si gata, justitia e proasta. si ce facem mah dupa? cine mai judeca? judecam noi cu pistolul in mana?? bai nene, e condamnat e vinovat. punct. si sa dea si banii inapoi ca de, o sa vrei pensie la batranete si n o sa ai. si nici voicu n o sa ti dea. hai, pa!
4
2
Un opm minunat caruia i s-au furat trei ani din viata .Acum asteptam sa mearga in locul lui ,cei ce l-au bagat nevinovat in puscarie Va ramine in istorie cum a stat trei ani arestat nevinovat un om pina ce procurorul ce l-a infundat a fost bagat la ZDUP ,IAR JUDECATOAREA A FOST DATA AFARA DIN MAGISTRATURA PE VIATA aSTA TREBUIE PREDAT STUDENTILOR DE LA DREPT CA O PORCARIE CE NU S-A MAI VAZUT NICAIERI SI NICIODATA LA NICI UN POPOR ION TOATA ISTORIA.
2
6
daca nu ati aflat , se judeca pt prejudiciu .Dar gasca basista , cu prejudicii se sute de mil euro , ce spune ?
2
4
Acum chiar ca este bine sa se dea pe fata totul,ca sa se linisteasca ficatii celor indobitociti de propaganda regimului securest. Nume si prenume ale tuturor abuzatorilor sa fie date in vileag,procesele de la CEDO sa fie facute publice. Sunt cativa ticalosi care au dresat mintile unor sute de mii de ignoranti naivi si i-au transformat in luptatori impotriva libertatii proprii,si in folosul schizoizilor ce vor sa conduca tara prin forta,frica si bataie de joc.Sa fie transparenta totala,chiar ajutati de comisii UE,de presa libera internationala!
3
1
Daca si securistul asta a iesit din puscarie,Dragnea cum o sa mai intre?
7
2
O sa crape,in birou unde is desfasoara,partidele de sex,o sa moara in televiziune,o sa crape sufocat de Dana grecu,de gidea ,de badea,de morar,toti PE el sai traga limbi,mosul,hoitul. Imputit,mult numai are,sa prefacut el CA are matele incurcate,I Lea incurcate Gidea cind ii facea spalaturi cu limba in stomac,dar CE fel de justitie avem,de lau crezut,CA e bolnav,oricum o sa crape,tot sarac CA poporul,nu ia nimic cu el
8
1
nu este posibil sa stai trei ani in puscarie si sa ramai cu 60 de milioane euro. Domnule voiculescu ma puteti ajuta in acest sens, sunt dispus , pentru linistea financiara a multor generatii, sa stau si cinci ani dupa gratii - glumesc categoric, dar asta se merita, Suntem batjocoriti zilnic de justitia din tara care- si apara sponsorii
12
1
Alt Nitoi care a scapat. Nimic nu ramane neplatit in viata.Nitoii au rau de celula si frica de intuneric. Javre penale!
12
2
Marci e o femeie dashteapta,doar ca ii place cum face mircea badea spagat pe scaune si asta e motivul ptr care se uitaa la antena 3wc.A,si ii mai plac buzele lui gadea!
8
2
Esti exact analfabetul perfect...votant psd cu creierul spalat de haznaua 3.
14
3
Vai capul nostru,de popor cretin! Voiculescu a furat banii securitatii, Mazare a vandut Constanta, Nastase a dat moka Petromul si Midia, Hrebenciu a praduit padurile, Udrea a facut jaf cu Basescu si Videanu, vai de tara asta cu asemenea lepre. Si cu toate astea, pt ca PNL s-a tampit, PSD e vodat de milioane de cretini care se bucura si daca primesc un cacat gratis. Bonus, avem popi care prostesc babele si care jefuiesc ce mai ramane dupa alesii pulii mele. Pacat de Romania asta frumoasa, ca are parte numai de lichele si javre hamesite.
29
0
sa-i dau la muie acestui nenorocit care a furat banii poporului de la Crescent si sa ma pis pe toata antena 1,2 si 3 si sa-i fut in cur pe Badea, Gadea si toate zdentele alea care il ling in cur pe Voiculescu !
19
2
mars, bai, cioara borata, puscariabil din tata in fiu, lua-v-as neamul in furci si topoare, mars sa vinzi tigari si sa furi oglinzi la pont, bai, sclavul pulii
9
2
Vand tara, atat cat a mai ramas din ea, populata cu multi hoti, oligofreni, manipulati...o dau ieftin, chiar de pomana, asa suntem noi educati. Vand urgent, plec oriunde!
14
2
Te platesc dublu decat Voiculescu si nici nu trebuie sa-mi dai limbi in cur de dimineata pana seara, in schimb trebuie sa scrii de 1.000 de ori pe zi : nu am nici o vina, sunt retardat. Ce zici te bagi?
14
1
Iesi in strada dragule si fa tumbe.Instanta a hotarit si atiit.Ref la haznaua' a3 ppsibil sa nu ai telecomanda sau doar inocenta sa te mine in afirmati timpe.Fura din farfuri spun uni.Eu sincer te compafimesc mimcatorule de kkt.Apropps Mircea nj cred sa I-si dea acc sa II faceti o felatie.Tigan'borit' sa va penetreze in cavitatile bucale japitelor. SA VORBIM SI ACADEMIC PE INTELESUL JAPITELOR V-ATI LOVIT LA SCUFI SI DATI TARE CU MINCATUL DE HINDEL.
