REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Dăncilă, despre protestatari: În momentul în care vii cu jigniri şi violenţă, înseamnă că nu ai argumente

Dăncilă, despre protestatari: În momentul în care vii cu jigniri şi violenţă, înseamnă că nu ai argumente

Replica API 13 mai 2019 | 00:31 412

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, în comuna timişeană Giarmata, că acele persoane care au întâmpinat-o cu proteste în vizitele din ultimele zile pe care le-a întreprins în mai multe oraşe transilvănene au acest drept, însă ar fi putut să o facă în mod civilizat, fără violenţă şi jigniri.

"Cred că într-o democraţie, fiecare partid trebuie să-şi spună punctul de vedere, dar într-o lume civilizată în care există respect, aceste lucruri se pot spune într-un mod politicos, să arate că poţi veni cu argumente, şi nu cu jigniri şi violenţă. Oamenii pot protesta, este dreptul lor, dar nu pot înţelege şi cred că mulţi dintre români nu pot accepta modul în care se manifestă. În momentul în care vii cu violenţă şi cu jigniri, înseamnă că nu ai argumente", a afirmat Viorica Dăncilă.

Ea a subliniat că ar fi preferat o dezbatere pe proiecte, cu discuţii constructive, în care cei nemulţumiţi să arate că în 30 de ani a avut loc şi o evoluţie în România şi că ştiu cu adevărat cum este democraţia.

"Cred că noi românii nu suntem aşa cum vor să ne zugrăvească unii, care consideră că a jigni îi face mai puternici, că a dezbina este obiectivul nostru de ţară. Cred că trebuie să dăm dovadă de mai multă responsabilitate şi că fiecare dintre noi poate accepta criticile dacă sunt fondate, dar aceste critici să vină într-un mod respectuos, pentru că atunci când există respect al unora faţă de alţii, cred că putem discuta şi avea rezultate mult mai bune", a adăugat premierul Dăncilă.

De asemenea, ea a cerut jurnaliştilor să prezinte corect informaţiile, făcând referire la faptul că a auzit că joi, la Cluj, membrii Guvernului au fost alergaţi de protestatari, ceea ce nu este adevărat.

"Suntem un guvern destul de curajos, am fost curajoşi să luăm decizii importante pentru această ţară, să impunem proiecte foarte importante pentru această ţară, nu să ne speriem că unul sau altul ţipă, unul care doarme în Parlament şi vrea să facă sport în teritoriu. Cred că este foarte important să ne manifestăm într-un mod civilizat, românii întotdeauna au fost oameni civilizaţi, oneşti, admiraţi de alţii. De ce să facem o altă imagine de ţară, mai ales că încă deţinem Preşedinţia rotativă şi că în afară de presa românească sunt şi alte posturi de televiziune din alte state membre şi cred că nu vrem niciunul dintre noi, indiferent de culoarea politică, să dăm o imagine a românilor şi a României care nu este conformă cu realitatea", a argumentat prim-ministrul Viorica Dăncilă..

