REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dăncilă, anunț privind ordonanța rectificării bugetare

Dăncilă, anunț privind ordonanța rectificării bugetare

Replica API 8 septembrie 2018 | 00:43 476

Ordonanța privind rectificarea bugetară a fost publicată, vineri, în Monitorul Oficial. Informația a fost prezentată de Andreea Sava, la "Ediție specială" la Antena 3.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a explicat vineri care este principalul motiv pentru care Executivul a trebuit să adopte rectificarea bugetară, spunând că nu este vorba despre un război între președinte și Guvern. "Nu aş putea spune că este un război între preşedinte şi Guvern. Noi a trebuit să adoptăm rectificarea bugetară, era un lucru de la sine înţeles, pentru că nu puteau oamenii să aştepte să mai treacă timpul. Şi ştim foarte bine că avem o serie de priorităţi şi toate acestea presupun şi o dublare a proiecţiei financiare", a declarat Dăncilă.

Legea, verificată și trimisă la Monitorul Oficial

Referitor la rectificarea bugetară, care a fost adoptată miercuri de Guvern, Dăncilă a declarat că în cursul dimineții de vineri rectificarea plecase către Monitorul Oficial. "Imediat după şedinţa de Guvern, rectificarea bugetară a plecat către Consiliul Legislativ. (...) Avem în vedere 200 de pagini care trebuiesc citite, verificate, avem cifre şi fiecare cifră trebuie verificată foarte bine. S-a întors de la Consiliul Legislativ ieri, în jur de ora 12.30, a plecat către Ministerul Finanţelor Publice, a urmat o nouă verificare şi punerea în concordanţă cu cerinţele Consiliului Legislativ (...) De azi de dimineaţă a plecat rectificarea către Monitorul Oficial", a declarat premierul.

Sursa: DCnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ei isi taie unii la altii din cascaval iar tara se duce de rapa. Muie dragnea, muie veorica, muie pesede !!! Cu cacat !!!
2
0
Daddy l-a retropenetrat pe Saptecase.
2
1
Tara arde, este decimata de pesta porcina care a nenorocit milioane de romani si, la psd-eii guvernului marioneta dracnea, condus de matrusca docila, veorica dancila, le arde de bascalie si de toate prostiile din lume!
4
2
Daca tot i-ati tras-o lui Saptecase, macar dati-i cativa lei sa-si cumpere crema antihemoroidala.
2
6
pe noi ne intereseaza un singur anunt- meritat- puscarie ptr toata haita de hoti si borfasi crea ati transformat tara in jucaria unui puscarias si care , in 10 august, ati gazat copii, parinti , batrani si pe cei din diaspora carora , in loc de multumiri, ler-ati acordat - batai si gaze
6
1
Vasilica-robotica , proasta satului ! Adica , stie satul ca panarama este tembela , dar sinistrul si odiosul guzgan rosu Livache et comp o sustin pe post de motostivuitor ...
6
1
Imi.place sa fiu futut in cwr de chiriasul meu un student nigerian de la umc cu pwla mare
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218