REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dana Săvuică, dezamăgită de DECĂDEREA complexului Panoramic din Olimp!

Dana Săvuică, dezamăgită de DECĂDEREA complexului Panoramic din Olimp!

Replica API 7 august 2017 | 00:00 384

Cunoscuta Dana Săvuică a comentat, pe o reţea de socializare, ce dezamăgire a avut, zilele trecute, când s-a aflat în staţiunea Olimp! Fostul “Iepuraş” Play-Boy a comentat şi starea deplorabilă în care se află acum celebrul complex Olimp-Belvedere, despre care însă amintim că a fost achiziţionat de omul de afaceri Mohhamad Murad, şi urmează să fie renovat.

“Ieri seara am pasit pe drumul amintirilor. Asa arata statiunea Olimp acum, cu celebrele hoteluri lasate in paragina... Ce vacante frumoase am avut aici, ce fitza era sa te cazezi la Panoramic, Belvedere sau Amfiteatru... sa bei un frappe la Mimoza, sa te plimbi pe faleza... Singurul loc care era viu aseara era restaurantul hotel Ciresica, unde am mancat bine si am dansat pe slagare renumite cantate de Mirabela Dauer, Gheorghe Gheorghiu , Cornel Verban si Mirela Pana”, a potsta Săvuică pe Facebook, alături de imagini video de la faţa locului.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
te-n pla calului asan
1
0
anii de glorie ai litoralului romanesc ? In anii 70 erai un rahat cu ochi.Esti in vise ai decat 46 ani Cand o ardeam la Panoramic,Belvedere si Amfiteatru tu sugeai la biberon.
1
0
Ce aveti bai cu arabii? Ei vor fi majoritari in Eurabia. Islamul este religia paci
6
1
murad va ,,dezvolta,,tot litoralul romanesc.acest,,roman patriot,,unge balamalele sa nu scartaie usile spre cabinetul ,,tatucului,,.hi-huooooo araboi hraparetz.
2
0
Dupa lovitura de stat din 1989,tot litoralul a incaput in labele imputite si hraparete ale celor cu pile si relatii la PCR,adica la acei mafioti care si-au spus apoi liberali,taranisti,democrati si alte cacaturi,ca sa abureasca un popor de creduli idioti,ramasi asa si azi. Ce sa stie ei in afara de exploatat si furat? Asta au facut,lumea continua sa se ia de una-doua persoane, dar nu vede ca mafiile au sute de mii de membri activi.Litoralul e varza ca asa au vrut unii,protejati fiind de lege si legitimate de tot poporul prostovan. Avem fix ce meritam,nimic mai mult.
4
0
O femeie foarte frumoasa
1
1
Au apus vremurile cind mincai si dormeai moca ! Acum traiesti din amintiri cred ca asta te doare mai mult nu de cum arata statiunea !
1
0
lesinata asta nu mai are de unde sa cerseasca atentie si s-a trezit vorbind despre litoral? A ajuns o ruina de la an la an, profitul a fost mutat in alte scopuri nu pentru a salva litoralul
4
0
Minune! De 3 ori minune! Dana suveica isi aminteste totusi de cum arata statiunea atunci cand ea vedea mai mult tavanul si lustra din camere!!!Woaaw! Deci,domnii generosi o mai ,,scoteau la aer" sa-i arate hotelul si de-afara! Minune! Dana si cu mama Zina au calarit toate statiunile
12
1
De acord cu Dana. Bravo Dana.
3
2
Vai , vai ... m-am umplut de plastic si m-am desteptat ... fac comentarii ...
8
2
Cat era ora pe atunci ?
7
1
S-a trezit si asta...
10
3
Sa il intrebe pe Dumitru Filip si pe Dan Matei Agaton distrugatorii Neptun Olimp dupa ce ei si-au tras terenuri si imobile in statiuni , niste hoti
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614