REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Dancă: PSD, filialele de la Pro România, ALDE, Avocatul Poporului, CCR - vinovaţi de zădărnicirea combaterii bolilor

Dancă: PSD, filialele de la Pro România, ALDE, Avocatul Poporului, CCR - vinovaţi de zădărnicirea combaterii bolilor

Replica API 9 iulie 2020 | 00:00 1058

Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, acuză PSD, Pro România, ALDE, Avocatul Poporului şi CCR de zădărnicirea combaterii bolilor în contextul creşterii numărului de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus şi îi îndeamnă pe români să respecte recomandările autorităţilor publice şi sanitare.

Ionel Dancă

"555 de cazuri noi de infectare cu coronavirus în România în ultimele 24 de ore! PSD+ filialele de la Pro România, ALDE, Avocatul Poporului, CCR şi din alte instituţii ale statului au sabotat efortul românilor responsabili de până acum şi se fac vinovaţi de zădărnicirea combaterii bolilor. Politizarea absurdă a epidemiei împotriva efortului guvernamental şi medical de limitare a răspândirii epidemiei, negaţionismul pericolului COVID pentru câştig electoral ieftin şi incitarea la nerespectarea deciziilor Guvernului, conspiraţioniştii de serviciu ai manipulării publice şi, nu în ultimul rând, asimptomaticii liberi, care nu respectă regulile de protecţie sanitară şi îşi pun în pericol sănătatea lor şi a celor din jur, ne-au adus în acest punct, cu cel mai mare număr de infectări într-o singură zi de la începutul epidemiei", afirmă Dancă, miercuri, într-o postare pe Facebook, scrie Agerpres.

El susţine că românii trebuie să respecte recomandările autorităţilor publice şi sanitare şi nu să asculte de "politicienii şi propagandiştii mincinoşi şi iresponsabili".

"Pentru o viaţă sănătoasă, fără coronavirus în România, nu trebuie să mai ascultaţi de politicienii şi propagandiştii mincinoşi şi iresponsabili şi să respectăm cu toţii recomandările autorităţilor publice şi sanitare. Aceasta este singura soluţie pentru a evita restricţiile publice impuse pentru a limita răspândirea epidemiei cu coronavirus şi nu există altă cale pentru a putea reveni la normalitate şi pentru relansarea economică a României", declară Dancă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai kakatule dumb & danca marsh si tu cu guvernu Tau de amatori
1
0
Am inpresia ca tu nu ai tinere de minte cine bea uischi in birou la guvern si fuma trabucuri voi PNL voi ati zadarnicit totul a doua zi trebuiaIohanis sa va ceara demisiile erati invatati de la vila lac 2 cind v-ati luat vacanta
3
4
Esti prost de bubui!
4
4
Ai dreptate ma Danca,dar ai uitat sa spui ca tot lafel de vinovanovat este si guvaenul care dupa ce au spus magistrati de la C.C.R. ca nu pot fi tinuti bolnavi in spital nu au dat a doua zi o ordonanta de urgenta care sa spuna ca bolnvi cu COVID nu pot iesi din spital fara acordul medicului specialist in boli ifectioase si ca nu ati inchis afacerile din turism dupa ce a vazut o tara intreaga cum stiu uni romani sa se distreze sub privirile ingaduitoare ale patronilor HORECA pe care nu i-a interesat ca clienti sa respecte distantarea ci ca clienti sa cheltuie cat mai mult in locatiile lor.
2
3
mare cretin esti danca esti un lingau obositor om vorbesti numai prostii
3
4
Vrea sa fie incompetent. Sau chiar e ? Le place dictatura la baietii astia de aia nu scriu o lege. Vor ca un ministru sa te bage la izolare in urma unei analize care poate fi gresite pretextand ca i se pare ca ai covid. Au renuntat la asa ceva mai toate statele. La noi...creste covidu ca nu scriem legi la timp si dam vina pe ceilalti.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920