REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Dăncilă despre deputaţii care au revenit în PSD: Nu le-am promis nimic

Dăncilă despre deputaţii care au revenit în PSD: Nu le-am promis nimic

Replica API 10 octombrie 2019 | 01:15 459

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD, susţine că nu le-a promis nimic celor doi deputaţi de Cluj care au revenit miercuri în Partidul Social Democrat, ci doar a discutat cu ei despre datoria pe care au faţă de alegători şi de formaţiunea politică.

"Nu le-am promis nimic. Am avut discuţii legate de România, legate de responsabilitatea pe care o au, discuţii legate de obligaţia pe care o au faţă de cei care i-au votat, şi anume aceea a implementării programului de guvernare. Cei care i-au votat, mai ales din cadrul PSD, şi-au pus speranţe în ei. Speranţa a fost să continue această guvernare. (...) Nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea, dar Horia Nasra s-a întors în PSD condus de Viorica Dăncilă. Vom vedea mâine la moţiune", a declarat Viorica Dăncilă, care a participat la un eveniment la Romexpo.

Deputatul Horia Nasra a anunţat miercuri că, împreună cu deputatul Cornel Itu, se întoarce în PSD.

"Stimaţi clujeni, dragi colegi, astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut şi în care mi-am petrecut tinereţea are nevoie de mine şi este de datoria mea să fiu alături de colegii şi prietenii mei. Nu am semnat textul moţiunii şi nu o voi vota, la fel şi colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem şi vom fi oameni de stânga şi nu putem vota această elucubraţie liberală!", a scris Horia Nasra pe Facebook. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mincinoasa ordinara ce esti, minti de asa maniera incat crezi si tu
1
0
Oamenii care traiesc din munca lor, stau pe piicioarele lor si nu au accepta sa fie sclavii psd, niciodata nu o sa-si aleaga calaul presedinte sau parlamentar! PSD este calaul romaniei si al romanilor! Pe cei mai necajiti si napastuiti oameni, tinuti in iintuneric si saracie, mintititi si manipulati, se bazeaza PSD. Daca tot spun si se lauda cu atatea cresteri de salarii si ppensii, de ce omului de rand, zi de zi, ii raman tot mai putini bani!
3
0
Cum sa lase ciolanul din mana!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369