REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dana Budeanu, creatoare de modă:

Dana Budeanu, creatoare de modă:

Replica API 19 martie 2020 | 00:00 2674

„Marea problemă numită diaspora în aceste zile de criză. Consider că această problemă nu este a mea, nici a voastră şi, o să râdeţi, nici a conducerii statului, care nu există în momentele în care pensaţii de la PNL îşi făceau selfie în chiloţi, în costume, în vacanţe pe la secţiile de vot cu reprezentanţii păturii pe care eu nu o voi numi diaspora, ci pătura muie PSD, cu ale căror voturi consideră ei că au câştigat alegerile şi, ce să vezi, consideră şi diaspora că au câştigat alegerile din România şi, deci, astăzi se pot întoarce aşa cum vrea muşchiuleţul lor la ţara mamă. Aşadar, această problemă nu este nici a lui Vela, nici a lui Arafat, nici a lui Despescu. Este problema exclusivă a lui Rareş ruj roz.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buboasa asta o inghite asa zicea gigi
0
0
Saracia asta cu moaca de sarpe constipat are mustacioara din sperma de boschetar
0
0
Dom'le, sa-i ia cineva vodca din fata! Nu merge deloc cu "liniutele" pe care le trage pe nas! Inca putin si o bate la kur pe blowguta pizdista!
2
1
S-a nascut in PSD si acum vorbeste pe limba lor.De fapt ,individa se baga in seama pentru a-si face intrarea in lumea modei sau a prostitutiei de rang inalt, nu e clar..Are nevoie de imagine.O sprijina cineva.Probabil ca i-a crescut pretul si in felul asta o noapte cu "diva" lui peste a sarit la cateva mii de euro.Asa se face.
2
2
Budeanu vine de la Buda.La ce sa te astepti de la o pesedista spurcata la gura ? Cand am vazut-o prima data am crezut ca e tiganca.I se potriveste rolul asta de minune.
4
2
O vagaboanda cu limbaj de mahala ,buna pentru cei de teapa ei.
11
4
Dana esti si desteapta si frumoasa. O adevarata diva. Vad ca -i-ai bagat in depresie pe virusatii johanisti care ne ucid cu zile. Tineo tot asa, lovestei in moalele capului, ca merita, niste nenorociti, cum e ala amiralu, senator peleu, a infestat atatea persoane, dar de ce, pt. voturi, omu se vedea primar.Niste incapabili, inconstienti, tradatori de tara, lichele, neispraviti. Nu numai ca ne-au saracit , dar nemernicii astia ne si infesteaza sau chiar ne omoara.Mia bagati ba medicii la puscarie, imbecililor.
4
12
la ce sa te astepti ? Muie pesede, muie dana budeanu pesedista !!!
11
6
Mai bine te-ai duce la Latrina 3 sa faci o emisiune cu Mircea Badea. Poate te realizezi profesional, ca in materie de moda nu a auzit nimeni de tine. Si pe urma cine stie......vine tanti Veorica Dancila si te baga-n PeSeDe. Parca tu esti aia care-i croiai rochiile. Aaaa....era sa uit. Salutari de la madam Gabriela Stirea.
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218