3
19
Suntem un popor de Lasi...ar trebui sa iesim in strada...si am un mesaj pentru analfabetii care se uita la haznaua3...sunteti bucurosi,aveti frigiderul mai plin pentru ca a iesit varanul de la puscarie? Tot muritor de foame sunteti pentru ca unul ca Felix va fura din farfuriile voastre.
19
5
Rupe-le capul la zdrentele care te-au adus la starea de zdreanta! O,ce de zdrente cu polite de platit pe la noi,pe dambovita
2
7
Bine nea'Dane,rupe-le capul la zdrentele care te-au facut!
6
18
sa ia banu intai de la statu mafiot
7
4
Stim foarte bine cum procedeaza martalogul asta. Ati uitat cun se juca cu DNA-ul cand era senator, cand isi dadea demisia, numai sa nu fie anchetat. Mai trist este ca nu i s-a luat niciun ban . Nenorocita natie suntem. Asa ca liber la ciordeala , dar ciordeala mare ca stai un an si apoi esti miliardar.
20
8
Asta ori este retardat ori il dore-n pula de toata lumea incepand cu asazisa justitie - de fapt complici intr-un sistem mafiot-, la iesire a vrut sa faca pe spiritualul si s-a autodenuntat in legatura cu activitatile din puscarie pentru care a primit eliberare conditionata -scris de carti si activitati gospodaresti-: a declarat ca jumatate din zi a stat cu ochii inchisi, ori cum dracu sa scrii si sa faci pe gospodaru' cu ochii inchisi? Si asa era imposibil sa scrii 11 carti in 3 ani dar cu ochii inchisi? Credeam ca numai Becali se autosenunta ca boul dar uite ca m-am inselat.
20
4
Ce a slabit nea dan puscariasu...trebuie sa poarte sutien de acum inainte.neaparat...in cateva luni se umfla si se curatza...
6
5
Sa vezi razbunarea varanului.Tineti minte cand mircea badea spunea ca ar mai fi casete cu basica a lu bercea mondialu !?s-ar putea sa apara acum
2
9
in alta ordine de idei,sa ne apucam de furat vartos,fratilor,ca oricum suntem guvernati de incapabili,putem amaneta Romania linistiti,apoi plecam in zone unde excrocii nu sunt deranjati.deci se poate fura nelimitat,nimeni nu te deranjeaza.
17
3
Averea se ce nu i s-a confiscat in totalitate tiganului borat...????????
19
3
sper sa iasa de la parnaie dupa care sa crape in libertate, futu-l in gura de nenorocit!
12
4
Chiar asa! Ca bine zici!sa-l scoata pe dan diaconescu direct si inregistrat senzational ca sa mai prezinte cu Otveul niste ciumaci ca se plictisesc votantii psd noaptea.
8
2
Procurorii si-au luat bani multi la salariu ptr ca au anchetat un caz cu prejudiciu mare,judecatorii au luat salariu mare ptr asa o speta acum, pe cine mai intereseaza ca voiculescu doarme linistit acasa si nu s-a recuperat prejudiciul.Sa ne spuna Lulutza la bilant ce ,,treaba mare" a facut institutia condusa de ea.
14
2
ANAF-ul , a recuperat prejudiciul ? NADA ! Sunt prea ocupati sa recupereze de microintreprinderi sume intre 1 si 10 lei . Vai de poola noastra ! Sa aiba sanatate cat a avut si bunicul ! Tara de hoti ! Scoateti-l si pe Diaconescu macar. Si pe Constantinescu . Mazare oricum e nevinovat !
21
3
Si n pwlla pe varan...Ceea ce i dorit sa aveti parte.
6
13
Varanu e la spital ca e bolnavior.Daca la aflarea vestii ca e liber nu il mai doare nimic si se externeaza sa-l bage iar la parnaie ca a mintit despre starea lui de sanatate
15
3
Pai n-a crapat,?Parca I se facuse rau,de operase,ASA sa auzit,CA a crapat,si milioanele de euro,i-au ramas Lui Gidea si Lui Badea,CA a fost foarte satisfacut cum iau spalat,curul,la puscarie,di cum au facut sex in celula,aaa deci nu a crapat,Gidea si Badea pregatiti-va vaselina,iar Grecu,repara-ti,dantura,stii tu ptr CE
18
5
Lu jegu asta!
15
6
Incredibil !!! Nu este posibil asa ceva, in ce tara traim si cu ce valori !? Nu poate fi eliberat, ar fii o mare greseala a judecatorilor, ar fii o nedreptate fata de poporul roman. Ce se promoveaza, ce se incurajeaza !? Hotia si marsavia ?!
24
6
Ce lingeri in cur o sa aiba excelenta sa de la mircea,gadea,ursu ,grecu....ce mai,tot trustul intact va limbui la gaoz de puscarias
21
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218