REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Dăncilă anunță primul SUCCES la pactul pentru bunăstare: Cine a semnat documentul

Dăncilă anunță primul SUCCES la pactul pentru bunăstare: Cine a semnat documentul

Replica API 17 septembrie 2019 | 01:07 579

Viorica Dăncilă a anunțat, de la sediul PSD, că primii semnatari ai pactului pentru bunăstare, prin care se cere ca partidele ce vor ajunge la putere să nu taie pensiile și salariile, sunt, pe lângă deputații minorităților naționale, diferite sindicate și organizații.

”Așa cum știți, am lansat la sfârșitul săptămânii trecute Pactul Național pentru bunăstarea românilor - acord prin care vrem să dăm oamenilor o garanție scrisă că nicio forță politică nu le va mai tăia pensiile și salariile, ci va continua creșterile programate de Partidul Social Democrat. Vrem o garanție că vor continua să susțină antreprenorii, IMM-urile și activitățile independente, și nu tăieri masive precum cele din perioada 2010-2012.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai grija ce face nevasta-ta ca ne-a rupt coloana ! l-ai trimis pe mircea dinescu la cimitir ? sa-ti dau la muie sa te duci tu , spalat , futu-ti mortii ma-tii de comunist , actualmente peste infiltrat !
0
2
Sa vina odata opozitia, sa le scoata paiul din gura la toti toti nesatuii si imbuibatii cu care ne-a umplut psd-ul si care suge ultimul banut de la buget! Cum sa dai tu sute de milioane pe luna pensie speciala, cum sa aduni atata trantori in aparatul administrativ de stat si astia sa aibe salarii duble sau triple fata de unul din privat care creste economia...Toata tara vrea meritocratie nu mediocratie, vrea oameni competenti nu obedienti..vrea sa nu mai fim condusi de borfasi si hoti..si asta se va intampla!
1
1
Mai muie mica. Daca erai destept te faceai militian si acum nu mai iti etalai parerile dar tu, fiind handicapat nu ai putut decat sa sugi pula la militieni. Multa muie cu cacat tie si familiei tale de handicapati.
1
4
de ce munca? mai bine pensii si asistenta !
4
1
Pensiile si salariile vor fi taiate fiindca nu sunt sustinute de economie ci de imprumuturi!
5
2
Mai alesilor, noi v-am cerut anularea pensiilor speciale, reducerea salariilor si pensiilor nesimtit de mari, reducerea numarului de parlamentari. Si voi ce faceti ?
7
1
Ba sa vina odata opozitia, sa le scoata paiul din gura la toti toti nesatuii si imbuibatii cu care ne-a umplut psd-ul si care suge ultimul banut de la buget! Cum sa dai tu sute de milioane pe luna pensie speciala, cum sa aduni atata trantori in aparatul administrativ de stat si astia sa aibe salarii duble sau triple fata de unul din privat care creste economia...Toata tara vrea meritocratie nu mediocratie, vrea oameni competenti nu obedienti..vrea sa nu mai fim condusi de borfasi si hoti..si asta se va intampla!
7
2
decat turcii lipovenii tiganii croatii armenii sarbii samd.minoritatile au fost puse de psd.toti cei enumerati au primit bani de la buget pt asa zisele lor uniunii prin care se asigura un bazin electoral si cu care au fost cumparati.nu uitati ce nenorociri au votat minoritatile fortate de dragnea si santajate. Credeti ca toate mizeriile pe care le fac minoritatile sunt din banii proveniti din privat?aiurea.de la buget miliarde de lei se toaca pe nimic.cu asta se lauda dancila.cu santajul la minoritatile cumparate.astea sunt minoritatile slugile psdului.asta au fost si asa vor muri!SLUGILE PSD
6
3
E chiar bine sa vina pnl, poate chiar au oameni mai buni, dar sigur o sa taie salariile si pensiile. Poate asa e bine, macar pnl si usr au oameni tineri sau macar ii baga in fata, ca la astia la psd doar hoastele batrane au ramas si in fata si in spate
10
3
VOTATI PSD VOTATI STABILITATEA VOTANI PNL VOTATI HAUSU ,,TRADATORI ,,SERPILIENI ,,
4
16
DNA sa obtina condamnarea celor trimisi in judecata pentru abuz in serviciu si coruptie! Spaga inapoi, nu vile domnu infractor
10
1
DNA sa obtina condamnarea celor trimisi in judecata pentru abuz in serviciu si coruptie!!!! Sa le ia inapoi spagile de milioane Si atunci vor fi bani destui la buget
10
1
DNA sa obtina condamnarea celor trimisi in judecata pentru abuz in serviciu si coruptie!!!! Sa le ia inapoi spagile de milioane Si atunci vor fi bani destui la buget
12
1
ca nimeni nu va taia nici o pensie normala. veorica vasilina vrea sa zica ca nu micsoreaza pensiile militienilor care ies la 40 de ani cu 8000 roni pe luna ! Muie vasilina cu cacat !!!
15
7
imi este rusine de rusinea ta. Rar mi-a fost dat sa aud atatea minciuni intr-o perioadsa atat de scurta. Dna, nu pot sa-ti spun, tatnita- da, afla ca ne-ai distrus din toate punctele de vedere- toate maririle voastre dau in minus, aiti dat doi lei si ne-ati furat zece. Cunosti faptul ca tariful la energie a cxrescut, nejustificat, cu 40%, toate utilitatile, absolut toate, au crescut. Acele pensii taiate, la care voi faceti continuu referire si omiteti sa fiti corecti- taieri temporare pe care un om cu capul pe umeri le-a inteles, aveau putere de cumparare mult mai mare decat instabilitatea de
14
4
Asa cum zicea doamna in draperii, 20 20. Coincidenta? Nu cred! Esti un imbecil cu branza la gura, care suge nemernic din bucatica lui de partid comunist! Nu poti mai mult si nu vei putea vreodata. Esti o lichea infecta, care se lipeste de o gazda primitoare! Prietene, nu mai merge! O sa o luati rau, asa cum nu vei intelege vreodata!
13
2
Da, da, da! Gargara ieftina si panicata. Oricum, trompeta asta imbracata in draperii, nu intelege nimic din ceea ce i se intampla! Mai grav este ca face niste lucruri pe care le vom plati noi, cei care ne impotrivim acum. Din 2016 nu mai avem guvern, din pacate! Restul este mizerie! Este aclamata de scursurile comunistoide imbecile, care fura ca niciodata!
15
2
lasa sa vina pdl-pnl usr sa taie tot ca romanul e invatat sa fie sclav!
9
17
Bravo Viorico! Si alte organizatii? Groparii din Caracal, traficantii din Cernavoda, cutitarii din Braila ce face, ce zice? Semneaza?
21
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920