REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dana Rogoz va naște într-un vârf al pandemiei de coronavirus. Ce se întâmplă cu sarcina vedetei

Dana Rogoz va naște într-un vârf al pandemiei de coronavirus. Ce se întâmplă cu sarcina vedetei

Replica API 27 martie 2020 | 00:00 1232

Dana Rogoz

Dana Rogoz mai are puțin și intră în luna a 8-a de sarcină, iar peste aproximativ o lună urmează să nască. Acum, actrița este în casă, acolo unde se autoizolează alături de familie. Cu toate astea, fiind însărcinată, vedeta trebuie să meargă la spital, unde își va face controalele necesare.

Dana Rogoz urmează să nască într-un vârf al pandemiei de coronavirus. Autoritățile au anunțat că în luna aprilie a acestui an se vor înregistra foarte multe cazuri de pacienți infectați cu COVID-19, în România, acesta fiind vârful îmbolnăvirilor. „Sarcina e în regulă. Urmează să merg la control săptămâna viitoare. Atunci va fi și prima mea ieșire. Momentan Radu (n.r soțul) se ocupă de cumpărături, doar că va trebui să am și eu ieșirile de sarcină. Voi încerca să merg la cabinet, dar morfologia va trebui făcută în spital. (…) Ar trebui să nasc într-un vârf al pandemiei”, a mai mărturisit Dana Rogoz la Răi da Buni, într-o intervenție prin Skype, scrie libertatea.ro. „Urmează să intru în 8 luni. Suntem în pregătiri. Am pregătit patuțul. L-am montat noi. Mi se pare incredibil că toate planurile pe care le aveam în urmă cu două săptămâni, acum sunt vise”, a mai declarat Dana Rogoz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa ca si alte multe persoane, consider ca presa e vinovata de raul din Ro. Sa ajungi sa manipulezi in asa hal oamenii si sa-i faci sa creada ca negrul e alb si invers, sa ajungi sa faci din niste scursuri exemple pt tineri de atatia ani, si sa ignori sa vorbesti despre adevaratele valori ale tarii este de neiertat. De cativa ani nu mai urmaresc TV urile caci am inteles ca tot ce se face acolo este doar pt bani, totul e minciuna si totul e fals. E pierdere de timp inutila.Nepasarea si neimplicarea noastra, a dus la aceste stiri si emisiuni infecte si mizerabile.
5
0
numai stiri cu "vedete" gestante aveti azi ? oana roman nu a mai slabit deloc ? ragusanca nu s-a mai impacat cu nea steroizi ala ?
7
0
Ce ne pasa noua cand va fata acest gunoi uman? Ce a facut aceasta vita pentru noi, astfel incat sa ne intereseze cand va fata? Tara asta a dat mii, poate zeci de mii de absolventi de harvard, heidelberg, oxford, mit, cambridge, sorbona si voi continuati sa ne spuneti cand vor fata toate boarfele. Sa le ia dracu, pe ele si pe avortonii lor!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102