REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dăncilă, despre demisia lui Negrescu: A fost dorinţa dânsului, nu i s-au tăiat atribuţii

Dăncilă, despre demisia lui Negrescu: A fost dorinţa dânsului, nu i s-au tăiat atribuţii

Replica API 14 noiembrie 2018 | 00:22 404

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, marţi, că demisia lui Victor Negrescu din funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene a fost dorinţa acestuia, ea subliniind că nu i-a fost tăiată nicio atribuţie aferentă portofoliului pe care l-a deţinut.

"Am avut o discuţie în Guvern, am sperat ca domnul ministru să vină să continuăm această discuţie. Eu cred că în orice decizie trebuie să fie o decizie luată de întreaga echipă şi domnul ministru şi-a dat demisia. A fost dorinţa dânsului, nu pot să o comentez. A făcut treabă bună până acum, s-a implicat, eu trebuie să privesc mai departe, să vedem cum gestionăm în continuare şi să avem o preşedinţie de succes. Pentru mine acest lucru este important. A fost opţiunea dumnealui, nu pot să o comentez", a declarat Viorica Dăncilă, la finalul Biroului Permanent Naţional al PSD, întrebată dacă Negrescu i-a explicat de ce a ales să demisioneze din funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene.

Premierul a negat faptul că lui Victor Negrescu i-ar fi fost tăiate din atribuţii.

"Neg cu vehemenţă acest lucru. Domnului Victor Negrescu nu i s-a tăiat nicio atribuţie. Eu am lucrat împreună cu Victor Negrescu de-a lungul întregului an pentru preşedinţie (preşedinţia Consiliului UE - n.r.), am lucrat împreună pe fiecare dosar, ne-am consultat pe fiecare lucru tocmai pentru ca rezultatele să fie foarte bune. Deci nu acceptăm, dimpotrivă, i-am cerut domnului Negrescu, dacă consideră că trebuie şi alte lucruri care să îl ajute să îşi îndeplinească cu succes mandatul. Nu, nu i s-a tăiat din atribuţii", a susţinut Dăncilă.

Afirmaţiile premierului au venit în contextul în care marţi vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat, după şedinţa BPN al PSD, că s-a abţinut la votul dat pentru nominalizarea lui George Ciamba ca ministru delegat pentru Afaceri Europene după ce a ascultat şi afirmaţiile lui Victor Negrescu, care ar fi spus că i-au fost tăiate din atribuţiile pe care le avea la minister.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dispari jigodie ordinara- nu te abati de la indicatiile puscariasului- nu ti-a fost rusine sa ii ceri permisiunea puscariasului sa vorbesti- doamne cu ce am gresit de ne-am procopsit cu asemena panarame
3
0
Ca, daca a fost crestere economica, si a fost, de ce sa nu beneficieze bugetarii lu DRACnea de o asa oportunitate! Salarii crescute si cu 500% la stat in timp ce tocmai cei care au GENERAT cresterea economica, adica ECONOMIA nu au primit mai NIMIC! Cum vine asta! Omul harnic, gospodar sa-l tina-n carca si sa-l idoape pe al de sta degeaba de la STAT. In timp ce el, gospodarul, trebe sa stranga mereu cureaua ka godacul, trantorul ingrasat de PSD, atarna din ce in ce mai greu la kantar. De neanteles si CONTRANATURII!
2
0
Din pacate toate partidele fac la fel Comportament de mafioti.
5
0
L-ati razuit la cwaie pe negrescu.mare om politic.Daca nu era dancila ajungea negrescu mai mare ca titulescu
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218