Vineri, Viorica Dăncilă şi câţiva miniştri ai Cabinetului său s-au întâlnit cu primari şi europarlamentari şi candidaţi din partea PSD Timiş în alegerile din 26 mai, la primăria comunei Giarmata. La circa două sute de metri de sediul primăriei, un grup de câţiva zeci de protestatari au manifestat împotriva guvernului PSD-ALDE şi au scandat lozinci anti-PSD şi antiguvernamentale. Scandările lor au fost însă acoperite sonor de imnul de campanie la europarlamentare al PSD.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ca Romania de azi sa ramana acolo unde ii este locul, adica in Uniunea Europeana, este, insa, nevoie sa scape de grupul infractional care a ajuns la conducerea ei si vrea sa o scoata in decorul Europei. Aceasta tara merita mai mult decat un Guvern incompetent si toxic, a carui unica misiune este sa il scape pe Liviu Dragnea de puscarie",
1
0
Ce ai facut Dragnea ai trimiso pe Viorica in judetul Timis lasa nui nimic ca a luato la misto asta s-a intamplat intr o comuna,dute tu in orasul Timisoara ca la oras este"iubit"PSDeu.
2
0
Tara de cacat! Furi milioane si daca te prinde si iti ia ceva inapoi si te condamna putin strigi in gura mare ca esti victima! In timp ce oamenii cinstiti muncesc o viata pentru o casa si ceva mancare cat sa nu moara de foame!! Halal tara, mai rau ca in Africa! Mai votati PSD, tatucul hotilor, penali macar sa stim ca ne-a luat Dracul pe toti!
8
0
muie rezistenti , muie la dementi ! sunteti pe tobogan, jigodiilor , poporul a aflat de lovitura pregatita tarii si oamenilor cinstiti . Pt cei ce ne dau muie pe fb , noi le dam fizic la muie nevestelor lor , frumoase si .....cumparate cu bani furati sau primiti de la soros si alti nemernici de peste hotare . Muie familiilor voastre , golanilor drogati !
1
7
Nimeni nu a venit cu violenta,doar va ironizat.Ai inteles?
5
0
dar tu ce argumente ai , atunci cand ai pus jandarmii pe noi in 10 august ? dar cand tactu mare iliescu a pus minierii sa ne omoare copii ?cum argumentezi faptul ca esti analfabeta si conduci o tara spre dezastru cu echipa ta de corupti in frunte ca tactu dragnea ? o sa fie ca la bobilna sau ca la flamanzi ! cat crezi ca mai tine rabdarea romanului ???
6
2
Mai ,,muie pesede!!" mi-ai facut ziua frumoasa!! Deci MUIEPSD!!
7
2
am sa-ti injectez eu niste cacat in gura ca sa nu mai manipulez in stilul tau caracteristic bolsevic. Iar proasta ta cu diploma de analfabeta si infractorul dragnea au nevoie de liniste ca sa poata fura cat mai mult.Deci ramane cum am stabilit : muie cu cacat tie si postacilor pesedei !!!
10
5
si mai spuneti despre PM Dancila vrute si nevrute! Biliboi prostul satului,taranii foloseau INJECTIVE ? Dar stii ca liberalii au venit la putere in 1907 si au inecat in sange rascola punand armata sa traga in taranii rasculati ? Ma ingrozesc cand destepti ca de al de muie si injective vor conduce Romania!
5
8
am mai citit comentarii tampite dar ca @ tuto niciodata.Totusi ce ai vrut sa spui?
5
2
Daca nu i telegi de vorba buna daca ignori tot ceea ce se intampla si gandul voatru este doar cum sa l scapati pe dragnea si atat apai asumati si astea jegoasa dreacu. Cand pui jandarmeria sa bata oameni doar pt a sunt impotriva ta asumati.cand dreptul la protest iti este interzis asumati.cand seful tau devalorizeaza tara si ne intoarce la bolsevism asumati.ne a ajuns la os hotia si jaful din tara asta si va vom injura constant.mooe imbecilo retardato agramato analfabeto.tu si toata clica voastra de hoti tradatori.mooeeeeee.
10
3
Bai protestatari imbecili daca vine Dancila sau Dragnea in mijlocul vostru ce o sa le faceti ? O sa-i linsati ca pe Armand Calinescu sau Nicolae Iorga?Mama prostilor este mereu gravida si prolifica , avem mult mai multi de Marin Ceausescu,Dide , Malin Bot ,Sandy batausul de batrani ,Danca, Orban ,Rares Bogdan chiar Iohannis care vor sa inlocuiasca VOTUL cu violenta si dictatura strazii . Probabil se urmareste crearea unei noi emotii gen Colectiv sau Piata Universitatii 1990 sper sa nu se ajunga la asa ceva avem servicii avem jandarmerie sa-si faca cu adevarat datoria!
5
13
Nu sunt adeptul manifstarilor injurioase, dar cred ca si la 1907, taranii s-au rasculat folosind injective. Strigatul lor este o ultima arma care sa strapunga soriciul politicienilor. Responsabilitate este atunci cand constientetizezi ca nu ai capacitatea mentala de a detine o asemenea functie...
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369